Kuinka turvallisesti huijata peleissä WeModilla

Oletko aina turhautunut, koska pelaamasi pelit ovat liian vaikeita etkä voi koskaan suorittaa niitä loppuun? Toivotko aina jumalallista voimaa, jonka avulla voit tappaa kaikki viholliset yhdellä iskulla? WeModin avulla voit nyt huijata helposti peleissä.

Indeksi

  Pelivalmentajat

  Valmentajat ovat tunnettuja ohjelmia, jotka voivat muokata peliä tarjoamaan pelaajalle jumalallisia voimia. Ne voivat aloittaa yksinkertaisella temmulla loputtomasta ammuksista ja ulottua muokattaviin hyppykorkeuksiin ja teleporttitoimintoihin.

  On kaksi syytä, miksi monet ihmiset eivät pidä ajatuksesta valmentajista:

  Ensinnäkin se, että ne ovat peräisin "warezista". Ne olivat piraattiversioita peleistä, jotka usein kuljettivat myös viruksia. Nykypäivän kouluttajat eivät ole "sidoksissa" hämärään ohjelmistoon, ja harvinainen on virus. Mutta se ei ole ennenkuulumatonta, ja monet valmentajia ylläpitävät sivustot isännöivät myös pelihalkeamia.

  Toinen syy ja miksi useimmat ihmiset eivät pidä niistä, johtuu siitä, että ne tarjoavat epäoikeudenmukaisen edun kaikille, jotka käyttävät niitä moninpeleissä.

  Siksi sinun tulee ladata kouluttajat vain luotettavista lähteistä äläkä koskaan käytä niitä moninpeleissä, muuten saatat olla kielletty tekemästä sitä. Jos kuitenkin käytät niitä oikein yksinpelissäsi, he voivat kolminkertaistaa ajan, jonka voit viettää hauskanpidossa heidän kanssaan, jolloin voit laajentaa heidän mekaniikkaansa tai tulla jumalaksi heidän virtuaalimaailmassaan.

  WeMod ratkaisee ensimmäisen näistä ongelmista toimimalla luotettavana lähteenä tuhansille valmentajille erilaisista peleistä. Sen käyttöä moninpeleissä ei kuitenkaan ole mahdollista rajoittaa, joten älä. Ja jos teet niin ja saat kiellon, älä syytä meitä.

  Katsotaanpa, miten sinusta voi tulla pysäyttämätön voima suosikkipelisi virtuaalimaailmassa.

  Alkuasetukset

  Vierailla WeModin virallinen sivu ja paina latauslinkkiä (saatavana vain Windowsille) sen ensimmäisellä sivulla.

  Lataa Wemod

  Suorita juuri lataamasi tiedosto WeModin asentamiseksi tietokoneellesi. Meidän tapauksessamme se oli virtaviivainen prosessi, joka ei vaadi mitään syötettä.

  Wemod Asenna Wemod

  Jos olet palomuurin takana, muista luoda säännöt, jotka myöntävät Internet-pääsyn WeModille, muuten se ei voi ladata kouluttajia peleihisi.

  Ja sen avulla olet valmis pelaamaan!

  Me huijaamme!

  Luultavasti ensimmäinen asia, jonka he näkevät WeModia käyttäessään, on mainos, joka ylistää heidän premium-suunnitelmaansa. Emme estä sinua allekirjoittamasta sitä, mutta ohitamme sen toistaiseksi ja suljemme sen napsauttamalla puoliksi piilotettua sulje-painiketta ikkunan oikeassa yläkulmassa.

  Wemod-mainokset

  WeMod vie sinut kiertueelle käyttöliittymässään. Tarkista se, koska tässä artikkelissa jatkamme sen "huijata joissakin peleissä" -ominaisuutta.

  Wemod-käyttöliittymä

  Mene Pelit-välilehdelle, josta löydät luettelon kaikista WeModin tunnistamista peleistä, joille sillä voi olla kouluttajia.

  Wemod Games -kortti

  Valitse yksi tuetuista peleistä vasemmalla olevasta luettelosta.

  Wemod Select -peli

  WeMod-pääsivu päivitetään tiedoilla valitusta pelistä, ja se voi tarjota erilaisia ​​vaihtoehtoja riippuen siitä, onko peli hankittu Steamista, Originista tai GOG: sta.

  Meidän tapauksessamme testasimme alkuperäisen Crysisin, jolla näytti olevan vain yksi kouluttaja - Mr. Antifun ". Napsautimme kouluttajaa valitaksesi hänet.

  Saatavana Wemod-lenkkarit

  Ennen kuin huijaukset otetaan käyttöön, pelin on oltava aktiivinen. Käynnistä se napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa iso "Play" -painiketta.

  Wemod Start -peli

  Sinulla voi olla yhteensopiva versio pelistä, mutta jostain syystä WeMod ei tunnista sitä.

  Jos näin on, voit napsauttaa Toista-painikkeen, alanuolen oikealla puolella ja valita "Lisää mukautettu asennus". Voit myös vetää ja pudottaa suoritettavan tiedoston tähän "ruutuun".

  Mukautettu Wemod-peliasennus

  Tämä tuo pelin suoritettavan tiedoston manuaalisesti WeModiin.

  Aktiivisia temppuja!

  On hyödyllistä, että sinulla on kaksi näyttöä tai peli suoritetaan yhdessä ikkunassa, jotta näet sen vieressä olevan WeModin. Jos ei, lataa peli ensin, mutta älä pääse toimintaan.

  Wemod-peli ladattu

  Alt + Sarkain palaa WeModiin, ja huomaat, että "Toista" -painike mainitsee nyt, että "pelaat". Katso kutakin huijausta varten määritetyt pikanäppäimet. Näin kytket ne päälle ja pois päältä. Voit napsauttaa yhtä niistä ja määrittää sen uudelleen haluamaasi avaimeen. Kun olet valmis, Alt + Sarkain palaa peliin.

  Wemod-pelin pelaaminen

  Käytä määritettyjä pikanäppäimiä ottamaan käyttöön huijaukset, joille ne on määritetty.

  Ja siinä se oli! Nauti uusista supervoimistasi ja katsele suosikkipelejäsi uudesta näkökulmasta. Se ei ehkä ole "oikea tapa pelata", mutta huijaaminen voi tehdä suosikki yksinpelistäsi hauskaa uudella tavalla.

  Liittyvät:

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up