Kuinka suojata yksityisyyttäsi online-treffisivustoilla

Olemmeko huolissamme yksityisyydestämme online-treffisivustoilla? Katsotaanpa kultaiset säännöt, joita on noudatettava sen suojelemiseksi joka tilanteessa.

Online dating voi laittaa a vakava riski käyttäjien yksityisyydellekun otetaan huomioon myös valitulla alustalla annetut tiedot ja mahdollisuus joutua seuraamaan niitä käyttäjiä, jotka käyvät näillä sivustoilla vain löytääkseen uusia ärsyttäviä ihmisiä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka suojata yksityisyyttäsi online-treffisivustoilla noudattaen yksinkertaisia ​​sääntöjä, joita sovelletaan kaikkiin online-treffisivustoihin. Näitä sääntöjä voidaan soveltaa myös treffisovelluksiin tai sovellus tavata uusia ihmisiä.

1) Perussäännöt yksityisyyden suojaamiseksi

Perussäännöt, joita voimme käyttää yksityisyyden suojaamiseen treffisivustoilla ja sovelluksissa, ovat:

 • Henkilötiedot ja puhelinnumero: Vältämme koko nimemme, mutta myös pääosoitteemme tai puhelinnumeromme jakamista treffisivustolla tai sovelluksessa. Jos sivusto vaatii puhelinnumeron, käytämme sitä uusi SIM tarkoitusta varten.
 • Maksutiedot: Vältämme maksutietojen kevyttä antamista sovelluksen tai treffisivustojen kautta. Monet verkkohuijaukset alkavat deittailusivustoilta, joissa käytetään väärennettyjä profiileja luottokortin tai pankkitilin käyttöoikeustietojen palauttamiseen.
 • Valokuvajulkaisu: jos mahdollista, vältetään vaarantavien valokuvien käyttämistä profiilikuvana tai yksityisissä chateissa käyttämällä kuvia, joita ei voida käyttää meitä vastaan.

Näitä sääntöjä on helppo soveltaa, ja niiden avulla voit lisätä yksityisyyttä online-treffisivustoilla ilman, että sinun tarvitsee luopua niiden palveluista.

Vaikein seurata on varmasti sui valokuvasisältöäkoska tietyssä tutustumiskohdassa on erittäin todennäköistä, että kuvia vaihdetaan yksityisesti: yritämme silti jakaa kuvia, joissa kasvomme eivät näy suoraan, tai kuvia, joissa on selvästi näkyviä tunnusmerkkejä.

2) Yksityisyyden suojan edistyneet säännöt

Jos välitämme yksityisyydestämme, meidän on mentävä treffisivustoa pidemmälle, koska nykyään tietomme löytyvät helposti netistä, usein edes huomaamattaan. Henkilö, joka on kiinnostunut vakoilemaan meitä, voisi hakea nimemme deittisivustolta ja etsiä sitä Googlesta tai ladata profiilikuvamme (kasvomme etualalla) ja aloittaa käänteinen kuvahaku.

Tämä johtaa snitch tai stalkerin helposti palauttaa henkilötietomme verkossakäyttämällä deittisivustolta saatuja pikku tietoja ja siten avata Facebook-sivumme, meidän LinkedIn-sivu tai mikä tahansa muu sosiaalinen verkosto tai sivusto, johon olemme rekisteröityneet.

Koska emme voi yhtäkkiä kadota verkosta (ellei käyttää oikeuttaanunohdus), joita kannattaa seurata yksityisyyden suojan kehittyneitä sääntöjäkuten alla kuvatut:

 • poistamme työpaikan/koulun Facebookista tai muista sosiaalisista verkostoista, jotka tarjoavat nämä tiedot;
 • käytämme eri valokuvaa kaikissa sosiaalisissa verkostoissa (ja näin ollen deittailusivustoilla) peruuttaaksemme käänteisen kuvahaun;
 • emme lisää linkkejä Facebook-, Instagram- tai Twitter-profiileihin sivustolle tai deittailusovellukseen, vaikka palvelut rohkaisevat meitä antamaan näitä tietoja kontaktikäyttäjien määrän lisäämiseksi;
 • Emme käytä Facebookia tai Instagramia kirjautuaksemme nopeasti sisään treffisivustoille tai -sovelluksiin; jos olemme jo kirjautuneet tällä tavalla, voimme aina poista pikakirjautumislupa;
 • annamme sijaintiluvat vain silloin, kun se on ehdottoman välttämätöntä, estäen sijainnin, kun olemme poissa sovelluksesta;
 • aktivoimme yksityinen Facebook-profiili ja yksityinen Instagram-profiilijotta kukaan ei voi palauttaa henkilökohtaisia ​​tietoja;
 • aktivoimme yksityisen tilan kaikissa tämän toiminnon tarjoavissa treffisovelluksissa, jotta voimme taata pääsyn henkilökohtaiseen profiiliimme vain hyväksymillemme ihmisille.

Lisäämällä nämä sääntöihin edellisessä luvussa nähtyihin yksinkertaisiin sääntöihin voimme saavuttaa hyvän yksityisyyden tason treffisovelluksissa tai -sivustoissa.

3) Yksityisyyttä suojaavat treffisivustot tai -sovellukset

Online-treffailu näyttää peliltä, ​​kunnes tapaat henkilökohtaisesti; On aina parempi olla varma kuin katua, ja tehdäksemme tämän meidän on pysyttävä mahdollisimman anonyymeinä verkossa. Alle olemme koonneet parhaat sivustot, jotka käyttävät kilpailijoitaan kehittyneempiä turvajärjestelmiä, vaikka 100 %:n tietosuoja ei ole mahdollista:

 • Meetic: Kuuluisa treffisivusto, jossa on edistyneitä järjestelmiä ihmisten estoon, anonyymejä kiinnostuksen kohteiden hakuja ja monia turvallisia toimintoja uusien ihmisten tapaamiseen.
 • LOVOO: kelvollinen vaihtoehto Meeticille uusien ihmisten tapaamiseen ja keskusteluun täysin turvallisesti.
 • Facebook Treffit: mobiilisovellus ihmisten tapaamiseen Facebook-alustalla (mahdollisesti muun kuin virallisen profiilin luominen).

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka luoda profiili kokouksia varten Facebook Dating -palvelussa.

Johtopäätökset

Online-treffisivustot ja -sovellukset voivat olla suureksi avuksi ihmisille, jotka ovat yksinäisiä tai etsivät uusia seikkailuja tai uusia kumppaneita, mutta tämä ei tarkoita, että meidän täytyy heittää pois kaikki online-yksityisyytemme tapaamista varten! Noudatamme muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä tehdäksemme turvallisia tapaamisia yksityisyyden kannaltajotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä, ​​huijauksilta tai harhaanjohtavilta väärennetyiltä profiileilta.

Aina samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme parhaat ilmaiset treffisovellukset tapaamaan ketä pidämme lähellämme ja parhaimmillaan sovellus nimettömään keskusteluun uusien satunnaisten ihmisten kanssa.

Indeksi
 1. 1) Perussäännöt yksityisyyden suojaamiseksi
 2. 2) Yksityisyyden suojan edistyneet säännöt
 3. 3) Yksityisyyttä suojaavat treffisivustot tai -sovellukset
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up