Lataa ja kokeile virustorjuntaa ilmaisella kokeiluversiolla

Saadaksesi paremman suojan tietokoneellemme, katsotaanpa, kuinka ladata uusien virustorjuntaohjelmien kokeiluversiot ja mistä niitä voi ostaa

Useimmat tietoturvaohjelmistoyritykset tarjoavat tuotteistaan ​​ilmaisia ​​kokeiluversioita, joten voit testata niitä ilman tilausmaksuja. Näissä ohjelmissa on kaikki tuoteominaisuudet auki, ja voit käyttää niitä kokeilujakson ajan.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka ladata ja asentaa virustorjunta ilmaisella kokeiluversiollajotta voimme korvata Windows Defenderin tehokkaammalla ja tehokkaammalla virustentorjunnalla kaikenlaisten kyberuhkien estämisessä, varsinkin jos lataamme useita tiedostoja Internetistä ja avaamme useita sähköpostin liitteitä päivän aikana.

Näitä kokeiluversioita voidaan käyttää myös päivitä tietokoneellesi jo asennettu premium-virustorjuntahuolehtien lisenssiavaimen tai tilin, jolle tilaus on rekisteröity, palauttamisesta.

Lataa virustorjunta ilmaisella kokeiluversiolla

Kuten johdannossa mainittiin Tärkeimmät virustorjuntayritykset tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluversioita kaupallisille tuotteilleeni, ladattavissa ilmaiseksi virallisilta sivustoilta. Näitä ohjelmia voidaan käyttää suojaamaan tietokonetta 14–30 päivän ajan, mikä on enemmän kuin tarpeeksi tuotteen laadun arvioimiseen.

ESET NOD32

Yksi parhaista premium-virustorjuntaohjelmista, joita voimme kokeilla ilmaiseksi Windows-tietokoneissa, on ESET NOD32. Tämä kuuluisa virustorjunta tarjoaa erittäin tehokkaan tarkistusmoottorin, pilvitarkistusmoduulin, edistyneen suojan kiristysohjelmia vastaan, haitallisten linkkien ja tartunnan saaneiden liitteiden tarkistusjärjestelmät sekä erittäin kevyen järjestelmäprosessin muistissa (alle 70 Mt RAM-muistia varattu).

ESET NOD32:ta voi kokeilla ilmaiseksi 30 päivän ajan, jonka ainoana vaatimuksena on sähköpostiosoitteen ilmoittaminen ilmaisen kokeilujakson aktivoinnin yhteydessä. NOD32-version lisäksi voit kokeilla myös täydellistä tietoturvapakettia ESET Internet Securitysuunniteltu tarjoamaan kehittyneitä ja parannettuja suojaustyökaluja.

Bitdefender Antivirus Plus

Toinen erittäin tehokas ja tehokas virustorjunta, jonka voimme ladata ilmaiseksi tietokoneellemme, on Bitdefender Antivirus Plus. Tämä virustorjunta on ollut havaitsemistaulukoiden kärjessä vuosia erittäin tehokkaan, kevyen tarkistusmoottorin ansiosta, joka pystyy estämään uhat ilman käyttäjän toimia. Myös muut suojausmoduulit lunnasohjelmia ja hyväksikäyttöjä vastaan ​​ovat tehokkaita.

Bitdefender Antivirus Plus on saatavilla ilmaiseksi 30 päivän ajan ilman lisenssikuluja ja ilman, että sinun tarvitsee syöttää mitään maksutapaa kokeiluvaiheessa. Bitdefender Antivirus Plus:n lisäksi voit kokeilla myös kattavampia tietoturvapaketteja, kuten Bitdefender Premium Security Ja Bitdefender Total Security.

Norton 360 Standard

Tunnetuimmista tietokoneiden virustorjuntaohjelmista löytyy varmasti Norton, jonka avulla voit kokeilla sen tietoturvapakettia ilmaiseksi Norton 360 Standard. Lataamalla tämän tietoturvapaketin meillä on käytössämme uudelleen nimetty ja erittäin tehokas virustentorjunta, vakoiluohjelmien torjuntajärjestelmä, edistynyt suojaus kiristysohjelmia vastaan, salasananhallinta, VPN-yhteysjärjestelmä, verkkokameran suojausmoduuli ja turvallinen pilvitila henkilökohtaisten tiedostojen tallentamiseen.

Verrattuna muihin virustorjuntaohjelmiin voimme Kokeile Norton 360 Standardia vain 14 päivän ajan. Mainitun version lisäksi voit myös kokeilla Norton 360 Deluxe Ja Norton 360 Premiumjotka lisäävät uusia moduuleja ja mahdollistavat myös muiden laitteiden suojaamisen.

Avast Premium Security

Yksi tunnetuimmista ilmaisista virustorjuntaohjelmista on Avast, joka tarjoaa myös premium-version, jossa on enemmän ominaisuuksia ja huomattavasti korkeampi suojaustaso. Maksullinen virustorjunta on ns Avast Premium Security ja lisäksi tarjoaa (ilmaiseen versioon verrattuna) suojausmoduulin väärennetyiltä sivustoilta, kehittyneen palomuurin, verkkokameran suojausmoduulin, suojatun ja salatun salasananhallinnan, verkon ohjausmoduulin ja hyökkäyssuojausmoduulin hakkereilta.

Avast Premium Security sitä voidaan käyttää ilmaiseksi 30 päivää ilman, että sinun tarvitsee antaa maksutietoja: pelkkä sähköposti riittää ilmaisen kokeilun rekisteröimiseen.

McAfee Total Protection

Toinen tehokas virustorjunta, jota voimme kokeilla tietokoneellamme, on McAfee Total Protection. Tämän virustorjunnan takana oleva yritys on työskennellyt tietoturva-alalla vuosikymmeniä ja tarjoaa täydellisen tietoturvaratkaisun PC:n digitaalisen elämän kaikkien osa-alueiden suojaamiseen: testattava paketti sisältää viruksentorjuntaohjelman, vakoiluohjelmien torjuntaohjelman, kiristysohjelmien torjuntaohjelman ja roskapostin eston. , haitallisten linkkien analysointijärjestelmä ja edistynyt sähköpostin liitetiedostojen hallinta, verkkokameran suojausjärjestelmä.

McAfee Total Protectionia voi kokeilla ilmaiseksi 30 päivän ajan ilman velvoitteita yksinkertaisesti lataamalla suoritettavan tiedoston ja valitsemalla paketin ilmaisen kokeiluversion.

G DATA Virustorjunta

Ne, jotka eivät halua kokeilla tietoturvapaketteja, mutta etsivät vain hyvää virustorjuntaa tietokoneelleen, voivat kokeilla G DATA Virustorjunta. Lataamalla tämän virustorjunnan saamme optimaalisen suojan kaikenlaisilta uhilta kuormittamatta järjestelmää hyödyttömillä tai vähän käytetyillä moduuleilla. G DATA Antivirus käyttää Bitdefender-tarkistusmoottoria yhdistettynä patentoituihin tarkistuskoneisiin, mikä parantaa merkittävästi kykyä havaita uusimman sukupolven haittaohjelmat, mukaan lukien vaaralliset kiristysohjelmat.

G DATA Antivirus on saatavilla ilmaisena kokeiluversiona 30 päivän ajan ilman, että sinun tarvitsee antaa maksutapaa etukäteen jatkaaksesi. Yksinkertaisen virustorjunnan lisäksi voit hyötyä laajennetusta suojauksesta lataamalla kokeiluversiot G DATA Internet Security tai G DATA Täydellinen turvallisuus.

Malwarebytes Premium

Malwarebytes on suosituin haittaohjelmien torjuntaohjelmisto, jota käytetään Windowsin virustentorjunnan rinnalla, koska se voi suorittaa pyynnöstä tarkistuksia ja tunnistaa suuren määrän haittaohjelmia. Harvat ihmiset tietävät, että tämä ohjelma on saatavana myös versiona Malwarebytes Premiumjolla on mahdollista avata asukassuojaus (tutkii avattuja, luotuja ja muokattuja tiedostoja reaaliajassa, kuten todellinen virustorjunta), avata linkkien suojaus ja ransomware moduuli, jotta se voi korvata Windows Defenderin tai minkä tahansa muun tunnettu virustorjunta.

Malwarebytes Premiumia voi käyttää 14 päivää ilman velvoitetta ja ilman, että mitään on poistettava kokeilujakson lopussa: kun Malwarebytes Premiumille tarjottu kokeilujakso päättyy, ohjelma palaa täysin ilmaiseen versioon, jossa on mahdollista käynnistää tarkistuksia vain pyynnöstä.

Kuinka lunastaa tai syötä virustorjuntalisenssi

Jos meillä on aktiivinen tilaus viruksentorjuntaohjelman aiemmassa versiossa tai haluamme lisätä lisenssin kokeilujakson jälkeen, meidän tarvitsee vain avata tietokoneella käytössä oleva virustorjunta, avaa käyttäjälisenssiä tai tilausta koskeva osio ja paina -painiketta lisätäksesi, muokataksesi tai ostaaksesi uuden lisenssin.

Useimmissa tapauksissa sinun on yksinkertaisesti annettava lisenssiavain, kun sinua kehotetaan jatkamaan tuotteen aktivointia.

Muissa tapauksissa voimme uusia tai ostaa valitun virustorjunnan lisenssin menemällä tuotteen viralliselle verkkosivustolle ja huolehtimalla siitä kirjaudu sisään valmistajan tililläsi: lisenssin ostamisen tai uusimisen jälkeen se otetaan välittömästi käyttöön tietokoneella, jossa virustorjunta on ja johon olet kirjautunut sisään tilin kautta.

Johtopäätökset

Virustorjunta integroitu Windows 11:een ja Windows 10:een Se voi tarjota perussuojan yleisiä uhkia vastaan ​​ja estää virusten leviämisen kriittisille alueille, mutta se ei voi tehdä mitään edistyneitä uhkia, uusimman sukupolven viruksia tai verkkolaitteita koskevia uhkia vastaan.

Optimaalisen suojaustason saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää maksettua virustorjuntaajotka tarjoavat tehokkaamman tietoturvaratkaisun ja sarjan erittäin hyödyllisiä työkaluja, joita on vaikea löytää ilmaisista versioista.

Ilmaiset virustorjunnat puolestaan ​​vaativat aina integraatioita (esim. haittaohjelmien torjunta ja palomuuri) ja manuaalista ylläpitoa, joita ei useinkaan voida suorittaa aloitteleville käyttäjille uskotuilla tietokoneilla: Siksi on parempi ladata maksullisten virustorjuntaohjelmien ilmaiset kokeiluversiot ja hyödynnä mahdollisimman hyvä suoja heti.

Lisätietoja voimme lukea oppaistamme parhaat täydelliset ja ilmaiset suoja- ja tietoturvaohjelmistot ja siihen paras yhdistelmä ohjelmia suojaamaan tietokonettasi.

Indeksi
 1. Lataa virustorjunta ilmaisella kokeiluversiolla
  1. ESET NOD32
  2. Bitdefender Antivirus Plus
  3. Norton 360 Standard
  4. Avast Premium Security
  5. McAfee Total Protection
  6. G DATA Virustorjunta
  7. Malwarebytes Premium
 2. Kuinka lunastaa tai syötä virustorjuntalisenssi
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up