Kuinka tietää, onko Android- tai iOS -matkapuhelin ilmainen tai IMEI -lukittu

Tehtyjen tutkimusten mukaan, 10 minuutin välein varastetaan yksi tai useampi matkapuhelin, jossain päin maailmaa, koska ne ovat erittäin kaupallisia ja tarjoavat mahdollisuuden kenelle tahansa saada rahaa nopeasti.

Useimmat eivät tiedä sitä matkapuhelimen hankkiminen on vakava rikos rangaistaan ​​lailla sekä niille, jotka ostavat että niille, jotka ovat sitoutuneet myymään niitä.

Puhelimessa on kuitenkin aina mahdollisuus estää imei, Ei ole mahdollista käyttää yrityksiä, jotka estävät sen, ja monet heistä jakavat tietokantansa muiden kanssa, mikä voi jättää puhelimen käyttämättömäksi.

Langattoman verkon puheluiden soittaminen lähettää tekstiviestejä tai jopa dataa, Tämä avaa meille huolen siitä, miten ja milloin tietää, onko operaattori estänyt matkapuhelimen.

Indeksi

  Sama voi tapahtua niiden kanssa, jotka menettävät puhelimensa koska toinen henkilö voi helposti löytää sen ja jos hän ei palauta sitä, omistaja voi estää matkapuhelimen niin, että se jää ilman palvelua, missä tahansa yrityksessä, jolla on jaetut tietokannat.

  Mutta tämä ei estä sitä olemasta kannattavaa liiketoimintaa sen jälkeen monet vievät sen tai myyvät sen vain varomattomille, ja siitä on tullut loistava bisnes kaikille rikollisille tai niille, jotka harjoittavat laittomia tekoja matkapuhelimien kanssa.

  Jos se on ohi valitettavasta ryöstökokemuksesta Ensimmäinen asia on soittaa puhelinyhtiölle ja ilmoittaa tapahtuneesta, jotta se ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin ja jatkaa imein estämistä, poistamalla sen käytöstä muun muassa puheluiden ja Internet -yhteyden vuoksi.

  Vaikka tästä huolimatta on aina jätettävä todiste varkaudesta tietyissä viranomaisissa, koska emme varmasti tiedä, mitä he tekevät matkapuhelimellamme, ja että jos se ilmestyy jonkin ihmeen kautta, se voidaan palauttaa.

  Tästä huolimatta paras neuvo, jonka voimme antaa sinulle, on se jos olet kiinnostunut ostamaan tai hankkimaan Käytetty puhelin, paras tapa varmistaa, että puhelimessa ei ole minkäänlaista lukkoa, johtuu varkaudesta tai katoamisesta, on useita sovelluksia, jotka ovat vastuussa sen selvittämisestä, onko puhelin todella lukittu vai ei.

  Sovelluspuhelut vahvistavat IMEI: n esimerkiksi tarkistavat, onko laite on joissakin yrityksissä estetty sen mustalla listalla, joka estää sen käytön, puheluita ja datasuunnitelmien vuokraamista, ne myydään aina uudelleen eikä ostaja tiedä, onko hän ostamassa jotain laillista vai todella epäilyttävää alkuperää.

  Mobiililaitteen IMEI: n tunteminen on suuri etu, koska sen avulla voimme estää matkapuhelimen Jos olemme kadottaneet sen, ainoa asia on, että sinun on tiedettävä, miten voit estää kadonneen tai varastetun matkapuhelimen IMEI: llä askel askeleelta.

  Tämän sovelluksen avulla voit tarkistaa mobiililaitteesi IMEI -tunnuksen

  Kuten aina täällä, jätämme sinulle linkin, jotta voit ladata tämän upean sovelluksen, jonka avulla voit vahvistaa matkapuhelimien tila.

  Ja vahvista, jos matkapuhelin on estetty, laillinen tai ei puhelinyhtiöiden kanssa, edustaa käyttäjille, jotka ovat hieman epäluuloisempia ostaessaan, ja hyvästä syystä.

  Tämä sovellus on yksi parhaista vaihtoehdoista, koska auttaa sinua kaikissa epäilyissäsi Tietoja mobiililaitteesi IMEI -koodista on parasta, että voit ladata sen suoraan Google Play -kaupasta nimellä vahvistaa IMEI.

  Tämä sovellus on erittäin helppo sanoa, mutta sillä on vaikuttava toiminto, jota ei ole helppo saavuttaa ja jonka avulla voit löytää itse ostamasi tuotteen, koska on huomattava, on tärkeää tehdä tämä ennen ostamista mikä tahansa matkapuhelin ja älä unohda, että se on parempi, osta vakuutus, tarkista aina, mitä ostat.

  Näin voit tietää, onko IMEI -koodisi raportoitu

  Monissa osissa maailmaa, erityisesti niissä maissa, joissa alkuperäisten kännyköiden hinnat Ne ovat liian korkeita, ja usein vilpittömässä mielessä toimivat ihmiset joutuvat älypuhelimien varastajien ansaan ja myyvät ne sitten halvemmalla.

  Totuus on, että näissä tapauksissa ainoa tapa tietää, onko matkapuhelin estetty, joka olettaa, että se varastettiin ennen, on erityisesti analysoitava kaikki yksityiskohdat tai tiedot, jotka ovat olemassa tältä osin.

  Tietysti tiedämme myös tapauksia, joissa havaitsemme, että mobiililaitteet on yksinkertaisesti estetty ongelman takia, vaikka rehellisesti sanottuna tämä kaikki liittyy lähes aina se on entisen omistajan tekemä valitus Laitteesta.

  Sinun on pidettävä mielessä, että päivittäin on olemassa tapauksia, joissa eri päätelaitteet on estetty tavalla tai toisella, ja siksi on kätevää tietää yksityiskohdat siitä, onko matkapuhelin estetty.

  Yleensä milloin puhumme mobiililukkoista, havaitsemme, että vaikka lukotyyppejä on erilaisia, yksi yleisimmistä ovat IMEI -lukot, mikä on myös yksi pahimmista niille, joilla on terminaali käsissään, koska se on täysin hyödytön.

  Sinun on pohdittava samalla tavalla kuin tähän asti on sanottu on olemassa yksinkertaisia ​​temppuja tietää, onko IMEI estänyt älypuhelimemme.

  Yksi eduista tietää laitteemme IMEI että voimme tietää, kuinka avata Samsung Galaxy -puhelimen lukitus IMEI -koodilla Samsung S Unlockilla.

  Voit tarkistaa, onko matkapuhelimesi jo vapaa tai onko se edelleen estetty

  Kuten aiemmin sanoimme, jos haluat tarkistaa, onko matkapuhelimesi tai matkapuhelimesi estetty, paras tapa tehdä tämä on testin suorittaminen SIM -kortilla.

  Riittää, kun laitamme sellaisen, jonka tiedämme toimivan, varmistaaksemme, mikä on järjestelmän viesti näyttää meille ja tekee johtopäätöksen.

  Ensimmäinen asia, joka meidän on sanottava, on, että voimme olla varmoja, että laite on estetty, jos ilmauksia esiintyy, kuten Ei palvelua tai vain hätäpuhelut.

  Nyt kyllä kun asetat SIM -kortin paikalleen Huomaamme, että kun haluamme soittaa puheluita tai lähettää tekstiviestejä matkapuhelimesta, eikä viestiä näy, mutta joka tapauksessa se ei salli meidän toimia, on mahdollista, että kyseisissä tapauksissa se on suoraan operaattorin ongelma.

  Sinun on harkittava kaikissa näissä tapauksissa, että suosittelemme sinua näissä olosuhteissa, kokeile toista SIM -korttia, samalta yhtiöltä tai muulta, jos päätelaite vapautetaan.

  Ensimmäisessä tapauksessa, jos myöhemmin haluat olla varma, tuleeko lohko IMEI: n kauttaSinun on tiedettävä, että onneksi on olemassa joitakin melko yksinkertaisia ​​temppuja, jotka voimme ottaa huomioon, kuten älypuhelimen puhelunäytön avaaminen ja näppäilemällä * # 06 #.

  Siellä se näyttää älykkään mobiililaitteesi IMEI -tunnuksen ja silloin voit tarkistaa, minkä tahansa sitä varten kehitetyn verkkosivuston kautta, olipa se estetty tai ei.

  Jos tarvitset tietää matkapuhelimesi ominaisuudetHyödyntämällä sitä tosiasiaa, että tiedät nyt matkapuhelimesi IMEI -numeron, sinun on vain seurattava, miten voit tietää matkapuhelimesi ominaisuudet ja tekniset tiedot IMEI: n tai asetusten avulla.

  Oletko pystynyt tarkistamaan, onko IMEI estänyt matkapuhelimesi tällä askel askeleelta, jonka olemme sinulle tarjonneet? Jos sinulla on kysyttävää ja haluat meidän ratkaisevan ne opetusohjelman avulla, voit jättää sen kommentteihin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up