Kuinka tallentaa ja purkaa kuvia PDF-tiedostosta

Parhaat ilmaiset ohjelmat kuvien ja valokuvien poimimiseen PDF-tiedostosta ja tallentamiseen erikseen

PDF-tiedostot ovat niin suosittuja, koska luotuaan ne pysyvät sellaisina myös silloin, kun muut käyttäjät jakavat ja lukevat niitä (toisin kuin Word-tiedostot, joita voidaan aina muokata ilman erityisiä suojauksia). Tämä on tehnyt PDF-tiedostosta toimistossa eniten käytetyn kaikentyyppisten asiakirjojen, myös kuvia sisältävien, vaihtamiseen.

Itse asiassa Internetistä löydämme monia PDF-tiedostoja ammattimaisista ja virallisista asiakirjoista otetuilla skannauksilla, joista tulee erittäin hyödyllisiä ideoiden poimimiseen tai esitysten kopioimiseen. Jotta voimme hyödyntää oikein näitä PDF-tiedostojen sisältämiä kuvia tai skannauksia, meidän on käytettävä työkaluja, jotka pystyvät poimimaan kuvat, jotta niitä voidaan käyttää uudelleen tai tulostaa paperille.

Siksi tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat Ilmaiset sivustot ja ohjelmat kuvien poimimiseen PDF-tiedostosta. Näitä ilmaisia ​​työkaluja käyttämällä pystymme saamaan haluamasi kuvat ilman kalliita PDF-muokkausohjelmia, joita voi myös olla vaikea käyttää tähän tarpeeseen.

1) Kuvakaappaukset

Kuvien tallentamiseen PDF-dokumenttiin lisättynä helpoin tapa on käyttää työpöydän kuvakaappauskäyttämällä näppäimistön "Tulosta"-näppäintä.

Tällä menetelmällä saamme kopion koko kuvasta liitettäväksi ja leikattavaksi tavallisella ohjelmalla Irfanview.
Vaihtoehtona PRINT-painikkeelle voimme käyttää jotakin ohjelmista, jotka on suunniteltu kuvakaappauksiin (jopa vain tietyltä näytön alueelta). Paras ohjelma tähän tarkoitukseen on ShareXyksi parhaista työkaluista näkyvän näytön jokaisen osan kaappaamiseen.

Muita ohjelmia kuvakaappausten ottamiseksi Windowsissa on saatavana oppaassa ottaa kuvakaappauksia ja kuvakaappauksia Windowsissa.

2) PDF24

Jos PRINT-näppäin tai kuvakaappausmenetelmä ei ole käytännöllinen käytettäväksi suuressa toimistossa, paras ladattava ohjelma kuvien tallentamiseen ja poimimiseen PDF-tiedostosta on epäilemättä PDF24 Creatorsaatavilla ilmaiseksi Windowsille.
PDF24 Creatorin avulla voimme hyötyä täydellisestä paketista PDF-tiedostojen käsittelyyn ja tarvitsemamme kuvien poimimiseen äärimmäisen helposti, jokaisen käyttäjän ulottuvilla.

Tätä ohjelmaa varten avaamme PDF24:n Käynnistä-valikosta (asennuksen jälkeen), paina valikosta Poimi kuvat PDF-tiedostostajatkamme Valitse tiedosto tai yksinkertaisesti vedämme PDF-tiedostot ikkunaan ja painamme Pura kuvat poimimaan välittömästi kaikki olemassa olevat kuvat. Uudessa ikkunassa näemme kaikki poimitut kuvat, joissa on mahdollisuus nähdä heti esikatselu (painamalla kunkin kuvan vieressä olevaa silmänmuotoista painiketta) tai tallentaa valittu kuva yksitellen (painamalla levykkeen muotoista kuvaketta).

Jos sen sijaan halusimme tallentaa kaikki kuvat, paina vain yläreunasta Tallentaa aloittaaksesi kaikkien kuvien tallentamisen valittuun kansioon. PDF24 toimii myös offline-tilassa (ilman Internet-yhteyttä) ja sitä voidaan käyttää ilman ongelmia myös yritysympäristössä; Jos emme pysty asentamaan uusia ohjelmia tietokoneellemme, voimme hyötyä PDF24Työkalutjonka avulla voit poimia kuvia suoraan verkossa.

3) iLovePDF (online)

Jos etsimme toista erittäin hyödyllistä sivustoa kuvien tai kokonaisten sivujen poimimiseen PDF-tiedostoista, yksi parhaista on iLovePDF.
Toiminta on samanlainen kuin olemme jo nähneet vastaavilla sivustoilla: lataamme PDF-tiedoston sivustolle vetämällä sen sisään tai käyttämällä painikkeita Valitse tiedosto tai painikkeilla Google asema tai Dropbox (näihin kahteen pilvipalveluun tallennetun PDF-tiedoston lataaminen).

Kun PDF on ladattu, sivulle tulee valintaikkuna, jossa on kaksi vaihtoehtoa: with Pura kuvat voimme purkaa PDF-tiedoston sisältämät kuvat, kun taas Sivu JPG-muodossavoimme hankkia JPG-kuvatiedostoja asiakirjan jokaiselle sivulle.

Valitsemme työllemme parhaan vaihtoehdon, odota muutama minuutti ja napsauta sitten painiketta Lataukset aloittaaksesi puretut kuvat tai muunnetut sivut sisältävän pakatun ZIP-tiedoston lataamisen; Vaihtoehtoisesti voimme myös ladata sivut yksitellen napsauttamalla niitä, jotta voimme käyttää niitä välittömästi. Kuvien lataamisen lisäksi voimme myös lähettää ne sähköpostitse tai tallentaa ne pilveen.

4) Sejda PDF Desktop

Jos kuitenkin haluamme jatkaa offline-tilassa lataamatta arvokkaita asiakirjoja sivustoille, ensimmäinen täysin ilmainen ohjelma, jota suosittelemme Sejda PDF-työpöytä joka toimii todella yksinkertaisesti.
Tällä ohjelmistolla voimme tallenna kaikki kuvat ja valokuvat useammasta kuin yhdestä PDF-tiedostosta samaan aikaan valikon avulla PDF JPG-muotoon. Tämän työkalun avulla voit ladata PDF-tiedostoja ja poimia kuvia tai kokonaisia ​​sivuja JPEG-, PNG-, TIFF- ja GIF-muodoissa, ja voit valita tallennettujen kuvien laadun.

Hienoa on, että se toimii jopa suojattujen PDF-tiedostojen kanssa koska siinä tapauksessa sen avulla voit syöttää salasanan dokumentin avaamiseksi tai yrittää poimia sen sisältöä jopa PDF-tiedostoista, joiden salasanaa emme tiedä. Pitkistä asiakirjoista on mahdollista poimia vain osa kuvista määrittämällä, mitkä sivut analysoidaan ja muunnetaan.

5) PDFCandy (online)

Toinen erittäin nopea ja nopea sivusto kuvien poimimiseen PDF-tiedostosta on PDFCandy.
PDFCandylla voimme tallentaa kuvia PDF-tiedostosta vain selaimellamme asentamatta mitään tietokoneelle.

Jatkamiseksi lataamme tai vedämme PDF-tiedoston, josta poimimme kuvat, odotamme muunnosprosessin loppua (täysin automaattinen) ja painamme lopuksi painiketta Lataa tiedostojajotta voit aloittaa pakatun ZIP-tiedoston lataamisen, joka sisältää kaikki PDF-tiedostosta ekstrapoloidut kuvat.

6) i2PDF (online)

Tähän asti kaikki kuvien poimimiseen omistetut sivustot eivät esittäneet poimittujen kuvien esikatselua, mikä on ominaista sivustolle, kuten i2PDF.
i2PDF:n avulla voimme ladata PDF-asiakirjamme nopeasti verkkoon ja hyödyntää esikatselujärjestelmää valitaksemme, mitkä kuvat tallennetaan tai mitä sivuja käytetään muunnoksessa.

Lukuisten käytettävissä olevien työkalujen joukossa on sellaisia, jotka on suunniteltu muuttamaan sivun suuntaa, edistynyt usean sivun valitsin ja latauksen aikana on myös mahdollista valita käytettävä kuvamuoto (JPG tai vaihtoehtoisesti PNG tai TIFF).

Johtopäätökset

Suosittelemamme ohjelmat ja sivustot ovat epäilemättä parhaat työkalut, joita voimme käyttää töissä ja kotonakohteeseen poimia kuvia PDF-dokumentista. Jos käytämme sivustoja, meidän ei tarvitse edes pelätä, että emme pysty asentamaan ohjelmaa (ehkä järjestelmänvalvojan estämälle työasemalle) tai emme voi jatkaa, koska käytämme Macia tai Linuxia käyttävää tietokonetta.

Toisessa oppaassa näimme kuinka muuntaa PDF-tiedoston kuvasarjaksierittäin hyödyllinen sinulle näyttämiemme ohjelmien ja sivustojen integroinnissa.

Jos kuitenkin etsimme kokonaisia ​​ohjelmia, jotta voimme myös muokata PDF-tiedostoissa olevia tekstejä, suosittelemme lukemaan oppaamme 10 parasta PDF-muokkausohjelmaa.

Indeksi
  1. 1) Kuvakaappaukset
  2. 2) PDF24
  3. 3) iLovePDF (online)
  4. 4) Sejda PDF Desktop
  5. 5) PDFCandy (online)
  6. 6) i2PDF (online)
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up