Kuinka tuoda tietoja Wordiin Excelistä, PDF:stä ja verkkosivustoilta

Onko meillä tietoa hajallaan eri asiakirjoissa? Katsotaanpa, kuinka voit tuoda kaikki tiedot PDF-, Excel- tai verkkosivustoilta yhdeksi Word-asiakirjaksi.

Microsoft Wordissa voimme tuoda tietoja useista eri lähteistä ilman, että sisältöä tarvitsee kopioida ja liittää manuaalisesti. Microsoftin kirjoitusohjelma tukee alkuperäisesti kaavioiden ja taulukoiden tuontia Excel-laskentataulukoista, mutta voimme myös tuoda tietoja PDF-dokumenteista tai verkkosivustoilta integroidaksemme ne yhdeksi Word-asiakirjaksi.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka tuoda tietoja Microsoft Wordiin Excelistä, PDF:stä ja verkkosivustoilta, käyttämällä Microsoft Wordin sisäänrakennettua menettelyä ja käyttämällä joitain erityisiä temppuja Word-yhteensopivien verkkosivustojen saamiseksi. Jos meillä ei ole vielä Wordia asennettuna tietokoneellesi, muistutamme sinua, että voit hyötyä 30 päivän ilmaisesta kokeiluversiosta Microsoft 365.

Kuinka tuoda Wordiin Microsoft Excelistä

Jos haluamme tuoda Excelillä luodun kaavion tai taulukon Wordiin, voimme käyttää kopioi ja liitä -toimintoa, mutta erikoistilassa. Jatkamiseksi valitsemme taulukon tai kaavion laskentataulukosta, napsautamme sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemme kohteen Kopio.

Avaamme nyt Word-asiakirjan, johon haluamme liittää kaavion tai taulukon, napsauta hiiren kakkospainikkeella jossain asiakirjassa ja käytä jotakin näppäimistä Liitä erikois näkyvät kontekstivalikossa.

Yksinkertaisin avain, jota voimme käyttää, on Säilytä alkuperäinen muotoilu, joka ehdottaa taulukkoa tai kaaviota täsmälleen samalla muotoilulla kuin Excelissä. Vaihtoehtoisesti voimme myös käyttää Linkitä ja säilytä alkuperäinen muotoilu ylläpitää linkkiä Exceliin ja päivittää kaavio tai taulukko myös Wordissa, Linkitä ja käytä kohdetyylejä käyttää vain Word-tyyliä ja linkkidataa, Käytä kohdetyylejä kopioidaksesi tietoja Word-muodossa, Kuva kopioida vain kuva taulukosta tai kaaviosta ja lopuksi Säilytä vain teksti säilyttää vain datan teksti Excelissä.

Toinen kelvollinen tapa tuoda tietoja Excelistä Wordiin on solujen valitseminen laskentataulukon tiedoilla käyttämällä Kopio hiiren oikean painikkeen valikosta siirry Word-asiakirjaan, paina yläreunassa Kotisitten ylös Liitä ja lopulta ylös Liitä erikois.

Uudessa ikkunassa valitsemme kohteen Kopioida linkkivalitsemme kohteen Microsoft Excel -laskentataulukkoobjekti ja paina alas OK lisätäksesi tietoja Word-asiakirjaan menettämättä alkuperäistä muotoilua ja vahingoittamatta jo olemassa olevaa tekstin muotoilua.

Kuinka tuoda Wordiin PDF-dokumenteista

Integroidaksesi PDF-tiedoston Word-asiakirjaan, meidän tarvitsee vain avata Microsoft Word -ohjelma, avata meitä kiinnostava asiakirja ja painaa yläreunassa olevaa valikkoa lisää ja lopuksi napsauta Esine.

Uudessa ikkunassa valitsemme kohteen Adobe Acrobat asiakirja, paina alareunasta OK ja valitse avautuvassa tiedostojenhallinnassa lisättävä PDF-dokumentti. PDF-dokumentti lisätään Word-dokumenttiin kuvana, jotta tekstin alkuperäinen muotoilu ei pilaa.

Jos sen sijaan halusimme tuoda PDF-dokumentin tekstin Wordiin, palaamme Lisää-valikkoon, paina painikkeen vieressä olevaa nuolenpäätä. Esinevalitsemme kohteen Teksti tiedostostavalitsemme alta Kaikki tiedostot avattavasta valikosta ja valitse PDF-tiedosto. Ikkuna avautuu, jossa meiltä kysytään, haluammeko muuntaa PDF-tiedoston Wordiksi; vahvistamme painamalla OK jotta kaikki PDF-teksti on Word-asiakirjan sisällä, valmiina muokattavaksi.

Kuinka tuoda Wordiin verkkosivustoilta

Haluammeko integroida Wikipedia-sivun kirjoittamaamme Word-asiakirjaan? Ei mitään helpompaa! Ensinnäkin tallennamme verkkosivun paikallisesti HTML-muodossa; jatkaaksesi meidän tarvitsee vain avata sivu Google Chromepaina kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa, valitse Muut työkalut -valikko ja paina lopuksi Tallenna sivu nimellä.

Kun sivusto on ladattu HTML-muodossa, avaamme muuntamiseen omistettu sivustopaina kohteen ikkunan keskellä Tiedostovalinnatvalitse aiemmin ladattu HTML-tiedosto ja muunna se Doc-tiedostoksi.

Painamme nappia Muuntaaodotamme tarvittavan ajan muuntoa varten ja painamme lopuksi -painiketta ladata ladataksesi uuden dokumentin Doc-muodossa. Avataan nyt uusi dokumentti Wordissa, jotta voimme kopioida sen sisällön pääasiakirjaamme yksinkertaisella kopioimalla ja liittämällä (kiinnitämme kuitenkin aina huomiota tekstin muotoiluun, joka voi olla erilainen näiden kahden asiakirjan välillä).

Johtopäätökset

Kun kirjoitamme asiakirjoja Wordilla voimme tuoda tietoja, taulukoita, kaavioita Excelistä käyttämällä Microsoft-ohjelmien erityisiä liittämistoimintoja ja päättää joka kerta, mitä muotoilua käytetään.

Voimme myös tuoda PDF-dokumentteja Wordiin: voimme valita joko lisäämisen kuvatiedoston kautta tai PDF:n muuntamisen Wordiksi ja kopioimalla tarvittavan osan tekstistä. Jos sen sijaan haluaisimmeVoit lisätä verkkosivuston lataamalla sen paikallisesti HTML-muodossamuunna HTML-tiedosto Doc-tiedostoksi verkossa ja kopioi tarvittava osa tekstistä.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka muuntaa Excel Word-tiedostoksi lisätäksesi taulukoita asiakirjoihin ja paras Tiedostonmuuntimet jokaiselle muodolle ja tyypille, sivustoille ja ohjelmille.

Indeksi
  1. Kuinka tuoda Wordiin Microsoft Excelistä
  2. Kuinka tuoda Wordiin PDF-dokumenteista
  3. Kuinka tuoda Wordiin verkkosivustoilta
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up