Kuinka synkronoida Google-kalenteri Kalenteri-sovelluksen kanssa Windows 10: ssä

Kalentereiden osalta ei voida kiistää, että Google-kalenteri on yksi parhaista. Itse asiassa monet ihmiset ja pienet yritykset ovat riippuvaisia ​​Google-kalenterista aikataulujen ja tapaamisten hallinnassa. Jos olet innokas Windows-käyttäjä, haluat ehkä synkronoida Google-kalenterin järjestelmän kanssa. Windows 10: n ansiosta voit nyt tehdä sen muutamalla napsautuksella.

Niille teistä, jotka eivät tiedä, kun Microsoft esitteli ensimmäisen kerran Kalenteri-sovelluksen Windows 8: ssa, se oli yhteensopiva Google-kalenterin kanssa. Microsoftin ja Googlen välisen jatkuvan taistelun takia käyttäjät eivät ole käyttäneet tätä toimintoa Windows 8.1: ssä. Koska Microsoft alkoi kuunnella käyttäjiä, ominaisuus on palannut ja voit nyt synkronoida Google-kalenterisi Windows 10 -kalenterisovelluksen kanssa.

Lisää Google-kalenteri Windows 10 -kalenterisovellukseen

Lisää Google-kalenteri Windows 10 -kalenterisovellukseen etsimällä esiasennettu Kalenteri-sovellus Käynnistä-valikosta ja avaamalla se.

Kun Kalenteri-sovellus on auki, napsauta vasemmassa alakulmassa näkyvää Asetukset-kuvaketta.

Yllä oleva toiminto vie asetuspaneelia eteenpäin. Valitse Tili-vaihtoehto tästä.

Valitse seuraavalla näytöllä "Lisää tili" -vaihtoehto. Jos olet linkittänyt Microsoft-tilisi, kyseinen tili näkyy tässä oletuksena.

Valitse nyt "Google" käytettävissä olevien vaihtoehtojen luettelosta.

Edellinen toiminto vie sinut Yhdistä palveluun -näyttöön. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Google-tilisi käyttäjänimellä ja salasanalla.

Jos käytät kaksivaiheista todennusta, jota suositellaan aina, kirjoita myös vahvistuskoodi ja napsauta "Valmis" -painiketta.

Sinut siirretään nyt Google-suostumusnäyttöön. Sinun on annettava tietyt käyttöoikeudet Kalenteri-sovellukselle. Vieritä vain alaspäin ja napsauta "Salli" jatkaaksesi.

Toivottavasti saat tällaisen menestysviestin.

Mukauttaminen ja synkronointitesti

Halutessasi voit mukauttaa synkronointiasetuksia tilin asetuspaneelista. Voit tehdä tämän napsauttamalla asetuskuvaketta, valitsemalla Tili-vaihtoehdon ja valitsemalla sitten Gmail.

Kuten alla olevasta kuvasta näet, voit helposti muuttaa Google-tilisi nimeä. Omalta puolelta kutsuin tiliäni "Työkalenteri" esittelyä varten. Voit hallita synkronointiasetuksiasi valitsemalla Vaihda postilaatikon synkronointiasetuksia.

Sekaannusten sattuessa sähköpostin ja kalenterin synkronointiasetukset voidaan määrittää samasta paneelista.

Varmista asetuspaneelissa, että "Synkronoi yhteystiedot ja kalenterit" -vaihtoehdoksi on valittu "15 minuutin välein". Tämä varmistaa, että Kalenteri-sovellus kommunikoi ja päivittyy 15 minuutin välein.

Toisaalta, jos haluat synkronoida vain kalenterisi eikä postiasi, vieritä alaspäin ja valitse "Sähköposti" -vaihtoehto Synkronointiasetukset-luokassa. Kun olet valmis, napsauta "Valmis" ja olet valmis siirtymään.

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä, kun lisäät tapahtumia Kalenteri-sovellukseen, on, että sinun on valittava kalenteri manuaalisesti. Anna minun näyttää sinulle miten.

Haluan esimerkiksi luoda uuden tapahtuman 18. marraskuuta 2015. Voit luoda uuden tapahtuman valitsemalla 18. marraskuuta. Tämä toiminto näyttää tapahtuman luontipaneelin. Kirjoita tarvittavat tiedot ja juuri ennen muutosten tallentamista valitse sopiva kalenteri avattavasta valikosta. Minun tapauksessani olen valinnut "Work" -kalenterin Google-kalenteritilistäni.

merkintä: voit lisätä, poistaa ja hallita kalentereitasi Google-kalenterissa

Edellinen toiminto luo uuden tapahtuman kalenteriin.

Synkronointiasetuksistasi riippuen tapahtuma synkronoidaan Google-kalenterin kanssa, jotta voit käyttää sitä myös muilla laitteilla.

Testataksesi synkronointia, loin uuden tapahtuman Google-kalenteriin.

Kuten alla olevasta kuvasta näet, Google Calenderissa luotu tapahtuma on onnistuneesti synkronoitu Windows 10 Calender -sovelluksen kanssa.

Kommentoi alla jakamalla ajatuksesi ja kokemuksesi Google-kalenterin synkronoinnista oletuskalenterisovelluksen kanssa Windows 10: ssä.

Indeksi
  1. Lisää Google-kalenteri Windows 10 -kalenterisovellukseen
  2. Mukauttaminen ja synkronointitesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up