Kuinka saada Quick Look Windows 10:ssä tiedostojen esikatseluun nopeasti

Kun etsit tiedostoa, tuhlaat todennäköisesti enemmän aikaa tiedostojen esikatseluun kuin mihinkään muuhun. Syitä siihen, miksi sinun on vaikea löytää se, voi olla monia. MacOS-käyttäjät voivat jo nauttia tiedoston nopeasta tarkastelusta.

Sen sijaan, että muuttuisit vihreäksi kateudesta siitä, ettei tätä ominaisuutta ole integroitu Windows-tietokoneeseesi, asenna ilmainen ja helppokäyttöinen Windows-laajennus nimeltä QuickLook. Tämän laajennuksen ansiosta sinun ei tarvitse käyttää hiirtä niin paljon, kun esikatselet tiedostoja.

Lue myös: Kuinka tehdä Macin Quick Lookista tehokkaampi laajennuksilla

Indeksi
  1. MacOS:n Quick Look -ominaisuuden lisääminen mihin tahansa Windows-tietokoneeseen
  2. QuickLook-temppuja
  3. Johtopäätös

MacOS:n Quick Look -ominaisuuden lisääminen mihin tahansa Windows-tietokoneeseen

Tämän yksinkertaisen Windows-laajennuksen avulla sinun ei enää tarvitse kadehtia macOS-käyttäjiä heidän nopean esikatseluominaisuuden vuoksi. Voit myös tehdä saman Windows-tietokoneellasi. Tarvitsemasi laajennus kutsutaan Nopea vilkaisu.

Yksi asia on pidettävä mielessä, että laajennus ei toimi Windows S -laitteissa. Saatat myös olla tiettyjä tiedostoja, joita et ehkä voi esikatsella, mutta kehittäjä ei ole määrittänyt, mitä tiedostoja. Jos olet valmis asentamaan laajennuksen, napsauta sinistä "Hae sovellus" -painiketta.

Latauksen ei pitäisi kestää kovin kauan, ja kun laajennus on valmis, se on valmis testattavaksi. Jos haluat nähdä laajennuksen toiminnassa, avaa Windowsin Resurssienhallinta ja napsauta mikä tahansa tiedosto. Kun olet korostanut tiedoston, paina välilyöntiä, jolloin sinun pitäisi nähdä valitsemasi tiedoston esikatselu.

QuickLook-temppuja

Voit sulkea esikatselun kahdella tavalla. Voit joko napsauttaa "X" -painiketta, kuten tavallisesti painat Escape-painiketta. Jos haluat estää esikatselun sulkemisen vahingossa, napsauta esikatselun vasemmassa yläkulmassa olevaa nastakuvaketta. Kun napsautat sitä, et voi sulkea esikatselua painamalla Esc-painiketta, mutta voit sulkea sen napsauttamalla "X"

Jos uskot löytäneesi etsimäsi tiedoston, voit avata tiedoston suoraan QuickLookista. Napauta vain "Avaa sovelluksella" -vaihtoehtoa ja valitse, kuinka haluat avata tiedoston. Voit valita sovelluksen, joka on jo asennettu tietokoneellesi, tai voit siirtyä sovelluskauppaan asentamaan toisen sovelluksen.

Muita laajennuksen piilotettuja temppuja ovat videotiedostojen äänenvoimakkuuden säätäminen hiiren rullalla. Voit lähentää ja loitontaa kuvaa painamalla Ctrl-painiketta (päästämättä) ja vierittämällä hiiren rullaa kumpaankin suuntaan.

Kun testattiin Windows-laajennusta, se toimi erinomaisesti tiedostojen, kuten PDF-tiedostojen, kuvien, ZIP-tiedostojen, videoiden ja musiikin kanssa, mutta valitettavasti sillä oli vaikeuksia työskennellä laskentataulukoiden kanssa. Se on edelleen erinomainen laajennus laskentataulukko-ongelmasta huolimatta.

Johtopäätös

Kaikki laajennukset, jotka voivat auttaa säästämään aikaa tietokoneella työskennellessäsi, ovat aina hyvä asia. QuickLook for Windows on yksi niistä tervetulleista laajennuksista, ja toivottavasti sillä on enemmän tarjottavaa tulevaisuudessa. Luuletko, että kokeilet sitä? Kerro meille kommenteissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up