Kuinka säästää bensaa puhelinsovelluksilla

Parhaat sovellukset, joilla voit kuluttaa vähemmän polttoainetta autolla matkustettaessa, tarkistaa hinnat ja pitää kirjaa kuluista

Yksi merkittävimmistä kuluista, kun meillä on auto, on varmasti polttoainekustannukset, jotka väistämättä vaikuttavat kuukausi- ja vuosikuluihin. Tankkaus on välttämätöntä, jotta voimme jatkaa kiertoa, mutta nykyään voimme säästä bensaa puhelinsovelluksillatoimittaa tarvikkeita missä polttoaine maksaa vähemmän tai sovellusten avulla polttoaineenkulutuksen (bensiini, diesel, nestekaasu tai metaani) vähentämiseen kaavioiden, etäisyyslaskennan ja ajotemppujen avulla.

Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellus säästää bensiiniätarkan tankkauksen suunnittelu, auton tilan tarkastus ja (hybridi- tai sähköautoissa) akkujen kunnon tarkastus, jotta voidaan arvioida auton lämpöosan aiheuttamaa kulutusta.

1) Bensan hinta

Puhelimesi paras kaasunsäästösovellus on epäilemättä Bensan hinnatladattavissa Android ja varten iPhone.

Sovellus tarjoaa kaikkien Italian huoltoasemien hinnat, joten voit aika ajoin valita jakelijan, jolla on alueen halvin saatavilla oleva hinta. Sovellus raportoi bensiinin, dieselin, nestekaasun ja metaanin hinnat interaktiivisella kartalla ja päivittyy käyttäjäraporttien ansiosta.

Bensiinihinnoilla säästäminen on todella helppoa: myönnämme sijaintiluvat, valitsemme polttoaineen tyypin, lähennät karttaa ja napsautamme halvinta huoltoasemaa, joka tulee näkyviin; suodattimien avulla voit valita sekä halvimmat automaatit että lähimmät automaatit sekä näyttää itsepalveluautomaatit ja sunnuntaisin auki olevat automaatit.

2) Gaspal

Toinen erittäin hyödyllinen sovellus bensiinin säästämiseen on Gaspalsaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Sovelluksen avulla voit säästää paljon rahaa polttoainevarastoissa ilmoittamalla lähellä olevien huoltoasemien hinnat ja laskemalla säästöt niiden saavuttamiseen tarvittavan matkan perusteella: näin on mahdollista löydät aina lähimmän jälleenmyyjän halvimmalla hinnallaehkä valita valkoisten pumppujen välillä (eli jakelijat, joilla ei ole takanaan suurta merkkiä).

Gaspalilla saamme yksityiskohtaista tietoa bensiinin, dieselin, nestekaasun ja metaanin hinnoista eli kaikista nykyaikaisissa autoissa käytettävistä pääpolttoaineista.

3) iFuel (iPhone)

iPhonen omistavat voivat asentaa polttoaineen hinnoittelusovelluksen, kuten iFuelsaatavilla ilmaiseksi alkaenApple App Store.

Keskitymällä tähän sovellukseen saamme iPhonelle optimoidun käyttöliittymän, joka pystyy näyttämään kaikki Italian suurissa kaupungeissa olevat jakelijat ja näyttämään välittömästi edullisimman hinnan.

Sovellus tarjoaa myös luettelon jälleenmyyjistä ja valitun polttoaineen (bensiini, diesel, nestekaasu ja metaani) suhteelliset hinnat sekä laskee niiden saavuttamiseen tarvittavan matkan sisäänrakennetun GPS-navigoinnin avulla.

4) Fuelio

Yksi parhaista kaasunsäästösovelluksista puhelimessasi on ehdottomasti Fueliosaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Sovelluksen avulla voit seurata jokaista tankkausta ja luoda polttoainekustannuksista rekisterin algoritmilla, joka perustuu jokaisen liikkeessä olevan auton täyteen tankkiin ja kulutukseen.

Tämän ominaisuuden ansiosta sovellus pystyy laskemaan, kuinka monta litraa polttoainetta olemme kuluttaneet yhden tankkauksen ja seuraavan välillä; Kun ostat polttoainetta, syötä vain käytetty määrä ja matkamittarissa näkyvä arvo.

Tämän sovelluksen avulla polttoainesäästöt tulevat paljon selvemmiksivaikka meidän on silti täytettävä kentät manuaalisesti, jotta algoritmi toimisi hyvin.

5) Drivvo

Ensimmäinen sovellus, jota haluamme suositella, on Drivvosaatavilla ilmaiseksi Android Ja iPhone.

Tämän sovelluksen avulla pystymme pitämään kaikki auton kulut hallinnassa (mukaan lukien korjaukset ja vakuutukset sekä tieverokulut), mutta erityisesti voimme pitää polttoainekulut loitolla tankkauksen tallennusjärjestelmän ansiosta, joka lähettää ilmoituksen meille, kun meidän täytyy tankata (varsinkin jos suunnittelemme matkaa tai päätämme pitää kulutusta tietyissä rajoissa).

Sovelluksen avulla voimme luoda kattavat raportit tankkauksista, kuluista ja palveluista, jossa on yksityiskohtainen grafiikka, jonka voimme myös tallentaa tiedostona paikallisesti tai jakaa. Tämän sovelluksen polttoaineensäästövaikutus on minimaalinen, mutta oikeilla kriteereillä käyttäminen säästää tankkaussuunnittelun ansiosta.

6) BlueDriver OBD2 -skannaustyökalu

Jos etsimme todella tehokasta sovellusta bensiinin kulutuksen vähentämiseen ohjaamalla suoraan moottorin ohjausyksikköä, suosittelemme ainoan sovelluksen asentamista BlueDriver OBD2 -skannaustyökalusaatavilla Android Ja iPhone.

Hyödyntämällä useimmissa nykyaikaisissa autoissa olevaa OBD2-liitäntää (ja sopivaa Bluetooth sovitin) pystymme saamaan autollemme täydellisen diagnostiikan ja siten seuraamaan kulutusta matkoilla, kaupungissa tai sekalaisessa liikenteessä.
Jos polttoainejärjestelmässä on ongelmia, kulutamme varmasti enemmän ja kulutamme enemmän. Tämän sovelluksen avulla voimme myös seurata ajotyyliämme, jotta voimme ymmärtää, ajammeko "liian kovaa" vai ajammeko hyvin, jolloin voimme säästää paljon polttoainetta.

Tämän sovelluksen vaikutus voidaan määrittää vähän kuluttavan auton ja paljon kuluttavan auton välillä, mutta meidän on oltava erittäin hyviä lukemaan tiedot (tässä tapauksessa on parempi saada apua luotettavalta mekaanikolta).

7) Hybrid Assistant (Android)

Jos omistamme hybridiauton, suosittelemme sovelluksen asentamista älypuhelimeesi Hybridi-avustajasaatavilla vain Android.

Asentamalla tämän sovelluksen ja yhden Yhteensopiva OBD-skanneri voimme seurata akun latausta, energian talteenottojarrutuksen tehokkuutta sekä moottorin ja akkujen lämpötiloja (erittäin tärkeää polttoaineen säästämisen kannalta).

Hybridiautoissa käytämme bensiiniä vain, kun akku on tyhjä tai ajetaan suurella nopeudella: säästääksesi rahaa tarkistamalla energian talteenottokäyrät huolellisesti ja hyödyntämällä sähkömoottorin ominaisuuksia mahdollisimman paljon, mikä lisää aikaa yhden tankkauksen välillä. ja toinen (jo erittäin korkea hybridiautoissa).

Johtopäätökset

Käyttämällä yhtä tai useampaa sovellusta oppaassa kerrotuista, voimme säästää bensaa puhelinsovelluksilla lisäämällä autolla ajettuja kilometrejä, suunnittelemalla tankkausta ajotyylimme ja käyttämämme auton perusteella.

Yhdessä valittujen jälleenmyyjien alhaisiin hintoihin, taloudelliseen ajoon ja OBD-skanneriin, säästöt ovat vieläkin suuremmat, mikä johtaa lähes kaksinkertaistumaan samalla polttoainemäärällä ajetut kilometrit (paljon riippuu myös liikenteestä, ulkolämpötiloista ja tasosta). auton kuluminen).

Älä myöskään unohda, että se on mahdollista laskea bensiinikustannukset Google Mapsin ajo-ohjeissa ja että Waze GPS-navigaattori näyttää kartalla kunkin lähialueen bensapumpun veloittamat hinnat, mikä helpottaa halvimman hintatason löytämistä ja säästämistä.

Lisää polttoaineen säästöä autossasi ja myös muilla alueilla (esimerkiksi kotitalouskuluissa) suosittelemme lukemaan oppaamme Sovellus säästää energiaa, sähköä, kaasua ja bensiiniä.

Jos kuitenkin omistamme auton Android Auto- tai Apple CarPlay -tuella, voimme syventää keskustelua lukemalla artikkelimme Sovellus matkapuhelimen käyttämiseen autossa ajon aikana.

Indeksi
  1. 1) Bensan hinta
  2. 2) Gaspal
  3. 3) iFuel (iPhone)
  4. 4) Fuelio
  5. 5) Drivvo
  6. 6) BlueDriver OBD2 -skannaustyökalu
  7. 7) Hybrid Assistant (Android)
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up