Kuinka tehdä mukautettu ping Windows PowerShellillä? (Esimerkki)

Windows on yksi suurimmista yrityksistä maailmassa, tämä johtuu pääasiassa siitä, että joka kerta kun se päivittää käyttöjärjestelmäänsä, siihen lisätään vaikuttavia ja erittäin toimivia toimintoja (ei lasketa niitä, jotka ovat jo tulleet aiemmin). mieleen Tänään opit tekemään mukautetun pingin Windows PowerShellillä.

Ja se on, vaikka monille ei ole välttämätöntä käyttää järjestelmää, joka sallii komentojen syöttämisen Windows, Todellisuus on, että siinä voidaan aktivoida monia toimintoja, jotka helpottavat kenen tahansa elämää (kuten mahdollisuus tarkastella paikalliseen tai etätietokoneeseen asennettuja ohjelmia Windows Powershellillä). Siksi sinun on uskallettava hankkia lisää tietoa siitä.

Indeksi

  Ping mukautettuna Windows PowerShellillä

  Jotta voit aloittaa mukautetun ping-pingauksen Windows PowerShellillä, sinun on ensin kirjauduttava sisään Windowsiin ja syötettävä sitten edellä mainittu ohjelma.

  Tässä sinun on syötettävä seuraava komentosarja: Tyhjennä $ IP = Read-Host - Kehote "Syötä IP"While ($ TRUE) {if ((Testi-yhteys -tietokone $ IP -Viive 1 -hiljainen)) {$ Päivämäärä = Get-DateWrite-Host -ForegroundColor Green “$ (Get-Date -format” pp-MM-yyyy HH: mm: ss “): $ IP Ok!”} Muu {$ Päivämäärä = Get-DateWrite-Host -ForegroundColor Punainen "$ (Get-Date -format" pp-MM-yyyy HH: mm: ss "): $ IP Ko!"}}

  Tämä on se, joka auttaa sinua mukauttamaan pingiä, koska kuten voit lukea, se aktivoi tietyt komennot, jotka muuttavat yhteyksien väriä, kun ne on pingattu.

  Jos yhteys on kunnossa ja toimii oikein, se näkyy vihreänä, kun syötät sen IP-osoitteen Powershelliin, mutta jos se epäonnistuu tai ei ole aktiivinen, se näkyy punaisena.

  Tämä eroaa selvästi tavallisesta pingistä, joka on aina tyhjä, ja on paljon parempi, koska sinun ei tarvitse lukea mitään tietääksesi mitkä liitännät toimivat niin kuin niiden pitäisi, jotta voit säästää aikaa.

  Tallenna suoritettava tiedosto kansioon

  Edellä mainittujen lisäksi voit myös tallentaa tiedoston, johon skripti asetit, suoritettavana tiedostona, jotta koko prosessia ei tarvitse toistaa uudelleen.

  Tämän saavuttamiseksi sinun on vain annettava vaihtoehto "Tiedosto"Löytyy yläpalkista ja valitse sitten"Tallenna nimellä". Näyttöön tulevassa ikkunassa sinun on valittava kansio, johon haluat tallentaa, kun olet tehnyt sen, napsauta "Pitää" vahvistaa.

  Kun haluat käyttää suoritettavaa tiedostoa, sinun täytyy vain mennä valitsemaasi kansioon ja napsauttaa tiedostoa hiiren kakkospainikkeella. Tämän jälkeen avautuu pudotusvalikko, josta sinun on valittava "Run with powershell", siellä voit sijoittaa IP-osoitteen ja nähdä tulokset väreinä.

  Mikä on ping?

  Yllä olevan lukemasi perusteella sinun pitäisi olla jo selvä kuinka tehdä mukautettu ping Windows PowerShellillä. Joten pienenä lisänä tänään opit myös mitä ping on.

  Pohjimmiltaan ping on diagnostiikkaapuohjelma, joka tarkistaa viestinnän tila tietokoneessa isäntäkoneen ja yhden tai useamman etätietokoneen välillä, jotka kuuluvat verkkoon ja käyttävät IP-osoitetta.

  Tätä käytetään mittaamaan aikaa, joka kuluu kahden pisteen kommunikoimiseen. Mitä tulee termiin ping, se viittaa viive tai viive verkkopelin yhteyksien välillä.

  On myös toinen ping-tyyppi, jota käytetään ATM-verkot. Se tarkistaa, onko ATM-linkit määritetty oikein. Pingin päätoiminnot ovat yhteyksien, kuten Internet, DNS, TCP / IP-protokollat, paikallisverkko, muun muassa tarkistaminen.

  Joten sen oikean käytön tunteminen on äärimmäisen tärkeää kaikille, joilla on elektroninen laite tai tietokone, sillä sen avulla voit tehdä tarkat diagnoosit (voit kirjaimellisesti jopa pingata IP-osoitteen tai verkkosivun vain nähdäksesi, toimiiko se) .

  Nyt kun tiedät kuinka tehdä mukautettu ping Windows PowerShell, sinun tulee heti mennä testaamaan sitä tänään oppimallasi menetelmällä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up