Kuinka vaihtaa Windows 10 -taustakuva ilman aktivointia

Yksi ensimmäisistä asioista, joita voit tehdä, kun hankit uuden tietokoneen, on vaihtaa taustakuva. Se on yksi monista tavoista, joilla voit antaa tietokoneellesi oman persoonallisuuden. Kun olet kyllästynyt siihen, muutat sitä yhä uudelleen ja uudelleen.

Kun Windows on aktivoitu tietokoneellasi, tietokoneen taustakuvan vaihtaminen on nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain siirtyä kohtaan "Asetukset -> Mukauttaminen" ja valita taustakuvasi. Mutta jopa niinkin yksinkertainen asia kuin taustakuvan vaihtaminen voi olla haaste, jos Windows ei ole aktivoitu.

Miksi sinun täytyy aktivoida Windows?

Windowsin aktivointi on erilainen prosessi, jos vertaat sitä prosessiin, jossa annoit aktivointikoodin. Sillä ei myöskään ole mitään tekemistä asennuksen jälkeisen prosessin kanssa, joten miksi Microsoft pakottaa käyttäjät aktivoimaan Windowsin tietokoneissaan?

Microsoft haluaa varmistaa, että käyttämääsi Windows-kopiota käytetään vain yhdessä tietokoneessa. Varmistaakseen näin Microsoft haluaa luoda linkin, jonka pitäisi estää käyttäjää käyttämästä samaa kopiota toisessa tietokoneessa.

Taustakuvan vaihtaminen aktivoimattomassa Windows 10 -tietokoneessa

Yksi tapa vaihtaa taustakuvaa on tiedostoselaimen kautta. Jos et ole jo tehnyt niin, luo kansio, johon haluat säilyttää tallennetut taustakuvat. Oletetaan esimerkiksi, että haluat luoda uuden kansion Asiakirjoihin. Napsauta tyhjää kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja siirrä kohdistin Uusi-vaihtoehtoon. Etsi kansiovaihtoehto vie hiiren osoitin päälle.

Kun olet luonut kansion, tallenna taustakuvat, jotka haluat lisätä tietokoneellesi, mutta muista tallentaa ne tähän kansioon. Avaa tiedostojenhallinta ja siirry äskettäin luotuun Taustakuva-kansioosi. Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta "Aseta työpöydän taustakuvaksi".

Heti kun napsautat "Aseta", uusi taustakuvasi on valmis sinua varten. Sinun ei tarvitse katsoa samaa vanhaa taustakuvaa uudelleen.

Vaihda aktivoimaton Windows 10 -taustakuva Internet Explorerilla

Jos sinulla on jostain syystä ongelmia ensimmäisen menetelmän kanssa, voit ohittaa Windowsin aktivoinnin Internet Explorerin avulla. Helpoin tapa löytää Internet Explorer on etsiä sitä Cortanan hakupalkista.

Kun se on käynnissä, se on yhtä helppoa kuin kirjoittaa hakupalkkiin esimerkiksi Grand Canyonin taustakuva ja napsauttaa kuvaa hiiren kakkospainikkeella.

Tällä kertaa näet "Aseta taustaksi" -vaihtoehdon, joka vaihtaa taustakuvan automaattisesti. Tämä vaihtoehto on kätevä, jos et halua ladata kuvaa tietokoneellesi tilan säästämiseksi. Kuten näet, Windowsia ei tarvitse aktivoida Windows 10 -tietokoneesi taustakuvan vaihtamiseksi.

Johtopäätös

Microsoft tekee aina asiat niin, että asiat hoidetaan aina haluamallaan tavalla. Onneksi nämä rajoitukset voidaan yleensä kiertää. Nyt voit vaihtaa taustakuvasi aina kun siltä tuntuu ja katsoa vain haluamaasi taustakuvaa. Minkä taustakuvan lisäsit luettuasi nämä vinkit?

Indeksi
  1. Miksi sinun täytyy aktivoida Windows?
  2. Taustakuvan vaihtaminen aktivoimattomassa Windows 10 -tietokoneessa
  3. Vaihda aktivoimaton Windows 10 -taustakuva Internet Explorerilla
  4. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up