Kuinka tallentaa näyttösi videoksi PC:llä

Ilmaiset ohjelmat videoiden luomiseen tallentamalla tietokoneen näytön tai osan siitä

Jos luomme usein oppaita tai opetusohjelmia näytettäväksi opiskelijoille tai faneillemme Internetissä, on välttämätöntä tuntea hyvin työkalut, joiden avulla voimme tallentaa näyttösi videoksijotta voit suoratoistaa sen videotiedostona tai suorita suora lähetys suoraan verkossa ja tarjota paljon konkreettisempaa apua kuin pelkkä verkkosivun vaiheiden selittäminen tekstin ja kuvien avulla.

Nopean ja tarkan työn tekemiseksi voimme käyttää jotakin alla olevista menetelmistä tallentaa videon tietokoneen näytöltä. Näytämme sinulle, kuinka voit tallentaa tietokoneen näytön Microsoftin suoraan toimittamilla työkaluilla (ilman ulkoisten ohjelmien asentamista) ja parhaat ilmaiset sovellukset jota voimme käyttää Tallenna näyttösi nopeasti Tietokoneesta.

1) Mitä tarvitset videon tallentamiseen näytöstäsi

Tietokoneella tekemiesi asioiden tallentaminen videolle on kaiken kaikkiaan hyvin yksinkertaista: avaa vain oikea ohjelma ja aloita tallennus, jotta jokainen näytöllä tekemämme ele tallennetaan videotiedostoon.

Voimme tietysti muokata videota, kirjoittaa kuvauksen, ilmoittaa kategorian ja avainsanat, lisätä taustamusiikkia tai äänikommenttiamme luodaksemme erittäin ammattimaisen videooppaan. Itse asiassa mitään ei tarvita, riittää, että näyttö on liitetty tietokoneeseen HDMI:n tai muun tyyppisen kaapelin kautta. Jos haluamme lisätä äänemme videon taustaksi, tarvitsemme erillisen mikrofonin tai verkkokameraan integroidun mikrofonin, jotta voimme kaapata äänemme.

2) Xbox-pelipalkki

Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä voimme käyttää Xbox-pelipalkkia näytön tallentamiseen, kun pelaamme videopeliä tai kun käytämme minkä tahansa tyyppistä sovellusta (ikkunatilassa tai koko näytön tilassa).

Rekisteröidy avaamalla peli tai sovellus rekisteröityäksesi painamalla WIN+G näppäimistöllä ja paina tallennuspainiketta vasemmassa yläkulmassa; Vaihtoehtoisesti voimme aloittaa näytön videotallennuksen suoraan näppäinyhdistelmällä WIN+ALT+R.

Nauhoituksen lopussa avaamme Xbox Game Barin uudelleen ja lopetamme tallennuksen painamalla painiketta tai lopetamme hankinnan käyttämällä yllä näkyvää pikakuvaketta. Kuvatut videot tallennetaan kansioon Video -> Kaappauksettavoitettavissa suoraan osoitteesta Tiedostonhallinta.

Lisätietoja voimme lukea oppaastamme Ohjelmat pelaamiseen ja videopeliotteluiden lähettämiseen.

3) NVIDIA ShadowPlay

NVIDIA-näytönohjainkorttien omistajat voivat nopeasti tallentaa videon näytöstä käyttämällä NVIDIA ShadowPlaynäytön tallennin sisältyy pakkaukseen NVIDIA GeForce Experience.

Asentamalla NVIDIA GeForce Experiencen PC:llemme ja käynnistämällä sen yhdessä PC:n kanssa pystymme tallentamaan näytön videoksi PC:llä painamalla näppäinyhdistelmää. Alt + Z ja tallennustoiminnon käynnistäminen; Vaihtoehtoisesti voimme aloittaa näytön tallentamisen välittömästi painamalla näppäimistön Alt + F9-pikanäppäintä.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme GeForce Experience pelien hallintaan PC:llä.

4) VLC

Yksi parhaista ohjelmista tietokoneen näytön tallentamiseen on VLCkuuluisa tee-se-kai-soitin, joka pystyy tallentamaan tietokoneen näytön ja tallentamaan tuloksen videotiedostoksi, joka on valmis muokattavaksi, pakattavaksi ja niin edelleen.

Käyttääksemme VLC:tä tähän tarkoitukseen avaamme ohjelman tietokoneellamme, paina valikon yläosassa Keskivertopainamme kohdetta Avaa sieppauslaitevalitsemme Pöytäkoneet yläreunan avattavassa valikossa ja paina -painiketta Näytä lisää vaihtoehtoja alas.

Asetetaan kuvataajuus 30 f/sja paina sitten painikkeen vieressä olevaa pientä nuolta pelata ja varmistamme, että valitsemme kohteen Muuntaa. Nyt avautuu uusi ikkuna, jossa voimme määrittää seuraavassa tallennusvaiheessa hankitun videotiedoston muodon.

Valitse tästä ikkunasta kohde Muuntaavalitse profiili Video – H.264+MP3 (MP4) ja paina painiketta Selaa valitaksesi kohdekansion ja tallennettavan videotiedoston nimen. Nyt voimme aloittaa tallennuksen painamalla alareunaa alkaa.

Minimoimalla VLC:n voimme kaapata näytön samalla kun luomme opetusohjelmaa tai videota opetukseen käytettäväksi; keskeyttääksesi hankinnan tai lopettaaksesi sen kokonaan avaamalla VLC uudelleen ja painamalla painiketta Tauko tai Lopettaa.

Jos haluat lisätietoja VLC:n edistyneestä käytöstä, pyydämme sinua lukemaan ai-oppaamme VLC-temppuja ja piilotettuja ominaisuuksia.

5) Open Broadcaster Software (OBS)

Yksi parhaista ratkaisuista videoiden luomiseen nauhoittamalla näyttöäsi on Avaa Broadcaster Software (tunnetaan myös nimellä OBS), saatavilla ilmaiseksi avoimen lähdekoodin lisenssillä Windowsille, Macille ja Linuxille.

Tämän kattavan ohjelmiston avulla voit tallenna näyttösi hyvin yksinkertaisella tavalla ja erittäin mielenkiintoisilla ominaisuuksilla kuten osoittimen tarkennus, ikkunan zoomaus tai hiiren osoittama osio ja arkaluonteiset tiedot hämärtyvät. Näytön tallennustoimintojen lisäksi tämä sovellus erottuu kahdesta tai useammasta videolähteestä (esimerkiksi näytöstämme ja verkkokamerasta) hankittaessa, jotta voit luoda suoria lähetyksiä YouTubessa tai Twitchissä muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa.

OBS on myös yksi parhaista ohjelmia pelien, web-kameroiden tai pöytätietokoneiden suoratoistoon tai tallentamiseen tietokoneeltasi.

6) Kaappaa

Jos OBS näyttää liian monimutkaiselta käytettäväksi, voimme keskittyä johonkin yksinkertaisempaan, kuten Kaapatasaatavana myös ilmaiseksi Windowsille.

Tämän ohjelman avulla voimme Asenna näytön kaappaus helposti eri muodoissa (koko näyttö, tarkennus, peliikkuna, etualan ikkunat jne.), valitse tallennuslaatu ja lisää myös video- ja/tai äänitallenne toisesta lähteestä (kuten verkkokamerasta), jotta voit lisätä videon peittokuvana (PIP), jossa annamme selityksiä tai näytämme reaktioitamme.

7) Bandicam Screen Recorder

Toinen kelvollinen ohjelma, jolla voimme aina tallentaa näytön videoon PC:llä, on Bandicam Screen Recorderkaupallinen ohjelma, jota voimme käyttää ilmaiseksi tietyin rajoituksin.

Sekä näytön kaappaamiseen kaikilla mahdollisilla tavoilla (kokonaisluku, ikkuna, kohdistus, peli, selain jne.), mahdollistaa myös muuttaa joitakin yksityiskohtia reaaliajassajotta voit lisätä kirjoitusta, nuolia tai muita yksityiskohtia kuvalähetyksen tallennuksen aikana.

8) Ezvid

Tehdäksesi nopean työn, jos haluat tallentaa videon tietokoneen näytöltävoit käyttää sovellusta
Ezvidsaatavilla ilmaiseksi Windows-tietokoneille.

Voimme käyttää Ezvidiä Tallenna nopeasti video näytöstäsi ja Windows Movie Makerin inspiroima käyttöliittymä tehdä kaikki tarvittavat muutokset: lisää videon nimi, kirjoita kuvaus, ilmoita luokka ja avainsanat ja lisää taustamusiikkia.

Ezvidillä näemme videon esikatselun oikealla ja tallennusvaihtoehdot alareunassa. Voit vetää ja pudottaa videoita tai kuvia tietokoneeltasi ohjelman käyttöliittymään muokataksesi useita kohtauksia yhdessä, tai voit käyttää ohjelman tallennusominaisuuksia.

Näytönkaappausvaihtoehdot mahdollistavat sen luoda videoleikkeitä yhdistetystä verkkokamerasta tai mitä tapahtuu jollakin näytön alueella tai koko näytöllä. Voit myös kytkeä mikrofonin päälle Lisää äänikommentti reaaliajassa tallennuksen aikana.

Erittäin hyödyllinen mahdollisuus on lisätä tekstiä videoon ja työskennellä joidenkin muokkausvaihtoehtojen kanssa videon osien jakamiseksi, monistamiseksi ja poistamiseksi aikajanalta. Editorin avulla voit myös lisätä vesileiman videoon tai vetää ja pudottaa äänitiedostoja aikajanalle käyttääksesi valmiita tiedostoja.

Johtopäätökset

Niiden ohjelmien avulla, joista olemme raportoineet, meidän on kyettävä tallenna tietokoneesi näyttö missä tahansa tilanteessa, ilman, että tarvitsee välttämättä ostaa kalliita ohjelmia tähän tarkoitukseen. Pienissä töissä VLC saattaa riittää, mutta jos haluamme enemmän hallintaa työpöydän kaappauksen aikana, voimme käyttää jotakin yllä mainituista ohjelmista.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka Tallenna sivuston ja työpöydän videoita äänellä, verkkokameralla ja mikrofonilla Chromessa ja ai parhaat ilmaiset ohjelmat tietokoneen näytön tallentamiseen.
Aina samasta aiheesta voimme lukea näkemyksiämme miten tallentaa videoita web-kamerallasi ja miten tallenna tietokoneesi näyttö verkossa ja selitä suullisesti näkemäsi luomalla video.

Indeksi
  1. 1) Mitä tarvitset videon tallentamiseen näytöstäsi
  2. 2) Xbox-pelipalkki
  3. 3) NVIDIA ShadowPlay
  4. 4) VLC
  5. 5) Open Broadcaster Software (OBS)
  6. 6) Kaappaa
  7. 7) Bandicam Screen Recorder
  8. 8) Ezvid
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up