Kuinka vaihtaa App Manageria Samsung Galaxyssa

Eikö Samsungin sovellusten hallinta ole vakuuttanut meitä? Katsotaanpa, kuinka Samsung Galaxy -puhelimien sovelluslaatikko vaihdetaan

Samsung Galaxyssa puhelimen sovelluksia voi tarkastella yksinkertaisesti pyyhkäisemällä alareunasta näytön keskustaa kohti. Tämä käyttäytyminen on tyypillistä mukautetuille Android-puhelimille monet puhelimet ovat saaneet inspiraationsa iPhoneista (kuten esimerkiksi Xiaomi) sovellukset sijoitetaan usein aloitusnäytöille ilman käynnistettävää sovellushallintaa (ainakin perusasetuksissa).

Jos haluamme myös mukauttaa tätä näkökohtaa Samsung-puhelimissa seuraavassa oppaassa, näytämme sinulle kuinka vaihtaa sovellushallintaa samsung galaxyssakäyttämällä sekä One UI:n uusimmissa versioissa olevia oletusasetuksia (eli Samsung Galaxyn käyttöliittymää) että kolmannen osapuolen sovelluksia (jos haluat muuttaa sovellusten käynnistysohjelman kokonaan).

Käytä järjestelmäasetuksia

Nykyaikaisissa Samsung-puhelimissa voimme muuttaa sovellusten järjestystä kantoraketeissa asentamatta kolmannen osapuolen sovelluksia tai muita erikoissovelluksia. Jatkamiseksi avaamme sovelluksen asetuksetvalitsemme valikon Aloitusnäyttöpainamme kohdetta Aloitusnäytön asettelu ja valitsemme, käytetäänkö kaikille sovelluksille vain aloitusnäyttöä vai säilytetäänkö perinteinen Android-sovelluslaatikko. Kun olet valinnut haluamamme tyylin, painamme -painiketta Käytä jotta muutokset olisivat tehokkaita.

Voimme myös valita aiemmin näkemästä Home Screen -valikosta sovellusruudukko aloitusnäytössäjotta voit valita, kuinka monta kuvaketta näytöllä näytetään (myös suhteessa sen kokoon).

Käytä Samsung Good Lock -sovellusta

Toinen tehokas tapa muuttaa Samsung Galaxyn sovellushallintaa on asentaa Good Lock -sovellus, joka on vain Samsung-puhelimille tarkoitettu työkalu, joka on hyödyllinen uusien toimintojen avaamiseen. Jatkamiseksi avaamme Galaxy Storen Samsung-laitteellamme, etsimme ja asennamme sovelluksen Hyvä lukko.

Sovelluksen asennuksen jälkeen Hyvä lukko Avataan se ja ladataan sovellus Koti ylös, tarkoitettu aloitusnäytön mukauttamiseen. Nyt kun meillä on kaikki mitä tarvitsemme, avataan Home Up -sovellus, aktivoidaan se puhelimemme uudeksi käynnistysohjelmaksi, paina valikkoa Lukitusnäyttö ja aktivoimme äänet Loputon vieritys Ja Sovellusluettelojotta aloitusnäytön ulkonäköä ja sovellusten järjestelyä eri näytöillä voidaan muuttaa radikaalisti.

Vaihda järjestelmän käynnistysohjelmaa

Viimeinen tapa, jolla voimme muuttaa Samsung Galaxyn sovellushallintaa, on myös tunnetuin kaikille niille, jotka ovat käyttäneet Android-puhelimia vuosia, nimittäin kantoraketin vaihto. Paras kantoraketti, jota voimme käyttää nykyaikaisessa Samsung Galaxyssa, on epäilemättä Nova Launcherladattavissa ilmaiseksi.

Kun olet asentanut uuden kantoraketin, avaamme heti Nova Launcher -sovelluksen, suljemme sen välittömästi ja pidämme sovelluskuvaketta pitkään painettuna ja valitsemme sitten kohteen Aseta Launcher. Avautuvassa näytössä (piilotettu nykyaikaisissa Samsungeissa, mutta edelleen käytettävissä aiemmin nähtyllä tempulla) valitsemme uudeksi oletusjärjestelmän käynnistysohjelmaksi Nova Launcherin, jotta One UI korvataan jollakin muokattavammalla.

Nyt meidän tarvitsee vain avata sovellus Nova-asetuksetpaina App Drawer- tai App List -valikkoa ja valitse sovellushallinnan tyyli ja valitse, otetaanko käyttöön jotain nykyaikaisempaa (kuten pystysuunnassa vieritys sovellusten avaamiseen), käytetäänkö klassista App Drawer -painiketta kuten vanhoissa Samsungeissa vai käytetäänkö näyttääksesi kaikki sovellukset aloitusnäytöillä (iPhone ja Xiaomi-tyyli).

Saat lisätietoja myös oppaistamme Vaihtoehdot Nova Launcherissa ja mitkä ovat Nopeimmat ja kevyimmät Android-kantoraketit.

Johtopäätökset

Android-käyttöjärjestelmä on kehittynyt niin paljon viime vuosina, että se on hylännyt vanhan tiedostonhallintakuvakkeen (tunnetaan myös nimellä App Drawer), joka on aina ollut Androidin symbolinen ominaisuus. Nykyaikaisissa puhelimissa, kuten Samsung Galaxy, se on mahdollista valita, näytetäänkö kuvakkeet vierittämällä alhaalta ylös vai näytetäänkö kaikki kuvakkeet eri aloitusnäytöissätäsmälleen kuten Apple iPhoneissa.

Kuka ei arvosta näitä muutoksia ja haluaa anna persoonallinen ilme uusimman sukupolven Samsung Galaxyllesi voi käyttää käyttöjärjestelmän asetuksia vaihtaakseen sovellushallintaa tai vaihtoehtoisesti ladata Good Lockin tai uuden käynnistysohjelman (esim. Novaluokkansa paras moneen vuoteen) mukauttaaksesi App Drawerin täysin.

Voit mukauttaa Samsung-puhelimesi oikein voimme myös lukea sui-oppaamme 20 parasta Android-kuvakesarjaa tyylin ja grafiikan vaihtamiseen ja miten Muuta Android-matkapuhelimesta iPhone iOS-ilmeellä.

Indeksi
  1. Käytä järjestelmäasetuksia
  2. Käytä Samsung Good Lock -sovellusta
  3. Vaihda järjestelmän käynnistysohjelmaa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up