Kuinka toistaa animoituja GIF-tiedostoja Macillasi

Monipuolinen esikatselusovellus näyttää tukevan kaikenlaisia ​​tiedostomuotoja, mutta epäonnistuu, kun avaat siihen GIF-kuvan. Tämä on yksi kuvamuoto, jota se ei voi käsitellä oikein. Näet kuvan kaikki kehykset todellisen animaation sijaan. Jos haluat katsella animoituja GIF-kuvia Macillasi, tässä on muutamia tapoja nähdä GIF-animaatio helposti Macissa.

Toista animoitu GIF välilyönnillä

Jos et halua käyttää verkkoselainta animoidun GIF-kuvan katseluun, välilyönti on yksi helpoimmista tavoista katsella kuvaa.

1. Etsi kuva, jonka haluat nähdä Macissasi.

2. Napsauta sitä kerran ja paina näppäimistön välilyöntinäppäintä kerran. GIF jatkaa toistoa loputtomana silmukana, kunnes poistut ikkunasta.

3. Kun olet lopettanut kuvan katselun, vapauta välilyönti, jolloin kuvankatseluohjelma sulkeutuu.

4. Jos haluat avata GIF:n koko näytön tilassa, paina Mac-näppäimistön Optio + välilyöntinäppäintä avataksesi sen koko näytön tilassa.

Tämä menetelmä näyttää sopivammalta GIF-kuvien katseluun, mutta vaatii välilyöntinäppäimen pitämistä painettuna.

Katsele animoitua GIF-tiedostoa verkkoselaimella

Lähes kaikki verkkoselaimet tukevat GIF-kuvia, ja voit katsella animoituja GIF-tiedostoja millä tahansa Mac-tietokoneesi verkkoselaimella.

1. Etsi GIF-kuva Macin Finderista.

2. Napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella ja valitse "Avaa" ja sen jälkeen selaimesi nimi. Se voi olla Chrome, Firefox, Safari tai mikä tahansa muu GIF:iä tukeva selain.

3. Sinun pitäisi pystyä näkemään GIF-kuvan toistossa selaimessa näytölläsi. Seuraavassa esimerkissä avasin GIF-kuvan Safarissa. Se toimi hyvin.

Käytä kolmannen osapuolen sovellusta

Käyttämällä kolmannen osapuolen sovellusta, kuten Pixea Sen lisäksi, että voit katsella GIF-tiedostoja Macillasi, voit myös ottaa käyttöön muutamia lisäominaisuuksia.

Minimaalinen käyttöliittymä saa sinut pois tieltäsi jättäen sinulle vain muutaman vaihtoehdon lähentää/loitontaa, siirtyä eteenpäin tai taaksepäin kansion seuraavaan kuvaan tai suurentaa/pienentää Pixea-katseluohjelman kokonaiskokoa. Tämän lisäksi GIF-tiedoston avaaminen on yhtä helppoa kuin se on, kun sovellus pyytää sinua vetämään GIF-tiedoston sovellukseen. Se on niin yksinkertaista.

Pikanäppäimet ovat Pixean paras osa, sillä voit lähentää ja loitontaa, sovittaa näyttöön, muuttaa todellista kokoa tai selata GIF-tiedostoa. Käytätkö useimpia näistä ominaisuuksista GIF-katseluohjelman kanssa? Ehkä ei, mutta niiden hankkiminen ilmaisella kolmannen osapuolen sovelluksella, joka sisältää myös tuen valtavalle valikoimalle kuvaformaatteja, on kirsikka kakun päällä. Tarkoituksellinen sanaleikki.

Käärimistä

Koska esikatselusovellus, Applen pitkäaikainen oletusvalinta kuvien katseluun, ei voi auttaa sinua katselemaan animoituja GIF-tiedostoja Macillasi, joten sinulla on edelleen monia tapoja katsella GIF-tiedostoja Macillasi. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voit luoda ja muokata GIF-kuvia laitteellasi.

Indeksi
  1. Toista animoitu GIF välilyönnillä
  2. Katsele animoitua GIF-tiedostoa verkkoselaimella
  3. Käytä kolmannen osapuolen sovellusta
  4. Käärimistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up