Kuinka tarkastella asennettuja ohjelmia paikallisessa tai etätietokoneessa Windows PowerShellillä

On monia syitä, miksi meidän on tiedettävä, mitä ohjelmia olemme asentaneet tietokoneellemme. Ja yksi niistä on, kun päätimme alustaa tietokoneen asennus Windowsin uudesta versiosta. Tällä tavalla tiedät, mitkä niistä ovat tällä hetkellä asennettuna, siksi näytämme sinulle seuraavassa artikkelissa Paikalliseen tai etätietokoneeseen asennettujen ohjelmien tarkasteleminen Windows PowerShellissä.

Tietenkin on monia sovelluksia, jotka voivat tehdä tämän puolestamme ilman, että heidän tarvitsee monimutkaistaa elämäämme. Mutta meidän olisi hyödyllisempää tietää muita tapoja tehdä se ja jotka ovat hyvin yksinkertaisia. Tämä tapahtuu tietysti CMD-komentokehotteen kautta, jonka voimme korvata konsolilla PowerShell.

On parasta välttää ohjelmien asentamista suorittaaksemme tehtäviä, joita voimme tehdä itse. Tällä tavalla opimme käyttämään sen meille tarjoamia erilaisia ​​työkaluja Windows.

Olemme näyttäneet tämän aiemmissa artikkeleissa, mutta nyt se käyttää erittäin monipuolista työkalua, kuten konsolia. Windows 10 PowerShell.

Indeksi

  Paikalliseen tai etätietokoneeseen asennettujen ohjelmien tarkasteleminen Windows PowerShellissä

  Voit aloittaa ja antaa sinulle ohjeet, joita sinun on noudatettava nähdäksesi Windowsissa paikalliseen tai etätietokoneeseen asennetut ohjelmat. Käytämme ensin PowerShell-konsolia paikallisella tietokoneellamme. Tätä varten pääsemme siihen hakupalkin kautta ja kirjoita PowerShell tai voimme käyttää myös pikanäppäimiä.

  Kuten ehkä jo tiedät, PowerShell on erittäin samanlainen kuin CMD:n tarjoama, joka vastaa tekstikomentojen tulkinnasta ja pyydettyjen tietojen heittämisestä. Ja tällä tavalla voimme tehdä erilaisia ​​hallinnollisia toimia itse paikallinen tai etäjärjestelmä ja tämän avulla voit tietää, mitä ohjelmia olet asentanut

  Vaiheet paikalliseen tietokoneeseen asennettujen ohjelmien tarkastelemiseksi Windowsissa PowerShellin avulla

  Kun PowerShell-konsoli on auki, annamme seuraavan komennon ja paina sitten Enter-näppäintä suorittaaksesi sen: Get-WmiObject -Class Win32_Product | Select-Object-Operty Name.

  Nyt sinun tarvitsee vain odottaa kohtuullinen aika, joka riippuu tietokoneellesi asennettujen ohjelmien määrästä. Tämän ajan jälkeen sinulle näytetään luettelo kaikista ohjelmista, ja haluat ehkä viedä nämä tiedot tekstitiedostoon. Jotta voit myöhemmin tarkastella sen sisältöä ja tallentaa sen.

  Tätä varten aiomme kirjoittaa seuraavan komennon: Get-WmiObject -Class Win32_Product | Select-Object -Property Name> D: file-name.txt ja tämä tiedosto on se, jonka aiomme tallentaa tietokoneellemme. Nyt näemme, minkä komennon annamme nähdäksesi etätietokoneeseen asennetut ohjelmat.

  Tätä varten aiomme käyttää komentokehotetta tai CMD:tä ja käytämme WMIC:ssä käytettyjä komentoja tietääksemme tietokoneisiin ja etäkäyttäjätileihin asennettujen ohjelmien tiedot.

  Tietääksemme tämän aiomme avata komentokehotteen ja kirjoittaa seuraavan komennon, paina sitten Enter-näppäintä ja saa tämän luettelon: wmic / solmu: IP / käyttäjä: käyttäjätuotteen nimi, versio, toimittaja

  IP-arvossa aiomme muuttaa tai korvata sen etätietokoneen IP-osoitteella, josta haluamme tietää asennettujen ohjelmien tiedot.

  Käyttäjäarvossa korvaamme nimellä joka on etätietokoneessa ja jolla on tietysti oltava järjestelmänvalvojan oikeudet, tällä tavalla saamme tarvittavat tiedot.

  Ja tällä tavalla lopetamme tämän artikkelin, joka antaa sinulle arvokasta tietoa siitä, miten voimme Paikalliseen tai etätietokoneeseen asennettujen ohjelmien tarkasteleminen Windows PowerShellissä. Mutta voimme myös nähdä piilotetut tiedostot tämän Windows 10 -konsolin kautta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up