Lapsilukon ohittaminen PC:ssä ja puhelimessa

Voidaanko puhelimien ja tietokoneiden lapsilukko ohittaa? Katsotaan yhdessä parhaat ja varmasti tehokkaat menetelmät.

Suodattimien ja ohjausjärjestelmien asettaminen alaikäisten elektronisiin laitteisiin on hyvin yleinen käytäntö, koska kaikki vanhemmat ovat yleensä (toiset enemmän, toiset vähemmän) peloissaan alaikäisiä lapsiaan kohtaan. Mutta oletko koskaan vanhempi kysyttiin, kuinka tehokkaita valitsemasi vanhempainvalvonta ovat? Netti on täynnä tietokonetemppuja ja melko taitava lapsi tai teini voisi hyvin "tehdä sen" pahaa aavistamattomien vanhempien nenän alle ilman, että he ymmärtävät mitään.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat temput, joilla voit voittaa tai ohittaa tietokoneissa, älypuhelimissa ja tableteissa käytettävät lapsilukkoasetuksetjossa on käytännön neuvoja, joilla estetään kyseisen ongelman syntyminen ja älykkäämpien lasten hyväksikäyttö.

Ilmaiset välityspalvelimet

Jos tietokoneeseen sovellettava ohjausjärjestelmä perustuu vierailtujen sivustojen estämiseen, ongelma voidaan kiertää helposti Ilmaiset välityspalvelimet.

Käyttämällä välityspalvelinta voit ohittaa sivuston katselupyynnöt käyttämällä yksinkertaisimpia vanhempien suodattimia (liittyvät usein selaimeesi tai verkkoasetuksiin) ja katsoa käytännössä mitä tahansa aiemmin estettyä sivustoa.

Tämän tempun tehokkuuden vähentämiseksi meidän on määritettävä alaikäisen käyttämälle tietokoneelle käyttäjä, jolla on rajoitetut käyttöoikeudet (joten hän ei voi asettaa välityspalvelinta verkkoasetustasolla) ja block Hosts -tiedostotaso pääsy sivustoille, jotka tarjoavat välityspalvelimen, jota voidaan käyttää kokonaan verkossa (esim Piilota minut).

Ilmaiset DNS-palvelimet

Monet vanhemmat soveltavat vanhempien suodatusta DNS-pyyntötasolla: jotkut ovat käytössä Suojaavat DNS-palvelimet laitetasolla tai jopa modeemitasolla, jotka estävät pääsyn sivustoille, jotka eivät ole sallittuja alaikäisille, ja sivustoille, jotka käyttäjä on määrittänyt suoraan.

Nämä DNS estävät sivustojen näyttämisen PC- ja mobiiliselaimissamutta ne voidaan helposti voittaa vaihtamalla DNS-palvelimia tietokone tai päällä mobiililaitteet.

Tämän tempun lieventäminen on erittäin vaikeaa: PC:llä voimme aina käyttää joitain käyttäjät, joilla on rajoitetut oikeudet estääksesi muutoksia yhteyksiin ja DNS-palvelimiin, kun taas älypuhelimissa ja tableteissa vain sammuta Wi-Fi ohittaaksesi suojaavan DNS:n ja käyttääksesi matkapuhelinoperaattorin tarjoamia.

Hämärät VPN-palvelimet

IT-alaa erityisesti tuntevat teini-ikäiset tai lapset pystyvät ohittaa yhteyksien ja DNS-pyyntöjen suodattimet käyttää ilmainen vpn-palvelin.

Asentamalla VPN-asiakkaan alaikäinen voi luoda salatun ja sieppaamattoman yhteyden VPN-palvelimeen, joka toimii välittäjänä verkkosivustoille pääsyssä. VPN:n avulla on mahdollista ohittaa verkkosuodattimet erittäin tehokkaasti selaintasolla modeemitasolla käytettävät suodattimet ja myös DNS-suodattimet, koska VPN tarjoaa omat DNS-palvelimensa sivustoille suuntautuvia pyyntöjä varten.

Jos valitsemamme suodattimet ovat erityisen tehokkaita ja analysoivat HTTP-liikennettä luvattomien pyyntöjen estämiseksi, yritteliäimmät alaikäiset (ja tässä vaiheessa tietokonetekniikan opiskelun arvoiset) voivat ostaa tilauksen premium VPN-palvelu ja käytä Hämärät VPN-palvelimet, joka pystyy hämärtämään verkkopyynnöt satunnaiseksi liikenteeksi, jota mikään lapsilukko ei tunnista. Nämä hämärtyneet palvelimet ohittavat Kiinan käyttämät suodattimet (epäilemättä tehokkaat ja päivitetyt), puhumattakaan vanhempien suodattimista!

VPN-palvelimet ovat myös konfiguroitavissa puhelimissa ja tableteissa: alttiina ei ole vain tietokone, vaan myös teini-ikäisten eniten käyttämät laitteet.

Tämän tempun lieventäminen on käytännössä mahdotonta (kun VPN on asennettu): meidän on toimittava alkuvaiheessa ennen kuin alaikäinen tarttuu tilaisuuteen ja estetään uusien sovellusten asentaminen tietokoneisiin ja kannettaviin laitteisiin kehittyneiden valvontajärjestelmien avulla.

Google-kääntäjä välityspalvelimena

Temppu, jota kukaan ei epäile, salaisuus, jota lapset ja nuoret ovat välittäneet muutaman vuoden ajan! Harmiton Google Translate -sivustotekstien kääntämisen lisäksi se voi toimia myös todellisena verkkovälityspalvelimena.

Avaamalla omistettu sivu ja kirjoittamalla sen sivuston URL-osoite, jolla haluamme vierailla vanhempien suodattimet eivät puutu asiaan, koska Google-palvelin käsittelee sivustopyynnön. Käännetyn sivun katselun lisäksi voit avata Googlen ja tehdä minkä tahansa haun, myös ilman käännöstoimintoa.

Tämä temppu on erittäin tehokas, mutta helppo estää: jos epäilemme, että alaikäinen käyttää Google Kääntäjää liikaa (paljon laillisia käännöksiä enemmän), on parasta estää se kokonaan tai sallia sen käyttö vain valvonnassa.

Onneksi paikalla on paljon muitakin verkkosivustoja, jotka voidaan kääntää ilmaiseksi kaikilla kielilläjotta et vaaranna opintojasi.

Ohita Google Family Link

Tehokkain ja tehokkain lapsilukkojärjestelmä mobiililaitteille on epäilemättä Google Family Link. Tämä järjestelmä todella näyttää kaiken mitä teet puhelimellasi tai tabletillasi, käyttää erittäin tehokkaita verkkosuodattimia ja valvoo myös ladattuja tai asennettuja sovelluksia, mutta mikään ei voi sitä vastaan Toinen tilaeli sen erikoistoiminto puhelintilan erottaminen Xiaomi-puhelimissa!

Tämä toiminto luo tehokkaasti uuden salatun käyttäjän, joka on käytettävissä vain erillisen sormenjäljen kautta (eri kuin päätilillä käytetty). Second Space -tilassa Google Family Link ei ole aktiivinen (olemassa uusi, valvomaton tili) ja on mahdollista avata mikä tahansa sivusto, ladata mikä tahansa sovellus ja käyttää toista Google-tiliä kaikkien suodattimien ohittamiseen.

Tämän tempun lieventämiseksi emme osta Xiaomi-puhelimia alaikäiselle; muuten on vain ajan kysymys, milloin alaikäinen löytää Second Space -ominaisuuden ja käyttää sitä lapsilukon ohittamiseen.

Johtopäätökset

Ne, jotka olemme keränneet, ovat meidän mielestämme tehokkaimmat temput, joilla alaikäinen voi ohittaa lapsilukon tietokoneella ja puhelimella. Näitä temppuja jaetaan usein salaa alaikäisten kesken, ja vanhemmat, jotka eivät ole tietoisia lastensa korkeasta tietokoneälykkyydestä (tai oveluudesta), luulevat olevansa turvassa valitun ohjausjärjestelmän kanssa.

Jotkut temput ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja banaalisia, kun taas toiset vaativat edelleen tietokonetuntemusta, jotta niitä voidaan soveltaa oikein. Jos olet epävarma, jätämme Google Family Linkin aina aktiiviseksi puhelimissa ja tableteissa, vältämme Xiaomi-älypuhelimia ja käytämme tietokoneissa vain tilejä, joilla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia.

Lisätietoa saat myös oppaistamme osoitteessa tehokkaita tapoja estää pääsy sivustoille tietokoneelta Älä viitsi kuinka estää ei-toivotut sivustot.

Indeksi
  1. Ilmaiset välityspalvelimet
  2. Ilmaiset DNS-palvelimet
  3. Hämärät VPN-palvelimet
  4. Google-kääntäjä välityspalvelimena
  5. Ohita Google Family Link
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up