Kuvan lisääminen Gmail-allekirjoitukseen

Kuinka allekirjoittaa Gmailin kautta lähetetyt sähköpostit, jotta viestit ja vastaukset saadaan ammattimaisesti ja henkilökohtaisesti

Jokainen, joka käyttää Gmailia työhönsä tai ottaakseen yhteyttä tavarantoimittajiin, työntekijöihin tai esimiehiin, voi tehdä postilaatikostaan ​​paljon ammattimaisempaa oikean käyntikortin lisääminen jokaisen lähetetyn sähköpostiviestin loppuunhyödyntäen tiettyä Gmail-toimintoa, jonka avulla voit lisätä kuvan jokaisen lähetetyn sähköpostin allekirjoitukseen.

Meidän tarvitsee vain saada kuva käyntikortistamme (tai

Lisää kuva ja tallenna allekirjoituksesi Gmailiin

Jos haluat lisätä kuvan Gmail-allekirjoitukseen, käynnistä tietokone, valitse haluamasi selain (Chrome tai Edge), siirry osoitepalkkiin ja siirry virallinen Gmail-sivukirjautumalla sisään Google-tunnuksillamme tarvittaessa.

Gmailin päänäytössä painamme oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta, paina sitten Näytä kaikki asetuksetsiirrytään välilehteen Kenraali ja vieritä sivua alaspäin, kunnes löydämme osion Allekirjoitus.

Tästä osiosta painamme painiketta Luo uusikirjoitamme allekirjoitukselle helposti muistettavan nimen (esim Liiketoimintaa) ja paina Luoda tarkastellaksesi Gmailin sisäänrakennettua allekirjoituseditoria.

Muokkauspalkissa painamme kuvaketta Kuvat (oikealla), painamme välilehteä Ladata ja vedä kuvatiedosto, jossa on allekirjoitus tai henkilökohtainen käyntikorttimme. Jos allekirjoitustiedosto on ladattu Google asema näkyy välilehdellä Tiedostoni; jos sen sijaan olemme luoneet verkkokuvan tai Canva-linkin allekirjoitukselle tai käyntikortille, voimme ladata sen avaamalla välilehden Verkko-osoite (URL).

Kuvan lisäämisen jälkeen kuva tulee näkyviin editoriin; säätääksesi asetuksia painamme kuvaa ja valitsemme Pieni tai Keskikokoinen allekirjoituksessa käytetyn kuvan koon perusteella. Kuvan lisäksi voimme myös lisätä tekstiä (ylhäällä, ennen kuvaa), jotta allekirjoituksesta tulee todella ammattimainen.

Nyt kun olemme lisänneet kuvan Gmail-allekirjoitukseen, voimme valita, milloin tätä allekirjoitusta käytetään, painamalla avattavia valikoita Uudet sähköpostit Ja Vastaukset/edelleen ja valitse juuri luomasi allekirjoituksen nimi. Vaihtoehtoisesti voimme jättää kentät ylös Ei allekirjoitusta ja lisää allekirjoitus tarvittaessa manuaalisesti, kuten seuraavassa luvussa nähdään.

Ennen kuin jatkat, vieritämme kuitenkin sivun alaosaan ja painamme eteenpäin Tallenna muutokset tallentaaksesi juuri luomasi uuden allekirjoituksen.

Lisää kuva nykyiseen sähköpostin allekirjoitukseen

Jos haluat lisätä allekirjoituksen manuaalisesti uuteen sähköpostiin tai vastausviestiin, meidän tarvitsee vain mennä sähköpostin muokkausohjelmaan (joka voidaan avata painikkeesta Kirjoitat Gmailissa tai painamalla -painiketta Vastaukset vastaanotetun sähköpostiviestin vieressä) ja paina alareunassa olevaa Lisää allekirjoitus -kuvaketta.

Valitse avautuvasta pudotusvalikosta allekirjoituksen nimi, jonka haluat lisätä viestin viimeiseen osaan. Korostettu kuva ja tekstiosa on valittu luomisen aikana. Samasta ikkunasta voimme painaa Hallitse allekirjoituksia päästäksesi nopeasti allekirjoitusten luontiosaan, muokata tarvittaessa tai lisätä uuden allekirjoituksen "lennossa".

Johtopäätökset

Lisäämällä allekirjoitus kuvalla tai käyntikortilla Gmail-tiliimme teemme varmasti hyvän vaikutuksen kun kommunikoimme työntekijöiden, tavarantoimittajien, avustajien tai muiden henkilöiden kanssa, jotka tietävät sähköpostiosoitteemme liiketoiminnallisista syistä.

Pyrimme kuitenkin olemaan liioittelematta kuvan koolla ja yritämme aina lisätä yhtenäisen tekstiosan (kuten yleiset tervehdykset sekä nimemme ja sukunimemme) ennen varsinaista kuvaa: se auttaa muotoilemaan ammattisähköpostia.

valitettavasti allekirjoituseditoria ei voi käyttää Gmail-sovelluksesta Androidille ja iPhonelle: puhelimissa voimme lisätä vain yleisen tekstiallekirjoituksen, joka vie meidät polulle Asetukset -> Gmail-tilin nimi -> Mobiiliallekirjoitus. Tämä allekirjoitus ei ole online-versiossa, mutta se on tarkoitettu yksinomaan matkapuhelimen hallinnoimien sähköpostien ja viestien käyttöön.

Indeksi
  1. Lisää kuva ja tallenna allekirjoituksesi Gmailiin
  2. Lisää kuva nykyiseen sähköpostin allekirjoitukseen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up