Kuinka tallentaa pelejä (ja muita sovelluksia) Windows 10 -pelipalkin avulla

Jos olet innokas pelaaja, sinulla todennäköisesti oli halu tallentaa ja näyttää peliäsi. Pitkästä aikaa ainoa tapa tallentaa pelejä oli kolmannen osapuolen ohjelmistojen, kuten Frapsin, kautta. Näimme myös äskettäin, että Nvidia otti askeleen eteenpäin Shadowplayn kanssa auttaakseen pelaajia tallentamaan pelin sisäistä materiaalia. Nyt Microsoft on siirtynyt; Jos käytät Windows 10: tä, olet yllättynyt siitä, että siinä on oma pelin tallennustyökalu. Pelien tallentaminen Windows 10: n kanssa ei ole heti selvää, mutta kun opit tekemään sen, se on erittäin helppo muistaa ja käyttää, kun haluat tallentaa joitain kuvia.

Indeksi

  Pelipalkin aktivointi

  Ota tämä ominaisuus käyttöön varmistaen ensin, että virallinen Xbox-sovellus on asennettu ja käyttövalmis Windows 10 -tietokoneellesi. Kun olet valmis, varmista, että pelipalkki on käytössä noudattamalla näitä vaiheita.

  Avaa ensin Xbox-sovellus. Jos sinulla ei ole Xbox-pelaajatunnusta, joudut ehkä luomaan sellaisen kirjautumiseen ja käyttämiseen. Napsauta Asetukset-sivulla "Game DVR" -välilehteä ja napsauta sitten "Tallenna pelileikkeitä ja kuvakaappauksia Game DVR: llä".

  Kuinka tallentaa pelejä (ja muita sovelluksia) Windows 10 -pelipalkin avulla

  Kun tämä vaihtoehto on aktivoitu, näytetään joitain vaihtoehtoja, joiden avulla voit säätää pelipalkkia, kuten siihen liittyvät pikanäppäimet. Voit muuttaa näitä pikanäppäimiä, jos haluat jotain kätevämpää sinulle; Tässä artikkelissa oletetaan kuitenkin oletusarvoiset pikanäppäimet, jotka sovellus tarjoaa, joten muista muistaa, jos muutat niitä.

  Halutessasi voit myös aktivoida "Taustatallennus" -vaihtoehdon. Tämän avulla voit tallentaa ja tallentaa aiemmin tapahtuneita tapahtumia, lisätietoja myöhemmin.

  Kuinka tallentaa pelejä (ja muita sovelluksia) Windows 10 -pelipalkin avulla

  Pelipalkin ominaisuuksien käyttäminen

  Nyt kun pelipalkki on aktivoitu, aloita tallentamasi peli. Game Barin mukava asia on, että se toimii enimmäkseen peittokuvana sen sijaan, että se olisi asetettava erilliseen ikkunaan. Tämä tarkoittaa, että voit purkaa sen pelatessasi ilman, että sinun tarvitsee painaa Alt-TAB eri ohjelmistoissa.

  Kun peli on alkanut, voit avata pelipalkin pitämällä Windows-näppäintä painettuna ja painamalla G.

  Kuinka tallentaa pelejä (ja muita sovelluksia) Windows 10 -pelipalkin avulla

  Täältä voit valita, haluatko tallentaa pelikuvia vai haluatko ottaa kuvakaappauksen. Napsauta vaihtoehtoa, jonka haluat tehdä, ja pelipalkki tekee sen puolestasi. Jos haluat tallentaa pelin, oikeaan yläkulmaan ilmestyy pieni punainen palkki, joka näyttää kuinka kauan olet tallentanut. Lopeta napsauttamalla tämän palkin Pysäytä-painiketta, jolloin video tallennetaan sinulle.

  Kuinka tallentaa pelejä (ja muita sovelluksia) Windows 10 -pelipalkin avulla

  Jos tiedät jo mitä haluat tehdä, voit välttää avaamasta pelipalkkia kokonaan. Aloita tallennus painamalla "Win + Alt + R". Saat kuvakaappauksen painamalla "Win + Alt + PrtScn". Jos olet ottanut taustatallennuksen käyttöön kuten yllä, sinulla on myös mahdollisuus kertoa pelipalkille "Tallenna se". Se mikä tallenne on, vie viimeiset 30 sekuntia tallennuksesta ja tallenna se tallennukseksi. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos olet tehnyt erinomaisen pelin ja haluat kaapata hetken sen tapahtumisen jälkeen. Voit ottaa kirjauksen käyttöön "Win + Alt + G" -toiminnolla, kunhan taustaloki on käytössä.

  Ei vain pelaajille

  Tässä on pelipalkin hieno ominaisuus: Kun yrität aktivoida sen toisessa sovelluksessa, et välttämättä pysty avaamaan pelipalkkia. Jos kuitenkin aloitat pelin, aktivoit sen pelin sisällä, sammutat sen ja käynnistät toisen sovelluksen, voit aktivoida pelipalkin. Se ei toimi heti; Game Bar tarvitsee sanomaan, että tallennettava sovellus on peli. On okei, jos se ei todellakaan ole niin pitkä peli, koska kun napsautat "Kyllä, tämä on peli" -ruutua, pelipalkki on aktiivinen kyseiselle sovellukselle.

  Kuinka tallentaa pelejä (ja muita sovelluksia) Windows 10 -pelipalkin avulla

  Voit nyt käyttää pelipalkkia samalla tavalla kuin tavallisessa pelissä, mutta minkä tahansa haluamasi ohjelmiston kanssa.

  Rekisteröinnin jälkeen

  Kun olet tallentanut tai kaapannut pelin (tai ohjelmiston) kuvakaappaukset, kannattaa ottaa videokuvia ja ladata ne videonjakosivustolle, kuten YouTube. Kuitenkin, missä nämä tallenteet ja kuvakaappaukset tallennetaan, voi olla hieman hämmentävää.

  Älä huoli. Jos haluat käyttää luomiasi tiedostoja, siirry henkilökohtaisen tilikansiosi kohtaan "Käyttäjät", kohtaan "Videot" (kyllä, jopa kuvakaappauksia varten!) Ja sitten "Sieppaa". Täältä löydät kaikki mediatiedostosi valmiina toistettaviksi, muokattaviksi ja ladattaviksi katsottavaksi Internetissä.

  Kuinka tallentaa pelejä (ja muita sovelluksia) Windows 10 -pelipalkin avulla

  Tallentaa

  Kun Let's Playsistä tulee tärkeä osa online-mediamarkkinaa, pelimateriaalin tallentaminen ja tallentaminen on yhä helpompaa. Nyt, jos käytät Windows 10: tä, voit määrittää kaiken käyttöjärjestelmässä, vaikka et olisi kiinnostunut videopeleistä.

  Onko sinulla suosikki näytön tallennussovellus? Näetkö itsesi käyttävän pelipalkkia sen sijaan? Kerro meille alla.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up