Kuinka saada OS X Mountain Lion -toiminnallisuus ilman päivitystä

Apple julkaisi OS X:n uusimman iteraation, Mountain Lionin, aiemmin tässä kuussa. Vaikka se sai melko lämpimän vastaanoton, käyttöjärjestelmän päivityksestä on raportoitu myös melkoisia sivuvaikutuksia. Jos et ole vielä hankkinut Mountain Lionia – tai olet ja aiot palata takaisin – mutta haluat kokea joitain merkittävimmistä ominaisuuksista, tässä on pari tapaa naamioida OS X -versiosi tuntumaan Mountain Lionilta.

Indeksi
  1. iCloud
  2. Viestit
  3. Ilmoituskeskus
  4. Muistutukset ja huomautukset
  5. Safarin päivitykset
  6. Tweet mistä tahansa
  7. Portinvartija

iCloud

Apple teki parhaansa saadakseen kaikki tietosi todella saataville kaikkialla. ICloudin lisäintegrointi Mountain Lioniin on ehkä heidän vahvin ponnistelunsa tässä. Vaikka se on hienoa, se on myös tarpeetonta, jos olet Google Drive -käyttäjä. Kirjaudu Google-tilillesi pienessä InSync-ohjelmassa, niin voit hallita, muokata ja jakaa asiakirjojasi verkossa ja millä tahansa laitteella.

Viestit

Mac-käyttäjät ovat tulleet iChatin hyvin tutuksi sen ensimmäisestä esiintymisestä vuonna 2002 lähtien. Mutta OS X Mountain Lionista lähtien pientä pikaviestintäohjelmaa ei enää ole. Sen korvaaja on Messages, samalla tavalla nyljetty ja esitelty chat-ohjelma, joka on integroitu FaceTimeen ja sen mobiilisukuiseen iMessageen. Vaikka Apple tappoi ohjelman beta-version, voit silti käyttää suurta osaa sen toiminnoista kolmannen osapuolen ohjelmalla. Trillian on loistava tee-se-all-chat-ohjelma, joka tukee kaikkia tilejäsi, synkronoi keskusteluja työpöydältä mobiililaitteeseen ja täydellisen integroinnin osoitekirjan yhteystietoihin.

Ilmoituskeskus

Mountain Lionin ilmoituskeskus on paljon odotettu sisällyttäminen. Growlin käyttäjät arvostavat sen toimivuutta, kun taas ne, jotka eivät ole koskaan kokeneet mitään vastaavaa, eivät koskaan halua mennä ilman sitä. Mutta kuten juuri todettiin, se on melko samanlainen Murista, siirtää järjestelmähälytyksiä eteenpäin häiritsemättömällä tavalla. Maksamalla muutaman taalan Growlille saat Rollupin, ominaisuuden, joka on olennaisesti sama kuin Ilmoituskeskuksen alasvetoilmoitushistoria. Jos sinulta puuttuu päivitykset, jotka tulevat näkyviin tekstiviesteillä ja puheluilla, täydennä BigPhone Lite. Saat viestintäilmoituksia ja voit vastata suoraan valikkoriviltä.

Muistutukset ja huomautukset

Kaksi sovellusta, joissa on erittäin yksinkertaiset toiminnot - muistiinpanojen tekeminen ja tehtäväluetteloiden pitäminen - ovat nyt osa Mountain Lionia alustan synkronoinnin kanssa. Se on hieno idea, joka on ollut olemassa jonkin aikaa muiden sovellusten kautta. Jos et käytä Evernote Odota kuitenkin unohtavasi kaiken Applen Notes-ohjelmasta tämän monipuolisen, mediaystävällisen, eri laitteiden sovelluksen ansiosta. Samaa voidaan sanoa Wunderlistista, steroideja koskevasta tehtävälistasta, joka on käytettävissä melkein kaikilla omistamillasi laitteilla.

Safarin päivitykset

Safari saa peruskorjauksen OS X:n päivityksen aikana, mutta se on viritetty mihinkään, jota emme ole vielä nähneet. Hakupalkin ja URL-palkin yhdistäminen voidaan saada asentamalla Ominbar-laajennus. Share Sheets -sovelluksen sisällyttäminen Safariin mahdollistaa median ja verkkosivujen kiertämisen eri tilien ja palveluiden kautta tai periaatteessa juuri sen, mitä kirjanmerkit tekevät. Jos tiedät jonkin palvelun, jonka kanssa haluat jakaa, hae sitä termillä "kirjanmerkki" ja luo kokoelma helposti käytettävissä olevia jakopainikkeita mitä tahansa ja kaikkea varten. Facebook, Twitter, Gmail, Pocket, Reddit; Nimeä se, sille on luultavasti kirjanmerkki.

Tweet mistä tahansa

Toinen osa Share Sheets -ominaisuusluetteloa on Twitterin sisällyttäminen sovelluksiin, jotta voit twiitata missä tahansa. Voit tehdä tämän jo virallisella Twitter for Mac -asiakasohjelmalla. Lataa se, kirjaudu sisään, napsauta korostettua tekstiä hiiren kakkospainikkeella missä tahansa TextEditistä Finderiin ja lähetä se kaikille seuraajillesi.

Portinvartija

Vaikka yleinen uskomus on, että Macit eivät saa viruksia, se ei ole totta. Se voi olla harvinaista verrattuna Windows-käyttöjärjestelmiin, mutta se ei tarkoita, että suojaus olisi huono idea. Apple ratkaisee tämän GateKeeperillä, mutta on sovelluksia, jotka ovat enemmän ominaisuuksia kuin Applen asennusrajoitin. Sophos Anti-Virus for Mac on ilmainen, toimiva ja loistava pitämään kaiken huonon poissa.

Mitä muita sovelluksia käytät Mountain Lion -toimintojen hankkimiseen Maciin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up