Kuinka puhdistaa Windows Vista automaattisesti CCleanerilla

Jos et tunne kaikkien suosikkijärjestelmän puhdistusaineita, CCleaner , on ilmainen järjestelmän optimointi-, yksityisyys- ja siivoustyökalu. Tämä sovellus tekee hienoa työtä siivouksen jälkeen, olettaen, että muistat suorittaa sen. Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa monilla meistä ei ole aikaa tai kykyä muistaa kaikkia pieniä asioita, jotka on tehtävä. Järjestelmän ylläpito ei ole poikkeus.

Tässä opetusohjelmassa selitän, kuinka CCleaner määritetään toimimaan automaattisesti Windows Vistan aikataulun mukaisesti, jotta voit vain asettaa sen ja unohtaa sen.

Määritä asetukset

Varmista, että olet määrittänyt oikeat asetukset CCleanerissa, on erittäin tärkeää, jos aiot automatisoida sen. Esimerkiksi, mitä jos päätät käyttää sitä joka ilta ja asettaa sen tyhjentämään viimeisimmät asiakirjat tai evästeet? Tämä voi tulla turhauttavaksi hetkessä.

Aloita avaamalla CCleaner ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdot oletuksena avautuvasta Windows Cleaner -osiosta. En voi kertoa, mitä asetuksia käyttää, koska jokaisella on erilaiset tarpeet. Voin vain kertoa teille, että sinun on mietittävä huolellisesti kutakin vaihtoehtoa ja harkittava mahdollisia tuloksia.

Seuraava kappale, jonka haluat nähdä, on Lisäasetukset. Napsauta ikkunan vasemmassa alakulmassa olevaa Asetukset-painiketta ja valitse Lisäasetukset. Varmista, että Tallenna kaikki asetukset INI-tiedostoon on valittuna.

Luo ajoitettu tehtävä

Avaa Windowsin Käynnistä-valikko ja valitse sitten Kaikki ohjelmat -> Apuohjelmat -> Järjestelmätyökalut -> Tehtäväaikataulu. Jos Windows pyytää sinua kertomaan sille, että se tarvitsee lupasi jatkaakseen, napsauta Jatka-painiketta.

Kun Tehtäväaikataulu-ikkuna avautuu, napsauta Luo perustehtävä. Uusi ohjattu toiminto avautuu auttamaan sinua prosessin läpi. Anna tehtävälle mielekäs nimi ja kuvaus. Valitsin nimeksi "Järjestelmän puhdistus" ja "Tämä tehtävä käynnistää CCleanerin puhdistamaan järjestelmää säännöllisesti". Napsauta Seuraava.

Tehtävän aktivointi -ikkunassa määritetään, mikä aiheuttaa tehtävän suorittamisen. Meidän tapauksessamme haluamme ajanjakson olevan laukaisu. Henkilökohtaisesti mielestäni yksi viikko riittää, mutta voit valita päivittäin tai kuukausittain yksilöllisistä tarpeistasi riippuen. Kun olet valinnut liipaisimen, napsauta Seuraava.

Nyt ajoitin tarvitsee sinut hieman tarkemmaksi valitsemalla viikonpäivä ja aika, jolloin tehtävä suoritetaan. Tämä valinta on erittäin tärkeä. Jos esimerkiksi sammutat tietokoneen yöllä, et halua suorittaa tehtävää keskellä yötä. Et myöskään halua tehtävän suorittavan, kun todennäköisesti käytät tietokonettasi. Kun olet selvittänyt yksityiskohdat, napsauta Seuraava.

Nyt on aika kertoa ohjelmoijalle tarkalleen, mitä haluat hänen tekevän. Oletus on Käynnistä ohjelma ja napsauta sitten Seuraava. Napsauta Selaa-painiketta ja etsi CCleaner.exe-ohjelmatiedosto. Oletussijainti on:

C: CCleanerCCleaner.exe-ohjelmatiedosto

Lisää Lisää argumentit -osiossa parametri / AUTO. Tämä käskee CCleaneria suorittamaan automaattisesti odottamatta käyttäjän syötettä. Napsauta Seuraava siirtyäksesi Yhteenveto-näyttöön. Valitse tämän tehtävän Ominaisuudet-valintaikkunan vieressä oleva ruutu, kun napsautan Valmis ja napsautan Valmis-painiketta.

Valitse Ominaisuudet-ikkunassa Suorita korkeimmilla käyttöoikeuksilla -valintaruutu. Tämä on tarpeen, jotta tehtävä voidaan suorittaa ilman järjestelmänvalvojan oikeuksia. Napsauta sitten Ehdot-välilehteä ja valitse Wake up computer (Tee tietokone) -valintaruutu tämän tehtävän suorittamiseksi. Tämä siirtää tietokoneen lepotilaan, jos virranhallinta-asetukset ovat asettaneet sen lepotilaan. Viimeistele prosessi napsauttamalla OK.

Voit testata tehtävän varmistaaksesi, että kaikki on määritetty oikein, napsauttamalla uutta tehtävää hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Suorita.

Toivottavasti sinun pitäisi nähdä CCleaner-kuvake ilmestyvän ilmaisinalueelle.

Voit oppia lisää CCleanerista verkkosivustolta Yksityiskohtainen menettely .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up