Kuinka siirtää Android-sovelluksia SD-kortille

Kaikki tavat siirtää sovelluksia sisäisestä tallennustilasta SD-kortille Android-älypuhelimessa tai -tabletissa tilan vapauttamiseksi

Älypuhelimissa ja tableteissa, joissa on vähän sisäistä muistia (64 Gt tai vähemmän), voimme aina käyttää microSD-korttia sopivassa paikassa ja siirtää laitteeseen asennettuja sovelluksia.

Oletuksena kaikki Google Playsta (mutta myös muista kaupoista tai APK:n kautta) ladatut ja asennetut Android-sovellukset asennetaan puhelimen sisäiseen muistiin, joka voi joissain laitteissa täyttyä hyvin nopeasti, myös siksi, että osa siitä on jo varattu käyttöjärjestelmä ja käyttäjätiedot.

Siksi kannattaa hyödyntää Androidin nykyaikaisia ​​ominaisuuksia siirtää sovelluksia microSD-kortillejotta saadaan paljon tilaa käytettäväksi järjestelmälle, välimuistille tai muille sovelluksille (joita ei ehkä voida siirtää SD:lle kehittäjän valinnan vuoksi).

Menetelmät Android-sovellusten siirtämiseksi SD-kortille

Android-laitteessa voit siirtää sovelluksia puhelimeen asetettulle microSD-kortille eri tavoin:

 • Android 6.0:sta ja uudemmista versioista on mahdollista muuttaa microSD-kortti asisäisen muistin laajennus joten voit asentaa sovelluksia automaattisesti ilman manuaalisia liikkeitä.
 • Vanhemmissa Android-älypuhelimissa ja -tableteissa voimme siirtää sovelluksia manuaalisesti kehittäjän valintojen perusteella.
 • Julkaisemme minkä tahansa sovelluksen ohittamalla kehittäjän asetukset, voimme avata pääkäyttäjän oikeudet ja käyttää sovellusta, joka pystyy siirtämään minkä tahansa sovelluksen (myös järjestelmä- ja ei-poistettavissa olevat) microSD-kortille.

Valitsemme käyttöjärjestelmäämme ja älypuhelimeesi parhaiten sopivan, jotta voimme suorittaa toiminnan täysin turvallisesti.

Tätä tarkoitusta varten suosittelemme kohdistamaan melko suuren microSD-kortin (vähintään 64 Gt), jotta kaikki multimediatiedostot ja sovellukset voidaan siirtää, jotta sisäiseen muistiin jää tarvittava tila. Voimme valita oikean microSD-kortin seuraavassa oppaassa -> Parhaan MicroSD-kortin valitseminen Android-älypuhelimille.

Sovelluksen liikkumisen rajoitukset

Ennen kuin jatkamme, haluamme sinut joka tapauksessa näyttää sovellusten liikkumisen rajatjotta voit tietoisesti valita, käytätkö sitä vai et:

 • Android-sovellukset käyttävät yleensä osan sisäisestä muistista, vaikka ne siirrettäisiin microSD-kortille (paitsi käytettäessä pääkäyttäjän kautta).
 • Sovelluksen siirtäminen microSD-kortille hidastaa sen toimintaa lähes varmasti, koska sisäinen tallennustila on nopeampi kuin microSD-kortti.
 • Jos käytät microSD-korttia sovellusten asentamiseen siihen, sitä ei voi poistaa vaarantamatta Androidin ja siirrettyjen sovellusten toimivuutta.

Siksi on suositeltavaa harkita tarkkaan ennen sovellusten siirtämistä microSD-kortille ja jos todella haluamme palauttaa tilaa sisäisestä muistista, käytä vain rootin kautta toimivaa menetelmää (joka siirtää koko sovelluksen SD-kortille jälkiä jättämättä sisäisessä muistissa).

1) Siirrä sovellukset SD-kortille ilman pääkäyttäjää (uudet Android-versiot)

Perinteisesti Android-laitteiden microSD-kortteja on käytetty arkistoina valokuvien, musiikin ja videoiden tallentamiseen, jotta voit siirtää nämä tiedostot minne haluat vain poistamalla microSD-kortin: nykyaikaisissa älypuhelimissa on mahdollista asentaa uusia sovelluksia kortille, jos sovelluksen kehittäjä sen sallii, automaattisesti.

Kuten edellä mainittiin, tämän toimenpiteen jälkeen korttia ei voi poistaa laitteesta vaarantamatta laitteen toimivuutta ja samalla korttia ei voi käyttää muissa laitteissa, mukaan lukien PC (ilman sen alustamista ).

Koska microSD-kortista tulee käytännössä puhelimen sisäinen lisämuisti, varmista osta sellainen, joka on erittäin nopea jos et halua älypuhelimesi hidastuvan (joten emme käytä vanhaa tai halpaa korttia).

SD-kortin asettaminen sisäiseksi tallennustilaksi asetamme kortin laitteeseen sopivaan paikkaan (se voi olla myös SIM-korttipaikka 2 kaksois-SIM-älypuhelimissa, joissa on hybridipaikka), sitten siirrymme valikkoon Tallennus ja USB tai Järjestelmätiedot -> Tallennustila löytääksesi uuden SD-kortin. Kun olet valinnut, paina vaihtoehtoa Poista ja muotoilejonka avulla voit määrittää SD-kortin sisäiseksi tallennustilaksi.
Odotamme toimenpiteen loppua, jotta saisimme heti uutta muistia puhelimellemme. Kun olet valmis, voit siirtää laitteen sisäisessä muistissa olevat tiedot (kuvat, tiedostot ja jotkin sovellukset) kortille.

Tämä vaihe varmistaa, että tulevat sovellukset, jotka aiomme asentaa, uudet matkapuhelimella otetut valokuvat ja muut tiedot tallennetaan automaattisesti microSD-kortille. Sisäinen tallennustila on edelleen oletustila kaikelle sovellusten luomalle sisällölle, järjestelmätiedostoille, sovellusvälimuistille ja sovelluksille, jotka on suoritettava siellä.

Jos haluat siirtää sovelluksia yksitellen tämän toiminnon jälkeen, siirry kohtaan Asetukset -> Tallennus ja USBvalitse muisti, joka sisältää sovelluksen, napauta sitten Sovellus, valitse siirrettävä sovellus ja napauta lopuksi painiketta Muuttaa, jossa voit valita sovelluksen polun.

2) Siirrä sovellukset SD-kortille ilman pääkäyttäjää (Androidin vanhat versiot)

Jos et käytä uutta Android-versiota, voimme siirtää vain joitain sovelluksia kortille. Vaikka menettely saattaa vaihdella käytetyn laitteen mukaan, perustoimenpide edellyttää reitin saavuttamista Asetukset > Sovellukset > Sovellusten hallinta ja paina sitten sovellusluettelosta yläreunassa olevaa asetuspainiketta tai pyyhkäise ikkunassa, kunnes löydät luettelon sovelluksista, jotka voidaan asentaa SD-kortille.
Kun siirrettävä sovellus on auki, napsauta painiketta Siirrä SD-kortille aloittaaksesi muuton.
Siirron jälkeen näet sovelluksen käyttämän tilan sisäisessä muistissa ja SD-kortilla.

Jotta voimme paremmin hallita microSD-kortille siirtämiämme sovelluksia ja siirtää kaikki sovellukset yhteen, voimme käyttää ilmaista sovellusta, kuten AppMgr III saada yleiskatsauksen sovelluksista, jotka voimme siirtää heti kortille.

Siirrä kaikki sovellukset microSD-kortille (juurtunut)

Jotta voimme siirtää sovelluksia SD-kortille paljon tehokkaammin, meidän on avattava pääkäyttäjän oikeudet. Voit avata tämän tyyppiset käyttöoikeudet Android-älypuhelimellamme lukemalla oppaamme kuinka Päästä Android, jotta puhelimesi on vapaa ja lukitsematon.

Kun olemme saaneet pääkäyttäjän oikeudet älypuhelimeemme, meidän tarvitsee vain käyttää sovellusta, kuten Link2SD pystyy huijaamaan järjestelmää ja siirtämään jokaisen sovelluksen SD-kortille käyttämällä symbolista linkkitemppua (järjestelmä uskoo, että sovellukset ovat sisäisessä muistissa, jossa sen sijaan on vain linkit).
Ennen Link2SD:n käyttöä on kuitenkin tarpeen osioida SD-kortti tietokoneelta ilmaisella Windows-ohjelmalla. MiniTool Partition Wizard.

Kun ohjelma on asennettu ja microSD on asetettu PC:lle (muistikortinlukijan kautta), valitsemme ohjelmaliittymästä microSD-kortin, poistamme nykyisen osion ja luomme uuden ensisijaisen osion FAT32-tyypistä, joka varaa vain osa tilaa (tämä osio ei sisällä sovelluksia).

Seuraavaksi napsautamme hiiren kakkospainikkeella edelleen jakamatonta tilaa ja luomme uuden osion SD-kortille, tällä kertaa EXT3-tiedostojärjestelmällä. Kun kaikki toiminnot on suoritettu, painamme painiketta Käytä suorittamaan ne.

Prosessin lopussa poistamme microSD-kortin tietokoneesta, asetamme sen Android-älypuhelimeen ja avaamme heti Link2SD-sovelluksen, joka tunnistaa kaksi osiota ja pyytää meitä luomaan niiden avulla kaikkien sovellusten symboliset linkit ( pääkäyttäjän oikeudet). Prosessin lopussa olemme huijannut järjestelmää, jolloin ne käyttävät microSD-korttia ikään kuin se olisi todellista sisäistä muistia.

Johtopäätökset

Nyt kun olemme nähneet kaikki menetelmät sovellusten siirtämiseksi microSD-kortille sekä uusilla että vanhoilla älypuhelimilla, voimme antaa sinulle neuvoja: osta heti puhelin, jossa on paljon muistia (vähintään 128 Gt)jotta sinun ei tarvitse näpertää microSD-korttia tilan vapauttamiseksi.

Jos tila loppuu valokuvien ja videoiden takia, suosittelemme, että luotat pilveen kaiken tallentamiseen, kuten oppaissamme näkyy parhaat "pilvi"-arkistot pitämään valokuvat verkossa ikuisesti ja kohtaanGoogle Photos -sovellus, jossa on automaattinen varmuuskopiointi Androidista, iPhonesta ja PC:stä.

Uuden puhelimen valitsemiseksi voimme myös lukea ai-oppaamme kaikkien aikojen parhaat Android-älypuhelimet jokaiseen hintaluokkaan.

Indeksi
 1. Menetelmät Android-sovellusten siirtämiseksi SD-kortille
 2. Sovelluksen liikkumisen rajoitukset
 3. 1) Siirrä sovellukset SD-kortille ilman pääkäyttäjää (uudet Android-versiot)
 4. 2) Siirrä sovellukset SD-kortille ilman pääkäyttäjää (Androidin vanhat versiot)
 5. Siirrä kaikki sovellukset microSD-kortille (juurtunut)
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up