Kuinka tehdä kappalemalli GarageBandissa

Ensimmäistä kertaa katsoessasi tätä otsikkoa saatat ihmetellä, miksi kukaan haluaisi tehdä kappalemallin GarageBandissa.

Kappalemallin avulla voit säästää aikaa ja tehdä kappaleiden kirjoittamisesta ja tallentamisesta paljon yksinkertaisempaa. Kappalemallin avulla voit hallita useiden kappaleiden asetuksia. Ei enää jokaisen kappaleen määrän nollaamista. Sen sijaan, että joutuisit asettamaan asetukset kullekin kappaleelle, voit yksinkertaisesti ryhtyä töihin ja luoda kappaleesi. Kappalemallin käyttäminen estää myös GarageBandia avaamasta automaattisesti viimeistä kappalettasi, kun kaksoisnapsautat kuvaketta, mikä lyhentää latausaikaa, kun olet valmis luomaan uuden kappaleen.

Otetaan nyt käyttöön ensimmäinen mallisi.

1. Luo GarageBand-kappaleesi sellaisena kuin haluat sen olevan. Älä panosta liikaa, ellet aio käyttää melodian elementtejä uudelleen. Pelaa asetuksillasi, oletusinstrumenteillasi ja kaikella muulla haluamallasi tavalla, joka ei ole vakio. Kun olet saanut tiedostosi juuri sellaisena kuin haluat, tallenna se nimellä "Malli".

2. Käytä Finderia löytääksesi mallireittisi. Voit tehdä sen yksinkertaisella haulla oikeassa yläkulmassa olevasta suurennuslasista. Napsauta vain sitä ja ala sitten kirjoittaa hakua varten. Kun löydät kappaleesi, valitse se. Tällä tavalla voit avata mallityylitiedoston ja alkaa rakentaa jo luomasi kappaleen perustalle.

3. Nyt voit avata tiedostoa kaksoisnapsauttamalla sitä. Kaikki asetuksesi ovat valmiita, ja voit aloittaa kappaleesi luomisen. Vaihtoehtoisesti voit avata GarageBandin ja valita yksinkertaisesti Avaa olemassa oleva tiedosto, navigoida sitten reittiisi ja avata se kuten mikä tahansa muu tallennettu tiedosto.

4. Tee yksi muutos kappaleeseesi. Ei iso. Napsauta sitten Tiedosto ja Tallenna nimellä. Nimeä kappaleesi uudelleen, mikä tahansa kappaleen nimi tulee olemaan. Oletuksena otsikko on tässä vaiheessa Malli, joten muista vaihtaa nimi ennen kuin napsautat satunnaisesti Tallenna-painiketta. Jos napsautat painiketta vahingossa, napsauta Muokkaa ja Kumoa ja tallenna mallitiedosto uudelleen. Voit sitten napsauttaa Muokkaa ja tehdä uudelleen ja tallentaa muutokset uudelleen toisella nimellä.

Siinä se on. Tämä ei ole varsinaisesti malli, se on, kuten otsikossa mainittiin, se on eräänlainen malli. Sen avulla et tuhlaa sävellysaikaasi samojen yksityiskohtien määrittämiseen uudelleen ja uudelleen. Niin kauan kuin olet varovainen, ettet säästä sen yli, sinulla ei ole mitään hätää. Jos kuitenkin tiedät olevasi sellainen, joka säästää ajattelematta, sinun tulee tallentaa mallista useampi kuin yksi versio. Tallenna malli ja malli2, älä vain käytä Template2:ta, ellet sotke ensimmäistä versiota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up