Kuinka tietää, onko Samsung S6, S7, S8, S7 Edge alkuperäinen tai väärennetty, kloonattu, kiinalainen, kopioitu tai kopioitu

Aina käy niin, että kun matkapuhelin alkaa olla yksi myydyimmistä, ilmestyy klooneja, joissa ihmiset hyödyntävät niitä, joilla ei ole tarpeeksi tietoa tai jotka ostavat mistä tahansa hinnan vuoksi. Joten jos satut löytämään jonkun, joka myy upouuden Samsung Galaxy S6, S7, S8 tai S7 Edgen melko alhaisella hinnalla, mieti kahdesti. Vaikka mitä voit tehdä, on tietää, mitä etsiä tietääksesi, että se on väärä, tässä näytämme sinulle peruserot etsimään erottaa alkuperäinen Samsung Galaxy kopiosta.

Totuus on, että pitkään on ollut ihmisiä, aaveyrityksiä, jotka ovat omistautuneet tekemään kopioita myydyimmät matkapuhelimet ja sitten myydä ne paljon halvemmalla kuin jos ne olisivat aitoja Samsungia. Tämä ei ole oikein, mutta tästä vastuussa olevien löytäminen on erittäin vaikeaa, mutta älä huoli, koska tässä artikkelissa kerron sinulle, kuinka erottaa alkuperäinen Samsung Galaxy S6, S7, S8 ja S7 Edge kloonista tai kopio.

Vaikka on totta, että korealaisen yrityksen ihmisillä on uudempia malleja markkinoilla, emme voi myöskään unohtaa, että on monia käyttäjiä, jotka ovat todennäköisesti kiinnostuneita nauti näiden mallien eduista.

Yksi asia on, että nämä joukkueet voivat saat nyt erittäin korkealla hinnalla edullisempaa kuin tavallinen, ja aivan toinen on se, että voimme saada ne liian halvalla. Tästä syystä haluamme varoittaa monia lukijoitamme näiden Samsung Galaxy -laitteiden kopioista. Monet heistä ovat äskettäin esittäneet meille kysymyksiä, kuten kuinka tietää, onko Galaxy S7 Edge väärennös, joten yritämme antaa sinulle vähän tietoa siitä.

Tiedämme todella hyvin, että väärennetty tai jäljitelmä Samsung Galaxy on erittäin yleinen, kun otetaan huomioon, että puhumme joitakin halvimmista älypuhelimista markkinoilta juuri nyt, pitäen aina mielessä, että ne voivat tarjota meille laitteita. Tämän lisäksi on sanottava, että koska monia on huijattu myymällä kloonikännykkää, sinun on oltava tarkkaavainen joihinkin yksityiskohtiin, jotka näytämme sinulle myöhemmin.

Indeksi

  Kuinka erottaa alkuperäinen Samsung S6, S7, S8 ja S7 Edge kopiosta?

  Kuten odotettiin, jokaisella tietokoneella on erityisiä ominaisuuksia, jotka erottavat sen aiemmista tai uudemmista versioista, ja tästä syystä Jokaisessa mallissa on yksityiskohtia, joiden avulla se voidaan erottaa toisistaan jäljennöksistä, jotka eroavat muista:

  Samsung S6: n tapauksessa

  • Kun sinulla on jo matkapuhelin kädessäsi, sinun on tarkistettava takaosa. Alkuperäisen mukana tulee erittäin hyvälaatuista kestävää lasia ja klooni on muovia. Joten jos lyö vain vähän, huomaat, että materiaali ei ole sama, koska muovi kuulostaa aina samalta.
  • Alkuperäisissä S6-laitteissa on 5,1 tuuman 2K-näyttö, joten et voi nähdä pikseliä riippumatta siitä, kuinka lähellä olet. Sen sijaan S6 klooni, jos siinä on pikselinäyttö voit olla varma, että se on väärennös. Toinen yksityiskohta, joka väärennöksellä on aina näytön mustat reunat marginaalina.
  • Alkuperäisessä Samsung S6: ssa on 16 megapikselin kamera. Yksi parhaista, joten sinun on erittäin helppo tietää, onko kamera väärennetty vai ei. Kun otat valokuvan kloonatulla S6: lla, se on huonolaatuista ja zoomaamalla se vääristyy nopeasti jotain, mitä ei pitäisi tapahtua.
  • Voit myös kertoa, milloin S6 on väärennetty, katsomalla käyttöjärjestelmän versiota. Sen versio on Android 5.0 Lollipop, vaikka saattaa myös olla, että sinulla on päivitetty 5.1.1. Kun se on väärä, siinä on suoraan versio 4.0 KitKat tai Jelly Bean.

  Samsung S7: n tapauksessa

  • Alkuperäisen Samsung S7: n tunnistaminen ennen kaikkea alkuperäinen Siinä on Android 6.0.1 Marhsmallow. Lisäksi siinä on 5,1 tuuman kapasitiivinen Super AMOLED -näyttö, jonka uskomaton tarkkuus saavuttaa 1440 x 2560 pikseliä. Siinä on Qualcomm MSM8996 Sanpdragon 820 Exynos 8890 Octa -prosessori.
  • Muista sen sijaan, että laitteissa, jotka ovat kopioita, halpoja kopioita, on alempi käyttöjärjestelmä se, jonka mainitsimme aiemmin, sen lisäksi monissa tapauksissa se voidaan myös "naamioida" uutena versiona, joten se on otettava huomioon ja kiinnitettävä huomiota kohtaan "Tietoja laitteesta" Asetukset -osassa. Huomaa myös, että knockoffien käyttämät prosessorit ovat MTK.
  • Virallisilla ja todellisilla versioilla on 32 ja myös 64 Gt tallennustilaa. Vaikka väärennetyt kopiot ovat enintään 8 Gt.
  • Niiden valmistuksessa käytettyjen materiaalien ja muiden Premium -mobiililaitteiden laatuero on havaittavissa, sillä siinä on olennaisesti materiaaleja, joista voimme löytää enimmäkseen lasia ja metallia muiden yläpuolella. Alkuperäisessä on metallipinta, joka on havaittavissa kosketettaessa, kun väärennöksellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Yksi vinkki on lyödä kynnet taakse ja huomaat valtavan eron.

  Samsung S8: ssa

  • Samsung S8: ssa on 5,8 tuuman näyttö ja 8 megapikselin etukamera ja takana 12 MP. Lisäksi siinä on Exynos 8895 -suoritin ja 4 Gt RAM -muistia, mikä tekee siitä huomattavasti tehokkaamman matkapuhelimen. S8 Plus: n tapauksessa se on sama, mutta 6,2 tuuman näytöllä.
  • Sinun on otettava huomioon muutama asia havaitaksesi, onko kyseessä todella kiinalainen klooni. Sinänsä matkapuhelin, joka on kopio tuo yleensä enemmän kuin yhden kaapelin.
  • Tämän lisäksi voit ottaa kuvan ottamalla sen sen laatu on huomattavasti heikko. Tekniset tiedot ovat huomattavasti alhaisemmat kuin alkuperäisen puhelimen.
  • Jos siirryt palauttamiseen (puhelimen ollessa pois päältä, pidä virtapainiketta ja hiljaista näppäintä painettuna) tulee olemaan kiinaksi.

  Vinkkejä kaikille malleille alkuperäisen Samsungin erottamiseksi toisinnosta

  Aivan kuten jokainen malli esittää ominaisia ​​yksityiskohtia, niin myös on yhteisiä eroja kaikille Samsung -mallit, joiden avulla voit tunnistaa alkuperäislaitteen ja jäljennöksen, kuten seuraavat:

  1. Laitteiston takia.

  olla olemassa alkuperäisen laitteen laitteiston tiedot ja joita on vaikea sovittaa kloonille:

  • Materiaalien laatu se on yleensä paljon vähemmän kuin tavallisesti. On kiinnitettävä huomiota näytön ja rungon materiaaliin.
  • näytön kirkkautta ja kuvanlaatua. Samsung Galaxy -näyttö näyttää teräviä ja kirkkaita värejä, kun taas kloonatut näyttävät himmeiltä väreiltä.
  • Näytön ja reunan välinen tila. Kloonatuissa puhelimissa on näytön paksuin reuna puhelimen reunaan nähden. Jopa laitteissa, joissa ei ole reunaa, huomaat eräänlaisen mustan reunan sen ympärillä.
  • Samsung -logo etupaneelissa Se on kohokuvioitu ja voidaan helposti irrottaa.
  • koti- ja äänenvoimakkuuspainikkeet heillä on poikkeavuuksia kloonatuissa matkapuhelimissa.
  • Kamerassa on suurempi resoluutio, kopiokamera ei ota samanlaatuisia valokuvia kuin alkuperäinen malli.
  • Valmistajan tunnistuksessa on mahdollista huomata alkuperäisessä: Samsungin suunnittelema ja "VIETNAMissa" valmistettu. Kun jäljennöissä lukee "Made in China".

  2. IMEI -koodin käyttö

  Varmentamisen kanssa IMEI -numero säästää paljon aikaa. Tämä, kun otetaan suoraan huomioon, että pääset käsiksi kaikkiin valmistajan, mallin, tuotemerkin, sarjan ja moniin muihin liittyviin tietoihin. Ainoa asia, joka sinun on otettava huomioon tällaisissa tilanteissa. On erittäin helppo havaita, onko tämä jäljitelmä vai alkuperäinen matkapuhelin, joka käyttää aina IMEI -tunnusta ennen muita älypuhelimen ominaisuuksia.

  Voit saada laitteesi IMEI -koodin useilla tavoilla:

  1. Pakkauksessa olevassa tarrassa Laitteen IMEI -numero sijaitsee muissa tiedoissa.
  2. Akun alla On myös tarra, josta voit löytää IMEI -numeron.
  3. Asetuksia syötetään, sitten Tietoja laitteesta, Tila ja lopuksi IMEI -tiedot. Samsungin IMEI -koodi alkaa aina numerolla 3.
  4. Lopuksi merkitset koodin * # 06 # puhelunäytössä, IMEI -koodi tulee välittömästi näyttöön.

  Koodi sanoi on vastattava etiketissä olevaa akun alla ja pakkauksessa olevan kanssa. Jos puhelin on alkuperäinen, koodien on vastattava toisiaan.

  Jos haluat edelleen tarkistaa sen suuremmalla intensiteetillä, voit siirry webiin www.imei.info ja aseta koodi, niin napsautat Tarkista saadaksesi tiedot tiimiltä.

  Tärkeintä on valmistajan, koska jos se sanoo tuntematon Samsungin sijaan se on sitten klooni.

  3. Sovelluksella

  Joitakin sovelluksia on joka poistaa heti epäilyt matkapuhelimen omaperäisyydestä. Näiden joukossa meillä on:

  • Aito Galaxy. Kun tämä sovellus on asennettu, se alkaa automaattisesti tunnistaa, onko matkapuhelin alkuperäinen vai kopio.
  • CPU-Z, yksi tunnetuimmista ja suosituimmista tietää, onko Samsung Galaxy alkuperäinen. Se tarjoaa kaikki tiedot laitteesta.
  • Älykäs kytkin, se on järjestelmä, jonka tehtävänä on opettaa meille kaikki älypuhelimeemme liittyvät tiedot. Mutta se näyttää tietoja vain, jos olemme läsnä alkuperäisen matkapuhelimen kanssa, ei kopiota.

  4. Muita tapoja

  • Sinä pystyt löytää eroja laatikosta vaikka ei montaakaan, mutta yleensä kopioiden laatikoissa ei ole viivakoodia, puhelimen väriä, IMEI -numeroa ja muita tietoja.
  • Anna yksi USSD -koodeista: * # 1234 #, * #, * # 1250369 #, * # 197328640 #, * # 0228 #, * # 32489 #, * # 232337 # tai * # 232331 #, jos se on kopio, johon matkapuhelin ei vastaa komento.
  • Jos Palautus -valikko on kiinalainen, laite ei ole alkuperäinen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up