Kuinka siirtää muistiinpanoja Evernotesta Apple Notesiin

Apple on lisännyt merkittäviä muutoksia ja parannuksia uusimpaan OS X -versioonsa. Yksi näistä parannuksista on Notes-sovelluksessa. Siinä on nyt monia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus suojata muistiinpanosi salasanalla ja antaa sinun tuoda Evernote-muistiinpanoja. Edellinen on jo käsitelty, joten puhumme jälkimmäisestä tässä oppaassa.

Jos olet käyttänyt Evernotea muistiinpanotehtäviisi ja haluat siirtyä Apple Notesiin, sinulla on nyt helppo tapa tehdä se. Apple on tehnyt siirtymisestä Evernotesta Apple Notesiin niin helppoa, että koko prosessi on valmis muutamassa minuutissa.

Muistiinpanojen siirtäminen Evernotesta Apple Notesiin

Jotta voit siirtää kaikki muistiinpanosi Evernote-tililtäsi Apple Notesiin, tarvitset vain pääsyn Evernote- ja Apple Notes -sovellukseen. muuta sovellusta ei tarvita.

1. Lataa ja asenna Evernote sovellus Macissasi, jos sitä ei ole vielä asennettu.

2. Kun sovellus on asennettu, avaa se Launchpadista napsauttamalla Launchpad telakassa ja etsimällä ja napsauttamalla Evernotea.

3. Kun sovellus käynnistyy, sinun on kirjauduttava sisään Evernote-tililläsi. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja napsauta "Kirjaudu sisään".

4. Kun olet kirjautunut sisään Evernote-tilillesi, sinun pitäisi nähdä kaikki tilillesi luomasi muistiinpanot.

Valitse kaikki siirrettävät muistiinpanot napsauttamalla "Muokkaa"-valikkoa ja valitsemalla "Valitse kaikki".

5. Kun kaikki muistiinpanot on valittu, napsauta "Tiedosto"-valikkoa ja valitse "Vie muistiinpanot...".

6. Vie muistiinpanojen valintaikkunan pitäisi avautua. Anna viedyille muistiinpanoille nimi, valitse sijainti, johon haluat tallentaa ne, ja varmista, että näiden muistiinpanojen muoto on "Evernote XML Format".

Napsauta "Tallenna" viedäksesi muistiinpanosi ja tallentaaksesi ne haluamaasi paikkaan.

7. Kun muistiinpanot on viety, näet seuraavan viestin, jossa kerrotaan, kuinka monta seteliä vietiin. Napsauta "OK" ja poistu sitten Evernote-sovelluksesta, koska et enää tarvitse sitä.

8. Käynnistä Apple Notes -sovellus.

9. Kun Notes käynnistyy, napsauta "Tiedosto"-valikkoa ja valitse "Import Notes..."

10. Siirry sijaintiin, johon olet tallentanut tuodun Evernote-tiedoston. Napsauta tiedostoa valitaksesi sen ja napsauta sitten "Tuo" tuodaksesi sen Notes-sovellukseen.

11. Näet näytölle seuraavan kehotteen, jossa sanotaan, että tuodut muistiinpanot sijoitetaan erilliseen muistiinpanokansioon. Napsauta "Tuo huomautuksia".

12. Kaikkien Evernote-muistiinpanojesi pitäisi nyt olla saatavilla Apple Notes -sovelluksessa. Pääset näihin tuotuihin muistiinpanoihin napsauttamalla Tuodut muistiinpanot -kansiota.

Johtopäätös

Jos olet alkanut rakastaa Apple Notes -sovellusta ja haluat siirtää muistiinpanosi Evernotesta, yllä olevan oppaan pitäisi auttaa sinua siirtymään saumattomasti sovelluksesta toiseen.

Indeksi
  1. Muistiinpanojen siirtäminen Evernotesta Apple Notesiin
  2. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up