Kuinka sulkea Instagramin avoin istunto millä tahansa laitteella?

Instagramin ja maailman tärkeimpien sosiaalisten verkostojen kanssa tapahtuu yleensä jotain erityistä, ja siksi haluamme olla yhteydessä heihin koko ajan, monta kertaa kirjaudumme yleensä näille alustoille eri sivustoilla unohtamalla ne.

Tämä on todellinen ongelma, kun käytämme muiden laitteitaJos emme sulje näitä istuntoja myöhemmin, saatamme huomata, että turvallisuutemme riippuu toisesta, tilanteessa, jossa on yksinkertaisesti kätevää olla lankeamatta.

No, tässä mielessä meidän on sanottava, että Intagramin monien sisältöjen joukossa, joille käyttäjät yleensä avaavat istuntonsa muilla laitteilla, on tarinoita, joten tämän päivän opetusohjelma voi olla erittäin hyödyllinen, jos huomaat, että näin tapahtuu yleensä sinulle.

Seuraava askel askeleelta edustaa sitten yksinkertaisinta temppua, joka on olemassa itsessään. jossain vaiheessa olet avannut tilisi jollakin laitteella etkä muista, oletko sulkenut sen, jolla joku voi syöttää julkaisujasi, viestejäsi jne.

Indeksi

  Kuinka sulkea kaikki Instagram -istuntoni etänä

  No, paras asia askel askeleelta, jonka aiomme opettaa sinulle seuraavaksi, on se Paitsi että sinulla on mahdollisuus sulkea kaikki Instagram -istunnot vain sekunnissa, mutta voit myös tehdä sen etänä, ilman, että sinun tarvitsee pitää näitä laitteita käsissäsi. Toimi seuraavasti:

  • Anna Instagram -tilisi normaalisti mobiililaitteellasi
  • Siirry profiiliisi ja avaa sen oikeassa yläkulmassa olevien kolmen rivin avattava valikko
  • Kun valikko on näytetty, sinun on siirryttävä hammaspyörään, jonka avulla voit siirtyä asetuksiin
  • Siirry sen sisällä kohtaan Salasana
  • Järjestelmä pyytää sinua antamaan nykyisen, mutta myös uuden salasanan, joten käy läpi tämä prosessi
  • Vain hetken kuluttua voit vaihtaa vanhan Instagram -salasanasi uuteen

  Kun olet suorittanut vaihe vaiheelta edellä, voit olla täysin varma siitä kaikki Instagram -tilisi avoimet istunnot on suljettu, vaikka olet unohtanut ne auki muilla eri laitteilla.

  Valitettavasti, Ellei sinulla ole pääsyä näihin muihin laitteisiin, ei ole muuta tapaa kirjautua ulos Instagramista. he suorittavat tämän vaihe vaiheelta, joten aina kun epäilet sitä, suosittelemme, että teet sen.

  Jopa, ajoittain Instagram -salasanan vaihtaminen voi olla hyvä suojausratkaisu myös silloin, kun sinulla ei ole epäilystäkään siitä, oletko jättänyt istunnon auki toisella laitteella.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up