Kuinka valita suojattu VPN, joka ei vakoile eikä jaa tietoja

Kaikkia VPN:itä ei ole luotu tasa-arvoisiksi! Katsotaan yhdessä kuinka valita turvallisimmat ja nimettömät

Kun puhumme kodin VPN:stä, tarkoitamme anonyymipalveluita, jotka salatun yhteyden kautta antavat meille mahdollisuuden piilottaa läsnäolomme Internetissä antamalla meille väärennetyn IP-osoitteen (täysin erilainen kuin operaattorimme meille tarjoama julkinen IP).

Nämä palvelut ovat erittäin hyviä, jotta voimme surffata Internetissä jälkiä jättämättä tai käyttää vain ulkomaisille käyttäjille tarkoitettuja palveluita (esim. Netflix USA, saatavilla vain yhdysvaltalaisilla IP-osoitteilla), mutta jos päätämme käyttää maksullista VPN:ää, siitä täytyy olla varma valittu palvelu tarjoaa hyvän yksityisyyden suojan eikä välitä kerättyjä tietoja yhteytemme aikana (kaikki Internet-tiedot kulkevat VPN-palvelimen läpi ennen kuin ne saavuttavat pyydetyn sivuston tai palvelun, joten meidän on valittava palvelu, johon voimme luottaa sokeasti).

Tässä oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka valita suojattu VPN, joka ei vakoile eikä jaa tietoja, jotta voit navigoida turvallisesti ja välttää salakuuntelut, kansainväliset pidätysmääräykset ja vakoilu.

Indeksi
 1. Kuinka valita suojattu VPN
 2. Mitä Ei lokeja tarkoittaa?
 3. Ovatko palvelimet Italiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa turvallisia?
 4. Parhaat maat, jotka kunnioittavat yksityisyyttä
 5. Mikä suojattu VPN valita
  1. NordVPN
  2. ExpressVPN
  3. Trust.Zone
  4. Johtopäätökset

Kuinka valita suojattu VPN

Kun valitsemme uutta maksullista VPN-palvelua, meidän on tutustuttava Fourteen Eyes -ehdot, No Logs -takuu ja muut termit, joita eri VPN-palveluiden verkkosivustot eivät usein mainosta, mutta jotka meidän on ehdottomasti tiedettävä suojataksemme tehokkaasti yksityisyyttämme surffaillessamme Internetiä. Älä pysähdy tilaushintaan (valitsemalla edullisimman heti): Halvimmat VPN-verkot ovat usein kaikkein yksityisyyttä uhkaavimpia.

VPN-palvelua valittaessa meidän on varmistettava se palvelun sijainti ei ole ns. Fourteen Eyesin maassa, eli ne kuuluvat maihin, jotka jakavat tiedustelutietoja ja siksi sallivat vaihtaa nopeasti seurantalokeja ja kansainvälisiä toimeksiantoja pakottaa palveluntarjoajat käyttämään palvelimia ympäri maailmaa.
Yllä olevasta kuvasta voimme katsoa nopeasti kaikkia maailman maita, jotka jakavat tietoja helposti ja loukkaavat käyttäjien yksityisyyttä tarvittaessa tai kun tutkinta on käynnissä.
Menemättä kansainvälisen geopolitiikan yksityiskohtiin, vältä "kuin rutto" VPN-palveluita, joilla on toimistot jossakin Fourteen Eyes -maista tai joilla on sopimukset Fourteen Eyesin kanssa. Jos emme löydä tietoja sijainnista, etsimme tietoja sivustolta ja palvelusta, luemme myös tietosuojasäännöt (joihin palvelun sijainti on ilmoitettava).

Mitä Ei lokeja tarkoittaa?

Kanssa Ei lokeja tarkoitamme VPN-palvelinvastaavan antamaa takuuta siitä, että mitään (meistä tai henkilöllisyydestämme johtuvia) henkilötietoja ei kerätä käyttäessämme palvelua tietokoneillamme.

Tätä politiikkaa on tutkittava yksityiskohtaisesti täydellinen Ei lokeja -käytäntö ei ole mahdollista nykyään: toimiakseen oikein VPN-palvelimien on seurattava jokaisen käyttäjän pääsy- ja poistumisajoja ja hyvän Ei lokeja -käytännön saamiseksi, nämä tiedot on salattava ja tehtävä tunnistamattomiksi (itse asiassa niistä tulee yksinkertainen aakkosnumeerinen merkkijono, joka liittyy sisään- ja uloskirjautumisaikaan, ilman viittausta tiettyihin käyttäjiin).
Tämä näkökohta on erittäin tärkeä ja se kulkee käsi kädessä Fourteen Eyesin kanssa: jos valitsemme VPN-palvelun turvallisessa maassa, meidän on myös varmistettava, että noudatetaan tiukkaa No Logs -käytäntöä, jotta selaustietojamme ei tallenneta VPN:n alla (eli evästeet)., linjamme IP-osoite, DNS-pyynnöt, vieraillut sivustot, ladattu materiaali jne.).

Valitettavasti kaikissa VPN-palveluissa on No Logs -käytäntö, jopa Fourteen Eyes -maissa (mikä voi olla ristiriitainen!): Meidän on ymmärrettävä, missä todennuspalvelimet on tallennettu, eli palvelimet, jotka säilyttävät tietokannat, jotka on salattu tilastollisilla pääsytiedoilla (Ne ovat edelleen nimettömiä tietoja, mutta parempi, että ne pysyvät Fourteen Eyesin ulkopuolella!).

Ovatko palvelimet Italiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa turvallisia?

Herää kysymys: jos valitsemme VPN-palvelun Fourteen Eyesin ulkopuolelta ja tiukalla No Logs -käytännöllä, mutta päätämme muodostaa yhteyden heidän Italiassa sijaitsevaan palvelimeensa (neljäntoista silmän maa), meitä vakoillaan?

Vastaus on ei: vaikka VPN-palvelun palvelimet voisivat olla Fourteen Eyes -maissa (mikä on välttämätöntä, jotta voimme tarjota meille väärennetyn italialaisen, yhdysvaltalaisen tai minkä tahansa muun IP-osoitteen), selausistuntojen tietoja ei kerätä ja ainoat toiminnan kannalta tarpeelliset tiedot (sisään- ja uloskirjautumistiedot) päätyvät aina salattuna tietokanta, joka on tallennettu siihen maahan, jossa palvelu sijaitsee.
Jos VPN-palvelimelle annetaan lupa tai tietojen takavarikointi (ja muista, että sen taakse on piilotettu vähintään 1000 käyttäjää sekunnissa!), se ei sisällä yksittäisistä käyttäjistä johtuvia tietoja: luvan kannattajien on välitettävä pyyntö maalle, jossa pääsypalvelin sijaitsee, päätyen sokealle kujalle (Fourteen Eyesin ulkopuolisilla mailla ei ole lakisääteistä velvoitetta välittää yksityisten yritysten palvelimille tallennettuja tietoja).

Joten useimmissa tapauksissa rikkonut VPN-palvelin yksinkertaisesti takavarikoidaan ja suljetaan, mutta kun otetaan huomioon kaikkien VPN-palvelujen korkea voittomarginaali, "yksi paavi saa toisen kuolleen", mikä tarkoittaa, että uusi VPN-palvelin avataan heti (tai uusi). toimisto uusilla palvelimilla) Fourteen Eyesin maassa, jossa ele tehtiin.

Tämän ansiosta VPN-palvelun avulla on helppo hankkia uusi italialainen, yhdysvaltalainen, saksalainen, ranskalainen tai minkä tahansa muun maan IP-osoite ilman pelkoa seurauksista tai syrjinnästä.

Parhaat maat, jotka kunnioittavat yksityisyyttä

Varmuuden vuoksi meidän on valittava a maksullinen VPN-palvelu jolla on verotoimisto tai rekisteröity kotipaikka jossakin seuraavista maista:

 • Panama
 • Seychellit
 • Hong Kong
 • Romania
 • Pohjois-Kypros
 • Kypros
 • Malesia
 • Suomi
 • Belize
 • Moldova
 • Britannian Neitsytsaaret

Vältämme kaikkia muita VPN-palveluita "yhteistyömaissa" (jotka eivät kuulu Fourteen Eyesiin, mutta toimivat yhteistyössä kansainvälisten mandaattien, kuten Sveitsissä ja Israelissa) tai maissa, joissa on toimistot Fourteen Eyesin sisällä (itse asiassa ne voivat kerätä tietoja ja jaa ne tarvittaessa).

Mikä suojattu VPN valita

Kaikkien tämän oppaan tietojen avulla voimme valita parhaat suojatut VPN:t, jotka eivät vakoile käyttäjiä eivätkä anna yksittäisten ihmisten kirjautumistietoja, jotta voit käyttää VPN:ää ilman ongelmia.

NordVPN

Yksi turvallisimmista VPN-verkoista, johon voimme panostaa, on ilman epäilystäkään NordVPN.
Tämä palvelu tarjoaa erittäin nopean VPN:n suurella määrällä palvelimia ja saatavilla erittäin alhaisilla hinnoilla (alkaen alle 3 eurosta kuukaudessa kahden vuoden tilauksilla kampanja-aikoina). NordVPN tarjoaa sovelluksen Windowsille, Macille, Linuxille, Androidille ja iPhonelle/iPadille, mikä varmistaa turvallisen ja anonyymin pääsyn millä tahansa laitteella.

NordVPN sijaitsee Panama, paratiisi niille, jotka välittävät yksityisyydestä. Panama ei ole osa tiedonvaihtoliittoa, ja nykyinen perustuslaki suojelee kaikkea sananvapautta, mukaan lukien vapaa ja rajoittamaton Internet-yhteys ja valvonta.

ExpressVPN

Toinen erittäin turvallinen VPN-palvelu, josta voimme panostaa, on ExpressVPN.
ExpressVPN:n avulla saamme erittäin nopeita palvelimia, jotka on optimoitu sisällön suoratoistoon, ja niiden rinnalla on hyvä määrä palvelimia ympäri maailmaa. Voimme jälleen ladata sovelluksen VPN-yhteyksiä varten Windows-, Mac-, Android- ja Apple-laitteille. ExpressVPN voidaan aktivoida alle 10 eurolla kuukaudessa tekemällä 12 kuukauden tilaus.

ExpressVPN sijaitsee Brittiläisillä Neitsytsaarilla, alue, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan hallinnassa, mutta jolla on omat säännöt ja oma hallitus. Brittiläisille Neitsytsaarille sijoittautuneilla teleyhtiöillä ei ole tietojen säilyttämisvelvollisuutta, eivätkä ne ole minkään valtion valvonnan alaisia.

Trust.Zone

Vaihtoehtona tähän mennessä nähdyille VPN:ille voimme keskittyä tarjoaman kaltaiseen turvalliseen palveluun Trust.Zone.
Trust.Zonen avulla saamme edistyneen yhteyssuojauksen, palvelimia ympäri maailmaa ja helppokäyttöisen sovelluksen Windowsille, Macille, Linuxille, Androidille, iPhonelle ja iPadille. Myös tässä tapauksessa on mahdollista hyötyä tilauksesta alle 5 € kuukaudessa, mutta vain tilaamalla kahden vuoden tilaus.

Trust.Zone sijaitsee Seychellien saarilla, toinen paratiisi, jossa he kunnioittavat ihmisten yksityisyyttä. Saarten hallitus ei ole solminut tiedusteluliittoa ulkomaiden kanssa, Internet on ilmainen ja suurelta osin rajoittamaton (paitsi kunnianloukkausta vastaan, joka on erittäin vakava rikos).

Johtopäätökset

Tässä oppaassa olemme antaneet sinulle tiedot, jotka sinun on ehdottomasti tarkistettava ennen valitse hyvä VPN-palvelu. Noudatamme tarkasti kaikkia annettuja neuvoja ja valitsemme mahdollisuuksien mukaan vain yhden yllä luetelluista palveluista, jotta voimme kunnioittaa yksityisyyttämme ja nimettömyyttämme navigointitiedoissamme.

Jotta tiedät kaikki menetelmät identiteettimme piilottamiseen Internetissä, suosittelemme, että luet artikkelimme Surffaa anonyymisti Internetissä välityspalvelimen, vpn:n ja väärennetyn IP-osoitteen avulla Ja Opas Torin määrittämiseen ulkomaisilla IP-osoitteilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up