"Laite ei ole yhteensopiva tämän version kanssa" -virhe Androidissa; ratkaisuja

Näkyykö tämä yhteensopivuusvirhe, kun yritämme ladata sovellusta? Katsotaan kuinka ratkaista se ja käytä silti valittua sovellusta

Joitakin tiettyjä sovelluksia ladattaessa voimme kohdata virheen "Laitteesi ei ole yhteensopiva tämän version kanssa", mikä tarkoittaa, että tällä hetkellä käyttämämme Android-puhelin tai tabletti ei ole yhteensopiva valitun sovelluksen kanssa. Tämä virhe korvaa avaimen Asentaa, mikä tekee sovelluksen lataamisen mahdottomaksi; valitettavasti tämä virhe voi esiintyä myös erittäin kuuluisissa sovelluksissa (TikTok, Facebook, Telegram ja muut), mikä on merkki siitä, että Google Play Kaupassa ja Googleen liittyvissä palveluissa on jotain vialla.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle nopeita ratkaisuja "Laitteesi ei ole yhteensopiva tämän version kanssa" -virheen korjaamiseksi Androidissa, jotta voit asenna suosittuja sovelluksia (jos ongelma oli vain väliaikainen ja laitteemme on todella yhteensopiva) tai varten asentaa todella yhteensopimattomia sovelluksia käytössä olevan laitteen kanssa.

Tyhjennä Google Play Kaupan välimuisti ja tiedot

Korjaa väliaikaiset virheet Google Play Kaupassa avaamalla sovellus asetuksetmennään valikkoon Sovellusavaamme valikon Sovellusten hallinta (tai vastaava) ja etsi sovellus Google Play Kauppa.

Kun olet avannut kyseisen sovelluksen välilehden, paina alareunassa Poista tiedot ja valitse Poista kaikki tiedot, jotta kaikki Storessa olevat välimuistitiedot poistetaan. Nyt ei jää muuta kuin yrittää avata Google Play Kauppa uudelleen ja asentaa uudelleen sovellus, joka oli näyttänyt meille virheen.

Jos välimuistin ja tietojen tyhjentäminen ei riitä, voimme jatkaa Google Play Kaupan päivitysten asennuksen poistaminenpainamalla painiketta Poista päivityksetsamassa näytössä kuin juuri nyt.

Poista Google Services Framework -välimuisti ja tiedot

Jos ongelmaa ei ole ratkaistu ja tiedämme varmasti, että sovellus on yhteensopiva Android-puhelimemme tai -tablettimme kanssa, voimme tyhjennä Google Services Framework -sovelluksen tiedot ja välimuistimikä on välttämätöntä, jotta Google-sovellukset toimivat oikein.

Jatketaan ottamalla polku uudelleen Asetukset -> Sovellukset -> Sovellusten hallintaetsitään sovellusta Google Services Frameworkpaina alareunassa Poista tiedot ja sitten Poista kaikki tiedot. Kun tämä on tehty, noudatamme ensimmäisen luvun ehdotuksia tyhjentääksemme myös Google Play Kaupan välimuistin ja yritämme vasta nyt avata sovelluskaupan: jos virhe oli vain väliaikainen, voimme asentaa ongelmallisen sovelluksen uudelleen.

Lataa sovellus ulkoiselta sivustolta (APK-muodossa)

Eivätkö kaksi edellistä lukua korjannut "Laitteesi ei ole yhteensopiva tämän version kanssa" -virhettä? Tässä tapauksessa meidän on harkittava mahdollisuus, että sovellus ei todellakaan ole yhteensopiva käytössä olevan Android-laitteen kanssa.

Jos haluat pakottaa yhteensopimattomien sovellusten asennuksen, lataa sovelluksen APK luotettavasta sivustosta, kuten APKMirrorsalli kolmannen osapuolen sovellusten asentaminen ja yritä asentaa ja käynnistää sovellus, joka on julistettu yhteensopimattomaksi.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka asentaa Android-sovelluksia APK-tiedostoista ja vastaanottaa päivityksiä ilman Google Playta ja miten lataa Android-sovellusten APK-tiedostoja.

Käytä yhteensopivaa mukautettua ROM-muistia

Jos Android-versiomme on liian vanha käynnistämään valitun sovelluksen eikä viimeisintä päivitystä ole saatavilla, sinun tarvitsee vain asentaa mukautettu ROM, jotta voimme saada uudemman version Androidista (vähintään Android 11).

Paras mukautettu ROM, jonka voimme asentaa Android-laitteisiin, on LineageOSjosta puhuimme myös oppaissamme kuinka asentaa LineageOS Älä viitsi kuinka päivittää vanha Android-tabletti.

Asennusprosessi vaihtelee laitteittain, mutta noudattaa standardoitua menettelyä:

Useimpia toimenpiteitä varten olemme luoneet omat oppaatjota voimme seurata saatuamme LineageOS ZIP-tiedoston (sopii käytettävälle laitteelle) ja Google-palvelujen ZIP-tiedoston (kutsutaan myös GApps).

Johtopäätökset

Yhteensopimattoman sovelluksen löytäminen Android-puhelimellamme tai tabletillamme ei ole koskaan miellyttävää, varsinkin jos käytössä oleva laite on uusi tai vain muutaman vuoden vanha. Joissakin tapauksissa virhe on väliaikainen, kun taas toisissa tapauksissa sovellus on todella yhteensopimaton (ajattele vain sovelluksia, jotka on suunniteltu vain > Google Pixel).

Tässä tapauksessa lja ainoa vaihtoehtomme on asentaa yhteensopimaton sovellus APK:n kautta (riskialtista, eikä anna mitään takuuta toimivuudesta) o mukautetun ROMin asentaminen (erittäin hyödyllinen, jos meillä on vanha Android-versio, jota ei ole päivitetty).

Lisätietoja saat myös oppaistamme osoitteessa Kuinka korjata "Lataus odottaa" -virhe Play Kaupassa Ja Kuinka korjata, jos Google Play Palvelut pysähtyvät jatkuvasti.

Indeksi
  1. Tyhjennä Google Play Kaupan välimuisti ja tiedot
  2. Poista Google Services Framework -välimuisti ja tiedot
  3. Lataa sovellus ulkoiselta sivustolta (APK-muodossa)
  4. Käytä yhteensopivaa mukautettua ROM-muistia
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up