Kuinka tallentaa zoomaus-, tapaamis- ja videoneuvottelut

Haluammeko nauhoittaa kokouksen tai online-oppitunnin tietokoneelta? Katsotaanpa, miten se menee suurimmilla videoneuvottelusivustoilla.

Yhä useammat käyttäjät käyttävät videoneuvottelupalveluja opiskelemaan tai työskentelemään etänä sekä pitämään kokouksia eri työosastojen tai johtajien välillä. Näillä alustoilla on kaikki mitä tarvitset videoneuvottelun järjestämiseen. Ei ole kuitenkaan aina selvää, miten nauhoitus aloitetaan, jotta voit myöhemmin tarkastella keskustelun keskeisiä vaiheita (varsinkin jos olemme opiskelijoita ja haluamme kuulla opettajan oppitunnin).

Tässä oppaassa näytämme kaikkien videoneuvotteluihin päivittäin osallistuvien käyttäjien tarpeet Videoneuvottelun nauhoittaminen Google Meetissä, Microsoft Teamsissa ja Zoomissaon palvelu, jota käytetään nykyään eniten kokouksissa ja verkkokursseilla, jotta saat videon kaikesta live-sanotusta, joka voidaan analysoida tai tutkia.

Indeksi

  Tallenna kokouksia tai videoneuvotteluja

  Jos videokonferenssi- ja kokousohjelmat ovat meille uusia, on ymmärrettävää, että emme tiedä miten aloittaa tallennusta siitä, mitä PC-näytöllä tapahtuu. Seuraavissa luvuissa näytämme, kuinka aloittaa nauhoituksen suoraan eri rajapinnoista Kokouspalvelut ja kuinka tallentaa koko näytön tila käytetystä palvelusta riippumatta (kuvaruutuverkko).

  Nauhoita videoneuvottelu Google Meetiin

  Kun käytämme Google-kokous Kokouksiin voimme tallentaa kaiken videossa tapahtuvan vain, jos olemme ottaneet sen käyttöön järjestelmänvalvojan tasolla G Suite, Googlen luoma paketti, joka tarjoaa kaikki tarvitsemasi työkalut videoneuvotteluihin, konferensseihin ja verkkokursseihin. Jos olemme järjestelmänvalvojia ja / tai valtuutettuja, voimme aloittaa videoneuvottelun nauhoittamisen painamalla kolmea pistettä oikeassa alakulmassa ja valitsemalla artikkelin Tee muistiinpano kokouksesta.

  Nyt kaikki kokouksessa tai verkkokurssilla sanottu tallennetaan videotiedostona ja tallennetaan tietokoneelle. Lopeta nauhoitus avaamalla sama valikko kuin yllä ja napauttamalla tällä kertaa kohdetta Lopeta tallennus. Tutustu artikkeliimme oppiaksesi käyttämään Google Meetia todellisten ammattilaisten tavoin Google Meetin käyttäminen: parhaat ominaisuudet ja vaihtoehdot vaihtamiseen.

  Nauhoita videoneuvottelu Microsoft Teamsissa

  Microsoft on luonut kattavan kokousalustan, joka vastaa työntekijöiden, johtajien ja opiskelijoiden tarpeita: Microsoft-tiimit. Kun käytämme tätä alustaa kokouksiin ja videoneuvotteluihin, voimme aloittaa äänityksen vain, jos meillä on voimassa oleva lisenssi ryhmille. Siksi ne, jotka osallistuvat kokoukseen vieraana tai ilmaisena käyttäjänä, suljetaan pois. Onko meillä aktiivinen lisenssi? Sitten voimme tallentaa nykyisen videoneuvottelun yksinkertaisesti napsauttamalla valikkoa Muita vaihtoehtoja (kolmen pisteen muodossa) ja elementin valinta Aloita tallennus.

  Vaihtoehtoisesti voimme myös painaa valikkoa Muita vaihtoehtoja yllä ja valitse artikkeli Tee muistiinpano kokouksestakirjautua sisään ja kutsua osallistujia juuri ennen videoneuvottelun alkua. Muistutamme, että kaikille käyttäjille ilmoitetaan rekisteröinnistä, jotta he voivat ottaa sen huomioon videoneuvottelun aikana. Microsoft Teamsissa voimme lukea myös perusteellisen analyysimme Microsoft Teamsin käyttö etätyön järjestämiseen.

  Nauhoita videoneuvottelu Zoom-tilassa

  Kokousten ja videoneuvottelujen vertailuarvo on epäilemättä Zoomausjoka tarjoaa myös hyvän ilmaisen kokeilun palveluistaan ​​ilman lisenssin ostamista (suositellaan, jos kokous on erittäin pitkä ja paikalla on yli 30 henkilöä). Kohteeseen Nauhoita videoneuvottelu Zoom-tilassa Paina vain painiketta rekisteröityä oikeassa alakulmassa, heti kun osallistumme kokoukseen vierailijoina tai avaamme henkilökohtaisen kokouksen.

  Tässäkin tapauksessa meidän on sallittava isäntä, joka voi estää kutsun tai kutsutun käyttäjän kokouksen nauhoituksen. Jos olemme Zoom-kokouksen luojia, voimme määrittää asetuksista, että kaikki osallistujat on rekisteröitävä, aktivoitava vain tietyille käyttäjille tai poistettava käytöstä kaikille (paitsi meille). Lisätietoja zoomauksen käytöstä on oppaassamme. Käyttämällä Zoomia, suosituinta yritysten videoneuvotteluohjelmaa.

  Kuinka tallentaa videoneuvotteluja OBS: n avulla

  Emmekö voi rekisteröityä nykyiseen kokoukseen vai onko meillä oikea käyttöoikeus? Voimme edelleen tallentaa videoneuvottelun a KuvaruutuTämä tarkoittaa, että se voi tallentaa kaiken, mitä näytöllä tapahtuu. Paras kuvasarjaesitys on kädet alas OBS (avoin yleisradio-ohjelmisto), ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta virallinen sivu.

  Jos haluat nauhoittaa videoneuvottelun Google Meetista, Microsoft Teamsista, Zoomista tai muusta online-kokousohjelmasta, avaa vain OBS ja napauta alla olevaa kuvaketta + (lisää)kohdassa turvotaKosketa kohdetta Sieppaa ikkunaNimeä ikkuna ja napsauta sitten Aivan;; Jos haluamme kaapata koko tietokoneen näytön, valitse vain Sieppaa näyttö edellisellä näytöllä. Ennen kuin aloitat varsinaisen tallennuksen, paina uudelleen + (jakso) -painiketta turvota) ja päätimme sisällyttää myös aktiivisen äänen: näin kaikki äänet ja äänet tallennetaan myös kuvan kanssa.

  Nyt meidän on vain painettava ääntä Aloita tallennusJoten voit tallentaa minkä tahansa kokouksen, kokouksen, videoneuvottelun tai videokurssin ilmaiseksi ja maksamatta euroa lisensseistä. Viimeistele äänitys avaamalla OBS-liitäntä uudelleen ja napauttamalla kohdetta Täydellinen rekisteröinti.

  Jos olemme kiinnostuneita muista OBS: n kaltaisista ohjelmista videon nauhoittamiseksi PC-ruudulle (screencast), voimme lukea artikkeleitamme 15 ohjelmaa näytön tallentamiseksi On Kuinka luoda video tallentamalla näyttö.

  Päätelmät

  Kaikissa online-kokouspalveluissa on sisäänrakennettu tallennusjärjestelmä, mutta kaikilla kirjauskäyttäjillä ei ole pääsyä siihen. Heidän on usein oltava kokousjohtaja tai heillä on oltava kallis yritys- tai koululupa kaikkien videoneuvottelujen tallentamiseen. Onneksi voimme silti tehdä videoita tietokoneella siitä, mitä näytöllä tapahtuu, ja OBS: n kaltaiset ohjelmat voivat tallentaa minkä tahansa konferenssin tai kokouksen.

  Haluaisimmeko käyttää älytelevisiota kokousten hallintaan? Siinä tapauksessa lue vain oppaamme Käytä Zoomia tai Meet TV: stä (Chromecastilla tai ilman)..

  Jos etsimme sen sijaan ilmaista, avoimen lähdekoodin videoneuvottelualustaa, voimme tarkastella artikkelia Jitsi Meet, ilmainen rajoittamaton videoneuvottelualusta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up