Liitä Android-älypuhelin televisioon (langallinen tai langaton)

Kaikki tavat yhdistää Android-puhelin televisioon nähdäksesi sovellukset suurelta näytöltä sekä USB-HDMI-MHL-kaapelilla että langattomasti

Jokainen Android-älypuhelin voidaan liittää mihin tahansa televisioon, jotta näet kaikki suoratoistovideosi, sovelluksesi, pelisi ja valokuvasi suurella näytöllä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kaikki menetelmät yhdistä Android-älypuhelimesi televisioonmuodostaa yhteyksiä kaapelin kautta tai suoraan käyttämällä langatonta yhteyttä älytelevisioihin jo integroitujen tai erittäin yleisten ja kuuluisien teknisten laitteiden avulla saatavien tekniikoiden käytön ansiosta.

1) Liitä Android-puhelin televisioon kaapelilla

Helpoin ja halvin tapa liittää Android-laite televisioon on erikoislaitteen kautta kaapeli, joka kulkee puhelimen USB-portista television HDMI-porttiin.

HDMI on nyt universaali liitäntä, joka lähettää pakkaamatonta videokuvaa ja ääntä yhdellä kaapelilla, mikä yksinkertaistaa huomattavasti asennusta ja on yhteensopiva lähes kaikkien olemassa olevien näyttöjen kanssa. voit siis katsoa kaiken, mitä ruudulla näkyy televisiossa ilman viivettä tai viiveitä, reaaliajassa. Ihannetapauksessa yhdistääksesi älypuhelimen televisioon puhelimen on tuettava yhteyttä USB HDMI:hen.

Puhelimet, joissa on USB-C

Puhelimessa, jossa on USB-C-portti, ongelmaa ei esiinny, koska HDMI-yhteensopivuus on täydellinen: tässä tapauksessa meidän tarvitsee vain hankkia USB-C-HDMI-kaapelisaatavana helposti Amazonista.
Tämän kaapelin avulla Android-älypuhelimen liittäminen televisioon on erittäin helppoa ilman lisämäärityksiä.

Puhelimet, joissa on klassinen USB (micro-B)

Jos puhelimessasi on vanha micro-B USB-porttimeidän on ostettava a USB-HDMI-muunnin muuntaa puhelimesi signaalit videosignaaleiksi, joita televisio voi näyttää. USB-HDMI-muuntimia on kaksi versiota: Mobile High Definition Link (MHL) Ja Slimport; riippuen television ja älypuhelimen yhteensopivuudesta, voidaan tehdä jompikumpi liitäntätyyppi.

Esimerkiksi Samsungin älypuhelimet ovat yhteensopivia MHL:n kanssa, kun taas muiden merkkien muissa malleissa voi olla Slimport-yhteensopivuus: kannattaa ottaa ensin selvää puhelimesi lähetysominaisuuksista, jotta voit tarkistaa, mikä järjestelmä on olemassa.

Kun olemme löytäneet tarvittavat tiedot, voimme mennä Amazoniin ja etsiä kaapelia Slimport tai kaapeli USB-HDMI MHL Samsungille tai muille valmistajille.

1) Liitä Android-puhelin televisioon langattomasti

Kaapelin käyttö voi olla yksinkertaisempi ratkaisu, mutta se on silti epäkäytännöllistä ja sitä rajoittaa itse kaapelin hankala läsnäolo. Paljon mukavampaa käytä Wi-Fi-kotiverkkoasi multimediasisällön suoratoistoonjoten voit käyttää puhelinta kaukosäätimenä ja projisoida videon puhelimestasi television ruudulle etänä (langattomasti).

Chromecast

Paras ratkaisu Android-puhelimen langattomaan liittämiseen televisioon on donglen käyttö Chromecast.
Kuten jo useaan kertaan selitetty, Google Chromecast mahdollistaa multimediasisällön välittämisen palveluista puhelimen suoratoistosovelluksista (kuten YouTube, Netflix tai Disney+) televisioon käyttämällä puhelinta kaukosäätimenä.

Chromecast on halpa ja erittäin helppokäyttöinen, se on yhteydessä puhelimeen automaattisesti (yhteensopivissa sovelluksissa) tai sovelluksen kautta. Google Home Androidille.

Asennus on hyvin yksinkertaista: liität Chromecastin yhteen television HDMI-porteista ja sen USB-kaapelin virtalähteeseen (jopa itse televisioon). Puhelimesi Google Home -sovelluksella skannaat laitteet ja yhdistät Chromecastin kodin Wi-Fi-verkkoon, johon myös älypuhelimesi on yhdistetty.

Tässä vaiheessa käytännöllisesti katsoen mikä tahansa sovellus voi suoratoistaa sisältöä televisioon painamalla "Cast"-painiketta, joka yleensä löytyy sovellusten yläreunasta. Chromecastin avulla painike löytyy myös puhelimen asetuksista Suoratoista Android-näyttö televisioon; multimediasisältö toistetaan televisiossasi ja voit jatkaa laitteen ja sen sovellusten käyttöä.

Nykyaikaisissa Android-televisioissa meidän ei tarvitse ostaa mitään Chromecastiakoska protokollatuki on integroitu Smart TV -käyttöjärjestelmään.

Miracast

Toinen kelvollinen langaton yhteystapa television ja Androidin välillä on Miracastyhteensopiva kaikkien Android-puhelimien kanssa versiosta 5.0 alkaen.
Jos televisio on myös yhteensopiva Miracastin kanssa, meidän tarvitsee vain liittää televisio ja puhelin samaan Wi-Fi-verkkoon ja käyttää valikkoa Projekti, Lähettää tai Projektio (riippuen puhelimesta) suoratoistaaksesi puhelimesi koko näytön.

Jos televisiosi ei tue Miracastia, voimme korjata sen välittömästi hankkimalla sellaisen Amazon Fire TV Stickjoka tukee näytön peilausta Miracastin kautta.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka suoratoistaa näyttöä Amazon Fire TV Stickissä.

Johtopäätökset

Nykyaikaiset Android-älypuhelimet voivat suoratoistaa mediasisältöä suoratoistosovelluksista televisioosi käyttämällä yksinkertaista HDMI-kaapelia tai hyödyntämällä kehittyneitä tekniikoita, kuten Google Cast tai Miracast, nopeaan videon siirtoon. Jos haluamme lähettää puhelimen muistissa olevat tiedostot, suosittelemme lukemaan oppaamme kuinka lähettää videota älypuhelimesta televisioon wifin kautta.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea myös oppaitamme käytä Android-älypuhelinta television mediasoittimena ja miten Liitä matkapuhelin tai tabletti televisioon (Android, iPhone tai iPad).

Indeksi
 1. 1) Liitä Android-puhelin televisioon kaapelilla
  1. Puhelimet, joissa on USB-C
  2. Puhelimet, joissa on klassinen USB (micro-B)
 2. 1) Liitä Android-puhelin televisioon langattomasti
  1. Chromecast
  2. Miracast
  3. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up