Kuinka tarkastella Windowsin jaettuja kansioita ChromeOS:ssä? - Tekninen apu

Käyttö ChromeOS on erittäin edullinen työskenneltävä pilveen perustuvan käyttöjärjestelmän kanssa. Ongelma kuitenkin ilmenee, kun haluat jakaa tiedostoja muiden teknisten laitteiden kanssa, tämä johtuu siitä ChromeOS:ää ei ole suunniteltu tähän tarkoitukseen. Tästä syystä ei ole mahdollista käyttää eri tietokoneessa olevia kansioita. Hyvä uutinen on, että tähän ongelmaan on ratkaisu, ja täällä kerromme sinulle, mikä se on.

Indeksi
  1. Mitä vaiheita sinun on noudatettava päästäksesi Windowsin jaettuihin kansioihin ja tiedostoihin?
    1. Etsi jaettu verkkopolku Windows PC:ssä
    2. Yhdistä jaetut kansiot Chromebookiin Tiedostot-sovelluksella
  2. Mikä on vaihtoehtoinen työkalu jaettujen Windows-kansioiden katseluun?
    1. Verkkotiedosto jaettu ChromeOS:lle
  3. Missä ChromeOS-versioissa Windows-kansioiden jakaminen on käytettävissä?

Mitä vaiheita sinun on noudatettava päästäksesi Windowsin jaettuihin kansioihin ja tiedostoihin?

On mahdollista siirtää tietoja tietokoneelta toiselle niin kauan kuin niitä on molemmat samassa paikallisverkossakoska eri käyttöjärjestelmillä on mahdollisuus jakaa tiedostoja tietokoneiden kanssa, jotka on kytketty samaan verkkoon.

Tämän saavuttamiseksi on tärkeää, että noudatat joitain perussuosituksia, jotta voit välttää ongelmia yhteensopivuus käyttöjärjestelmien välillä. Ensimmäinen asia on, että molempiin tietokoneisiin on asennettu Windows-käyttöjärjestelmä tietojen jakamiseksi, se voi olla versio 10 tai 11 ja mieluiten uusin versio.

Toinen olennainen näkökohta on, että molemmissa tietokoneissa on kokoonpano IP-osoite samassa verkossa, jotta he voivat kommunikoida keskenään. Samoin parasta on, että molemmat tietokoneet on määritetty samassa työryhmässä, jotta ne voivat kommunikoida helpommin ja jopa jakaa muita resursseja.

Lopuksi sinun on pidettävä mielessä, että suosituin asia on, että molemmilla kansioiden, tiedostojen tai muiden resurssien jakamiseen tarkoitettujen tietokoneiden tili on suojattu. Tämä saavutetaan riittävän turvallisella salasanalla, estää täysin tunkeilijoiden pääsyn.

Etsi jaettu verkkopolku Windows PC:ssä

paikantaaksesi jaettu verkkopolku Windows-tietokoneellasi, se on mahdollista "Suorita Windows 10:ssä" -komennolla, jonka avulla voimme tietää kaikki järjestelmässämme olevat tiedot. Painamme näppäimistöllä 'Win plus R' ja näet laatikon, johon sinun on kirjoitettava 'fsmgmt.msc' ja napsauta OK.

Tällä hetkellä sinulla on pääsy ikkunaan, jossa kaikki jaetut kansiot Windows 10:ssä löytyy 'Jaetuista resursseista'. Näet tämän vaihtoehdon näytön vasemmassa reunassa ja siellä on yksityiskohtaiset nimet, pääsyreitit, asiakkaiden aktiivisten yhteyksien määrä ja lyhyt kuvaus jokaisesta reitistä.

Yhdistä jaetut kansiot Chromebookiin Tiedostot-sovelluksella

Jos haluat käyttää tiedostoja, sinun on avattava se sovellus Chromebookissasi ja napsauta kolmea pistettä, jotka ilmestyvät valikossa, napsauta sitten "Lisää uusi palvelu" ja avaa "Share SMB files". Kohdassa "Tiedostonjaon URL-osoite" meidän on syötettävä jakamamme verkkoresurssin polku.

Sitten "Näyttönimi" -osiossa muutamme kansion nimen sellaiseksi, joka on mukavampi ja helppo muistaa. Anna Windows-tilisi käyttäjätunnus ja salasana. Jos käytät Microsoft-tiliä verkossa, sinun on ilmoitettava microsoftin tunnistetiedot.

Kun nämä vaiheet on suoritettu, napsauta 'Lisää' ja jaettu kansio on valmis. Windows aktivoitu Chromebookissasi, kirjoittamillasi tiedostoilla. Joten voit käyttää kansioitasi vasemmalta puolelta aivan kuten mitä tahansa muuta Windows-tietokoneesi kansiota.

Mikä on vaihtoehtoinen työkalu jaettujen Windows-kansioiden katseluun?

Vaihtoehtoinen työkalu, joka mahdollistaa jaettujen Windows-kansioiden katselun, on ChromeOS:lle jaettu verkkotiedosto, tämä on a avoimen lähdekoodin google chrome -laajennus ja GNU:n lisensoima. Tämä laajennus antaa meille mahdollisuuden sijoittaa jaettuja tiedostoja SMB:n kautta ja päästä niihin etäkäyttöön.

Tällä valinnalla on mahdollisuus suorittaa erilaisia ​​toimintoja tiedostoille, mukaan lukien avaaminen, muokkaaminen ja poistaminen. ChromeOS-laajennukselle jaettu verkkotiedosto voidaan ladata ja asentaa linkin kautta: VERKKOTIEDOSTOJEN JAKO CHROMEOSILLE. Korostettavina on, että laajennus käyttää Samba-porttia kaikessa tehokkaassa viestintäprosessissaan.

Alla selitämme vaihe vaiheelta tämän laajennuksen lataamisen ja asentamisen sekä oikean tavan käyttää sitä saadaksesi suurimmat ja parhaat hyödyt siitä, kun haluat nähdä jaetut Windows-kansiot.

Verkkotiedosto jaettu ChromeOS:lle

Ensimmäinen asia on käyttää linkkiä, jonka avulla voimme ladata laajennuksen ja painaa Lisää Chromeen, jotta se asennetaan oikein Chromebookiimme. Asennuksen jälkeen siirrymme valikkoon Googleen asennetut sovelluksettätä varten painamme vasenta alakulmaa painiketta ja vahvistamme, että sovellus on jo asennettu.

Napsautamme Tiedostot ja näkyviin tulee ikkuna, jossa painamme "Lisää uusia palveluita", jossa valitsemme verkkotiedostojen jaon Chrome-käyttöjärjestelmälle. Kun uusi ikkuna tulee näkyviin, sinun on syötettävä reitti, jonka haluamme jakaa, syötämme tätä varten jonkin seuraavista muodoista: \\Tiimi\jako tai smb://Computer/Share.

Jos haluamme, voimme myös aktivoida Tiedostojakoni tarvitsee salasanan ja siten määritä vastaavat käyttöoikeustiedot, tällä tavalla takaamme, että laatikko on täysin aktivoitu. Toisaalta meidän on varmistettava, että valittu reitti on sen tietokoneen tai palvelimen reitti, johon haluamme muodostaa yhteyden. Kun kaikki edelliset kohdat on määritetty, painamme Mount ja siellä näemme, että pääsy on jo luotu.

Missä ChromeOS-versioissa Windows-kansioiden jakaminen on käytettävissä?

ChromeOS:stä on olemassa useita versioita, joilla on omat erityispiirteensä, mahdollisuutensa ja etunsa niillä tehtävään työhön. Windows-kansioiden helposti jakamiseen käytettävissä olevat versiot ovat kuitenkin kaikki versiot, jotka vaihtelevat versio 0.70.16144 alkaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up