Kuinka saada WhatsApp -numerot chattiin?

Mitä ilman tekisimme WhatsApp? Yksi yleisimmin käytetyistä sovelluksista ympäri maailmaa, jonka kanssa voimme keskustella suuren määrän ihmisten kanssa, vaikka selkeästi saavuttaaksemme, että näiden ihmisten lukumäärä on välttämätöntä, se on kuin jonkun lisääminen sosiaaliseen verkostoon. saada sama puhelinnumero. Tällä tavalla voit tavata ihmisiä WhatsAppin kautta, muttaMiten saan numerot?

Tarina puhuu puolestaan ​​ja WhatsApp teki historiaa. Se oli ainoa sovellus, joka sai meidät lopettamaan tekstiviesti ikuisesti, on sovellus, joka saa meidät lopettamaan perinteisten puheluiden käytön. Se on sovellus, johon kaikki puhelinyritykset he alkoivat vihata ja joiden vuoksi monet, monet, poistivat "rajattomat" suunnitelmansa asiakkaitaan kohtaan.

WhatsApp on mitä se on, yksi maailman käytetyimmistä sovelluksista, viestisovellus, joka on epäilemättä ylivoimaisesti eniten käytetty ja tänään haluamme kertoa sinulle kuinka saada WhatsApp -numerot keskusteluun.

Kun ajattelemme maailman parhaita sovelluksia tai ainakin suosituimpia, koska parhaiden mittaaminen liittyy moniin erilaisiin tekijöihin, havaitsemme, että WhatsApp on todennäköisesti useimpien käyttäjien luettelon kärjessä. Tässä mielessä on todellakin huomattava, että puhumme paitsi planeetan suosituimmasta sanansaattajasta, myös sovelluksesta, jonka miljardit ihmiset ovat asentaneet älypuhelimiinsa tänään.

Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon tässä yhteydessä, on se, että löydät varmasti verkosta valtavan määrän opetusohjelmia ja kaikenlaista WhatsAppiin liittyvää tietoa, vaikka monet niistä ovat vain huijauksia ja huijauksia, joissa on hyvä määrä käyttäjistä. Tässä artikkelissa ajatuksemme on, että voimme opettaa sinulle yhden parhaista WhatsApp -tempeistä tänään, erityisesti sen, jonka avulla voit saada virtuaalisia numeroita WhatsApp 2017: lle, vahvistaa ja asentaa WhatsApp millä tahansa Android -laitteella.

Yksi tämän menetelmän eduista ilmaisten WhatsApp -virtuaalisten numeroiden saamiseksi, jotka aiomme opettaa sinulle, on se, että sinun ei tarvitse asentaa mitään sovellusta tai ohjelmaa mobiililaitteellesi, vaan sinun on vain syötettävä verkkosivu, jolla on kaikki mitä tarvitset tarvitsevat noin. Itse asiassa, ennen kuin jatkat muita yksityiskohtia, sinun täytyy Siirry seuraavalle sivulle PC -selaimesta tai suoraan Android -laitteestasi napsauttamalla tämä linkki.

Indeksi

  WhatsApp -numero keskusteluun

  Ilmeisesti sinun on pidettävä mielessä, että tuntemattomien ihmisten lisääminen WhatsAppiin voi olla kaksiteräinen miekka, mutta koska sovelluksen avulla voit estää, piilota profiilikuva, viimeinen yhteys ja muuta Se ei myöskään ole kuin maailmanloppu. Ajatuksena on periaatteessa, että tämän ansiosta voit tavata enemmän ihmisiä ja saada uusia ystäviä ja ehkä jotain muuta.

  Hanki WhatsApp -numerot

  Todellisuudessa WhatsAppia ei luotu tapaamaan ihmisiä erityisesti, sovelluksen ajatuksena on, että kommunikoimme nopeasti, joustavasti ja ennen kaikkea taloudellisesti rakkaiden ihmisten kanssa, tuttaviemme kanssa eikä niinkään sovelluksena tavata uusia ihmisiä, sillä olisi jo olemassa sovelluksia, kuten Badoo tai Tinder, antamaan muutamia esimerkkejä.

  Samoin ja hyödyntäen sitä tosiasiaa, että mainitsen nämä kaksi sovellusta, kun teet sekoituksen kolmesta saat WhatsApp -numerot Ilman paljon vaivaa.

  Sanon ilman paljon vaivaa, koska sinun on pidettävä mielessä, että tytöt tai pojat, jotka tapaat Badoossa, Tinderissä tai missä tahansa sosiaalisessa verkostossa tavata ihmisiä, ovat tarkemmin alttiita tälle, tavata ihmisiä, joten lyhyen keskustelun jälkeen voit kysy WhatsApp -numeroa kyseisestä henkilöstä ja älä epäröi antaa sitä sinulle.

  Voit käyttää perinteistä tekosyytä, että ilmoitukset eivät tavoita sinua hyvin ja siksi et voi vastata nopeasti, että jos WhatsApp välittää sinut, voit keskustella sujuvammin. Tai mitä käytät Badoo tietokoneelta ja että menet ulos hetkeksi, että jos WhatsApp ohittaa sinut jatkamaan chattailua jne.

  Lyhyesti sanottuna, kiitos näiden sovellusten ja jopa nykyisen valtavan online -chatin ansiosta voimme saada hyvän määrän puhelinnumeroita varsin vaihtelevaa voidakseen saada tyttöjä kenen kanssa chattailla whatsappin kautta.

  Kuten näet, se ei ole liian monimutkainen saada haltuun WhatsApp -numerotKyse on pienestä keskustelusta ja muista, että jos puhetapa auttoi sinua ja osui oikeaan kohtaan, käytä sitä edelleen ja mukauta se tytölle, jonka kanssa sinun on puhuttava jatkaaksesi saada puhelinnumerot WhatsAppistaTällä hetkellä se on ainoa tapa saada numeroita, ei ole, että on olemassa jonkinlainen hakemisto, jossa kauniita tyttöjä luetellaan seurustelemaan tai juttelemaan sovelluksen kautta, eikö? Noniin, sekään ei ole niin monimutkaista.

  Virtuaaliset numerot WhatsAppille

  Kun olemme sivulla, jolle olemme lähettäneet sinulle, sinun on napsautettava vaihtoehtoa "Kokeile ilmaiseksi", joka on näytön oikeassa yläkulmassa, ja näet, että järjestelmä itse näyttää sinulle kaksi mahdollista vaihtoehtojen rekisteröintimenetelmät. Ensimmäinen niistä liittyy nopeaan rekisteröintiin, jonka voimme tehdä Facebookin kautta, ja toinen perinteiseen menetelmään, johon meidän on sijoitettava jokainen tietomme. Jos aiot valita toisen, jostain syystä, sinun pitäisi tietää se Sinun on annettava kelvollinen sähköpostiosoite, koska täältä saat tilin vahvistuskoodin.

  Kun olet vahvistanut kaikki tietosi, sinun on napsautettava Kirjaudu sisään päästäksesi järjestelmään käyttämällä niitä. Kun olet tällä osiolla, Sinun on napsautettava vaihtoehtoa "Teksti- ja verkkopuhelut", jossa näet, että järjestelmä jatkaa, pyytääksesi tiettyä suuntanumeroa. Sinun on lisättävä suuntanumero, joka on todellinen Yhdysvalloista tai Kanadasta. Se ei itse asiassa ole vähäinen yksityiskohta, koska jos et lisää koodia näille maille, se ei anna sinun rekisteröidä virtuaalista numeroa. Esimerkiksi Kanadassa on 539.

  Kun olet syöttänyt virtuaalisen numeron, sinulla on automaattisesti pääsy saman järjestelmän antamaan puhelinnumeroon. Sinun tarvitsee vain kopioida puhelinnumero, joka on näytetty sinulle sivulla, ja avata sitten WhatsApp ja aloittaa asennusprosessi, joka kestää vain sekunteja. Näet, että asennusprosessin aikana se pyytää sinua antamaan puhelinnumeron, jotta WhatsApp -vahvistuskoodi saapuu, ja sinun on liitettävä järjestelmän tarjoama numero. Jotta se tavoittaa sinut, sinun on valittava vaihtoehto, joka osoittaa, että haluat saada vahvistuskoodin tekstiviestinä, ja hylkää muut.

  Kun olet tehnyt kaikki edelliset vaiheet, sinun tarvitsee vain odottaa muutama minuutti, jolloin saat tekstiviestin sivun viestiruutuun, ei mobiililaitteeseesi. Vastaavasti, jos valitset vaihtoehdon soittaa, saat todennäköisesti vahvistuskoodin sisältävän ääniviestin. Kummassakin tapauksessa tärkeintä on se sinulla on mahdollisuus saada etsimäsi WhatsApp 2017: n virtuaaliset numerot ilmaiseksija siksi aloita tilisi käyttö messengerissä.

  Ilmainen virtuaalinen numero WhatsAppille, onko se mahdollista?

  Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä tässä suhteessa, on etsiä ilmainen virtuaalinen numero hyödyntämällä tätä sovellusta Virtuaalinen SIM, jonka voit ladata ilman ongelmia tämä linkki täysin varma, että tarjoamme sinulle Google Play -kaupasta. Totuus on, että se on yksi parhaista sovelluksista, joita voit löytää tällä segmentillä, vaikka samalla tavalla näet, että on myös muita, joita voit myös harkita. Se on sinusta kiinni.

  Alkaen puhua tästä sovelluksesta, meidän on korostettava, että sillä on todella mielenkiintoinen luokitus, 3,7/5, Google Play -kaupassa. Pohjimmiltaan se on sovellus, joka on erityisesti kehitetty antamaan sinulle mahdollisuuden käyttää ilmaista virtuaalista numeroa WhatsAppin kanssa, yksi houkuttelevimmista sanansaattajista koko planeetalla. Edellä mainittujen lisäksi sinun on tiedettävä, että voit hyödyntää tätä sovellusta millä tahansa Android -mobiililaitteella.

  Monet haluavat tietää lisätietoja tästä sovelluksesta, ja samalla tavalla kuin olemme maininneet aiemmat elementit, meidän on korostettava myöhemmin, että sen ansiosta Sinulla on mahdollisuus käyttää Yhdysvalloissa olevaa numeroa ilmaiseksi 5 päivän ajan WhatsAppin käyttämiseen. Käytännössä kyse on mahdollisuudesta nauttia ilmaisesta virtuaalinumerosta 5 päivän ajan, vaikka näiden kokeilupäivien jälkeen sinun on oltava tietoinen siitä, että sinun on aloitettava maksu, joten pidä tämä mielessä.

  Erityisesti, jos haluat saada ilmaisen virtuaalisen numeron WhatsApp 2017: lle, meillä on yksi parhaista sovelluksista, joita voimme löytää tänään, yksi todella hyvin saavutettu, jonka avulla saat kaiken irti laitteestasi. Kuten aina sanomme, jos sinulla on tähän liittyen kysymyksiä, suosittelemme, että jätät meille useita kommentteja tähän artikkeliin, jotta voimme auttaa sinua Virtual SIM -palvelussa tai missä tahansa muussa segmentin sovelluksessa.

  Luo WhatsApp -tili virtuaalisella numerolla

  Kun kaikki edelliset vaiheet on suoritettu, olemme jo paljon lähempänä sitä, että voimme käyttää WhatsApp -tiliä virtuaalisella numerolla, vaikka meidän on täytettävä muut yhteystiedot, kuten näet. Täytämme ne kaikki paitsi agenttitunnuksen, kun taas osavaltiossa valitsemme New Yorkin postinumerolla 10203, antamalla Tarkistamalla, hyväksymällä ja lopuksi Jatka.

  Tällä hetkellä voimme sitten kirjautua tilillemme sen viestin jälkeen, joka kysyy meiltä, ​​olemmeko uusia sivustolla, ja meidän on paitsi kehotettava sinua sivuuttamaan se, mutta jopa ohittamaan menettelyn. Seuraavalta sivulta löydät vaihtoehdon Vastaanota puheluita, jotka valitsemme, ja kun astumme sisään, näemme, että on olemassa vaihtoehto "Ilmainen puhelinnumero", kaikilla numeroilla, joita voimme hyödyntää.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up