Kuinka saada Windows 8 näyttämään Windows XP: ltä

Windows XP on jo kauan sitten kadonnut, kun Microsoft vetäytyi tuestaan. Mutta suurin osa meistä Windows-käyttäjistä on edelleen rakastunut siihen ja kaipaa Windows XP: n bluesia ja vihreää. Joten, jos olet yksi heistä, näin voit tehdä Windows 8: sta näyttävän Windows XP: ltä.

merkintä: Koska käsittelemme järjestelmätiedostoja, tätä artikkelia ei ole tarkoitettu aloittelijoille. Älä unohda tehdä hyvä varmuuskopio tiedostoistasi ennen jatkamista.

1. Palauta perinteinen Käynnistä-valikko

Ensimmäinen tehtävä prosessissa on vaihtaa Windows 8 -ruiskutusnäyttö normaaliin käynnistysvalikkoon. Vaikka aloitusvalikkosovelluksia on monia, suosittelen sitä Klassinen kuori koska sitä on paljon helpompi käyttää. Voit asentaa sen kuten minkä tahansa muun Windows-ohjelmiston. Asennuksen jälkeen suorita sovellus.

Classic Shell tarjoaa monenlaisia ​​aloitusvalikkoja. Koska jäljittelemme Windows XP: tä, valitse Klassinen kahdella sarakkeella -painike.

Classic Shell -konsolin tarjoama oletusarvoinen käynnistysvalikkokuvake ei näytä Windows XP: n käynnistysvalikkopainikkeelta, joten lataa käynnistysvalikon kuvat Tässä. Valitse "Korvaa käynnistyspainike" -ruutu, valitse "Mukautettu" -valintanappi, napsauta "Valitse kuva" -painiketta ja valitse juuri lataamasi kuva. Älä myöskään unohda muuttaa tehtäväpalkin asetuksia käyttääksesi pieniä kuvakkeita tehtäväpalkissa.

merkintä: Jos sinulla on vaikeuksia ladata perinteinen Windows XP: n Käynnistä-painike, napsauta tätä linkkiä hiiren kakkospainikkeella ja valitse pikavalikosta Tallenna nimellä.

2. Korjaa Windows-teematiedostot

Oletusarvoisesti Windows ei tarjoa paljon tilaa Windows-teemojen toistamiseen, joten sinun on päivitettävä se ennen varsinaisen Windows XP -teeman käyttämistä. Voit tehdä tämän lataamalla ja asentamalla UXThemePatcher .

Tämä ohjelmisto korjaa Windowsin teeman moottoritiedostot, jotta voit käyttää mitä tahansa kolmannen osapuolen teemaa. Kun UXThemePatcher-asennus on valmis, käynnistä järjestelmä uudelleen, jotta juuri tehdyt muutokset tulevat voimaan.

3. Asenna Windows XP -teema

Aloitusvalikkojen tavoin on monia Windows XP -teemoja. Mutta Royal VS on se, joka pääsee mahdollisimman lähelle pienellä vaivalla. ja kun olet valmis, pura ja asenna sovellus. Asennuksen aikana asentaja itse antaa tarvittavat vaiheet ja voit ohittaa ne turvallisesti. Jos haluat, että ikkunan kulmat ovat hieman pyöristetyt, yritä asentaa lasi 8 .

merkintä: Jos asennat Glass8-sovellusta, poista valinta "Install Glass Glossy Atlas Resource" -valintaruudusta asennuksen aikana. Muuten Windows XP -teema ei välttämättä toimi oikein.

Kun asennus on valmis, napsauta hiiren kakkospainikkeella työpöytää, valitse "Mukauttaminen" ja valitse "Royale 8.1 Update 1" -teema.

Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä. Nyt voit nauttia vanhasta Windows XP: stä Windows 8 / 8.1: ssä.

Toivomme, että tämä auttaa ja kommentoi alla, jakamalla ajatuksiasi ja kokemuksiasi tästä Windows XP for Windows 8 -aiheesta.

Indeksi
  1. 1. Palauta perinteinen Käynnistä-valikko
  2. 2. Korjaa Windows-teematiedostot
  3. 3. Asenna Windows XP -teema

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up