Kuinka yhdistää älypuhelin televisioon (Android tai iPhone)

Kuinka liittää älypuhelimesi tai tablettisi (Android, iPhone ja iPad) televisioon kaapelilla tai Wi-Fi-yhteydellä videoiden, elokuvien ja koko näytön katseluun

Laillisten suoratoistopalvelujen laajan leviämisen ansiosta (esim Netflix mutta myös Amazon Prime Video), sen löytäminen on entistä tärkeämpää miten puhelin liitetään televisioonjoten voit nauttia elokuvista ja TV-sarjoista parhaalla mahdollisella laadulla suurimmalla näytöllä.

Joissakin älytelevisioissa on jo sovelluksia suoratoistopalveluiden käyttöä varten, mutta tabletin tai puhelimen näytöltä näkemäsi heijastus televisioon tarjoaa paremman hallinnan, koska älypuhelimesta voi tulla "kaukosäädin" istuessa käytettäväksi. mukavasti sohvalla.

Tässä oppaassa olemme koonneet kaikki menetelmät yhdistä matkapuhelimesi tai tablettisi televisioon kaapelin tai Wi-Fi:n kauttakaikentyyppisille kannettaville laitteille, olipa kyseessä Android-laite (Samsung, Oppo, Huawei, Xiaomi jne.) tai Apple-laite (iPhone tai iPad).

1) Liitä mikä tahansa puhelin mihin tahansa televisioon

Yksinkertaisin ja "yleisin" tapa yhdistää älypuhelin televisioon on käyttää Google Chromecast TVGoogle-laite, joka tukee Google Castia, joka on tällä hetkellä paras protokolla sisällön siirtämiseen puhelimestasi televisioon.
Sen käyttö on niin yksinkertaista, että jopa käyttäjä, joka ei ole koskaan käyttänyt puhelinta tai donglia, voi aloittaa sisällön lähettämisen: jatkaaksesi yksinkertaisesti yhdistä Chromecast HDMI-liitäntään, yhdistä se Internetiin sovelluksen avulla. Google Home ja kun yhteys on muodostettu, meidän tarvitsee vain avata multimediasovellus (esimerkiksi Netflix), painaa yläreunassa olevaa Cast-kuvaketta ja suoratoistaa sisältö televisioon.

Chromecastia voi käyttää sekä Android-laitteilla että iPhonella/iPadilla, se voidaan yhdistää sekä yksinkertaisiin televisioihin että nykyaikaisiin älytelevisioihin, ja se voi pysyä aina päällä kytkemällä sen virtajohdon erilliseen pistorasiaan.

Saat lisätietoja lukemalla omamme Chromecast-opas, jossa on 16 temppua ja sovellusta sen parhaaseen käyttöön ja ohje päällä TV-kanavien katsominen Chromecastilla (ilman antennia).

2) Liitä iPhone ja iPad mihin tahansa televisioon

Jos meillä on kotona monia Apple-laitteita, voimme myös olla ilman Chromecastia ja keskittyä suoraan siihen AirPlay-tekniikkajonka on kehittänyt Apple ja joka toimii samalla tavalla kuin Chromecastissa.

Tuodaksesi AirPlay-tuki missä tahansa televisiossa yhdistä vainApple TV 4K.
Yhdistämällä Apple TV:n televisioon (HDMI:n kautta) ja yhdistämällä sen Internetiin (Wi-Fi:n kautta) voimme käyttää AirPlayta yhteensopivissa sovelluksissa, jotta voimme lähettää suoraan multimediavirtaa sovelluksista, kuten Netflixistä tai vastaavista; vaihtoehtoisesti voimme aina kopioida iPhonen tai iPadin näytön pyyhkäisemällä alareunasta tai oikeasta yläkulmasta (iPhonesta Peili näyttö ja painat paikalliseen verkkoon yhdistetyn Apple TV:n nimeä.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka kuinka lisätä AirPlay televisioosi ja edelleen parhaat AirPlay-vastaanottimet iPhonesta suoratoistoon.

3) Kopioi Android-näyttö televisiossa

Android-puhelimen näytön kopioimiseksi televisiossa voimme käyttää vaihtoehtona ChromecastilleAmazon Fire TV Stick.
Yhdistämällä Fire TV Stickin televisioomme ja langattomaan kodin verkkoon voimme nopeasti aktivoida näytön monistamisen painamalla painiketta Kotinapsauta rataskuvaketta ja vie meidät valikkoon Näyttö ja äänet ja lopuksi painaa Ota näytön peilaus käyttöön.

Heti kun Fire TV on valmis, otamme Android-älypuhelimemme ja siirrymme valikkoon Langaton näyttö (Xiaomissa seurattava polku on Asetukset -> Yhteys ja jakaminen -> Projektio), aloita kopiointi puhelimessa ja valitse Fire TV:n nimi käytettävissä olevista merkinnöistä.

Fire TV:ssä voimme myös lukea oppaitamme optimoi Fire Stick -asetukset nopeuttamaan suoratoistoa Älä viitsi kuinka suoratoistaa näyttöä Amazon Fire TV Stickissä.

4) Peilinäyttö ilman ulkoisia laitteita

Nykyaikaisissa älytelevisioissa on mahdollista kopioida Android-älypuhelimien ja -tablettien näyttö ilman Chromecastia ja ilman Fire TV:tä hyödyntäen Miracast-protokolla.
Hyödynnä tätä toimintoa varmistamalla, että Smart TV ja puhelin on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon, avaa Miracastille omistettu TV-sovellus (LG:ssä sitä kutsutaan nimellä Näytön jakoSamsungissa sitä kutsutaan AllShare); joissakin televisioissa voimme löytää Miracastin valikkokohtana, ei erillisenä sovelluksena.

Kun Miracast on otettu käyttöön televisiossa, avaamme sovelluksen asetukset Android-älypuhelimella tai -tabletilla etsimme valikkoa Langaton näyttö tai Projektio (muuttuu valmistajan mukaan) ja sisällä painamme television nimeä; Muutamassa sekunnissa yhteys syntyy ja saamme kannettavan laitteen näytön kaksoiskappaleen äänineen (kuulemme myös ilmoitusäänet multimediasovellusten äänen lisäksi).

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka Xiaomi-älypuhelin liitetään televisioon.

5) Liitä puhelin kaapelitelevisioon

Tähän mennessä nähdyt menetelmät mahdollistavat langattoman yhteyden hyödyntämisen älypuhelimen ja television välisen yhteyden muodostamiseen; jos jostain syystä meidän on tehtävä sellainen yhteys Android-älypuhelimen ja kaapelitelevision välillä paras tapa on epäilemättä käyttää a HDMI-USB Type-C -kaapeli.
Jos puhelimessamme on USB-C-portti meidän tarvitsee vain liittää tämä kaapeli puhelimen pohjaan (USB-C-liitäntä) ja johonkin television vapaaseen HDMI-porttiin; niin aloitamme sen automaattinen näytön monistusilman, että sinun tarvitsee painaa mitään painiketta ja ilman, että tarvitsee avata mitään valikkoa.

Vaihtoehtoisesti voimme liitä iPhone kaapelitelevisioon käyttämälläApple Lightning digitaalinen AV-sovitinliittämällä sovitin iPhoneen ja liittämällä HDMI-kaapeli sopivaan porttiin.

Johtopäätökset

Kuten yllä näkyy, on olemassa erilaisia ​​​​menetelmiä liitä puhelimesi televisioonmillä tahansa nykyään tunnetulla mobiilikäyttöjärjestelmällä (Android, iOS ja iPadOS).

Langattomat menetelmät ovat ehdottomasti kätevimpiä, mutta korkein videolaatu voidaan saavuttaa vain digitaalisilla kaapeleilla (HDMI); jos meillä on vanha televisio ilman HDMI-portteja, voimme silti käyttää sovittimia, kuten oppaasta näkyy HDMI-sovittimet vanhempien televisioiden liittämiseen.

Jos haluamme käyttää Android-älypuhelintamme täydellisenä multimediakeskuksena, pyydämme sinua lukemaan oppaamme kuinka Käytä Android-älypuhelinta TV-mediasoittimena.

Jos meidän on kuitenkin liitettävä pöytätietokone tai kannettava tietokone televisioon, voimme lukea artikkeleistamme, kuinka Liitä tietokoneesi tai kannettava tietokoneesi televisioon katsellaksesi videoita ja elokuvia Ja Kuinka pelata PC-pelejä televisiossa.

Indeksi
  1. 1) Liitä mikä tahansa puhelin mihin tahansa televisioon
  2. 2) Liitä iPhone ja iPad mihin tahansa televisioon
  3. 3) Kopioi Android-näyttö televisiossa
  4. 4) Peilinäyttö ilman ulkoisia laitteita
  5. 5) Liitä puhelin kaapelitelevisioon
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up