Lisää järjestelmän toimintoja Androidiin sovelluksen kautta

10 sovellusta, joilla parannetaan suorituskykyä, nopeutetaan järjestelmää ja lisätään toimintoja

Yksi Android -järjestelmän parhaista puolista on sen avoimuus, jonka ansiosta kaikki älypuhelinten omistajat voivat muokata graafisen käyttöliittymän lisäksi myös itse puhelimen toimintaa automatismit ja muutokset, jotka voivat parantaa suorituskykyä merkittävästi. Kaupassa on sovelluksia, jotka toimivat "Nipistää"eli ohjelmistotyökalut parantaa androidia, voi lisätä toimintoja ja muokata olemassa olevia mukautettavalla tavalla.

Nämä parannukset voivat olla widgettejä tai käyttöliittymäelementtejä tai ne voivat muuttaa joidenkin toimintojen suorittamistapaa, ne voivat nopeuttaa laitetta ja parantaa käyttökokemusta yleensä. Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset Android -järjestelmän tehostamiseksi, jotta se olisi kaikkien Android -puhelinta käyttävien käyttäjien käytettävissä.

Indeksi

  1) Sovellushaku

  Ensimmäinen sovellus, jota suosittelemme kokeilemaan, on Sovellushaku, saatavana ilmaiseksi osoitteesta Google Play Kauppa. Tämän sovelluksen avulla voit nopeasti avata sovellukset järjestelmässä kirjoittamalla kaksi ensimmäistä tai kolme kirjainta ja avaamalla vastaavan heti. Avaamalla sovelluksen pääsemme myös äskettäin avattuihin sovelluksiin, jotta voimme avata ne nopeasti uudelleen.

  Jotta voit hyödyntää sovellusta parhaalla mahdollisella tavalla, on suositeltavaa asentaa sen kuvake puhelimen alaosaan pikanäppäinpalkkiin (josta yleensä löydämme sovelluskuvakkeet) Puhelin, Viestit, Asetukset ja Selain).

  2) Chronus

  Toinen sovellus Android -puhelimen maksimoimiseksi on Chronus, myös ladattavissa ilmaiseksi Google Play Kauppa. Tätä muokattavaa widgettiä voidaan käyttää sekä aloitusnäytössä että puhelimen lukitusnäytössä, jotta voit tarkastella erityyppisiä tietoja, kuten säätä, akun tilaa, kalenteria ja sähköposti -ilmoituksia.

  Chronus -widgetille on mahdollista ladata monia laajennuksia ja laajennuksia lisätäksesi tietoja ja lisätäksesi sen toimivuutta. Olin jo puhunut tästä sovelluksesta artikkelissa parhaat android -widgetit.

  3) Google Sound Search

  Androidin uusimmissa versioissa Google on poistanut kätevän Sound Search -widgetin, jonka avulla voitiin aloittaa välittömästi radiossa tai televisiossa toistettujen kappaleiden tunnistaminen; toiminto on aina käytettävissä, mutta meidän on ensin käynnistettävä ääniassistentti ("Hei Google") ja vasta sitten tunnistamaan kappale painamalla näppäintä.

  Onneksi voimme palauttaa nopeasti kappalehaku -widgetin lataamalla sen Google Sound Searchin pikakuvake Android Storesta.

  Tämä hyvin yksinkertainen widget integroituu automaattisesti järjestelmän widgetteihin ja voimme sijoittaa sen johonkin puhelimen näytöistä, jotta voimme tunnistaa nopeasti toistettavan musiikin yksinkertaisesti napauttamalla sen kuvaketta.

  4) ParKing

  Olemmeko uudessa kaupungissa ja pelkäämme, että emme enää löydä pysäköintipaikkaa, josta jätimme auton? Voimme säästää pysäköinnin täysin automaattisesti sovelluksen avulla Pysäköinti, saatavilla Google Play Kauppa.

  Sen toiminnoista erottuu automaattinen pysäköinti säästää: jos autossamme on Bluetooth ja Android -puhelin on yhdistetty siihen, sovellus (joka jätetään automaattiseen käynnistykseen puhelimen asetuksissa) tunnistaa, kun auton Bluetooth -yhteys katkaistaan ​​(koska olemme sammuttaneet moottorin) ja tallentaa välittömästi pysäköintipaikan kartalle, jotta löydät auton heti suurista kaupungeista.

  5) Bitwarden

  Vaikka Google integroi automaattinen täyttöjärjestelmä, paras sovellus sivuston ja palvelun tunnistetietojen nopeaan tallentamiseen on Bitwarden, ladattava suoraan osoitteesta Google Play Kauppa.

  Kun asennus on valmis ja sovellus on kirjautunut sisään Bitwarden -tilillä se integroituu automaattisesti Gboard -näppäimistöön ja voi näyttää rakennusnäytön muiden sovellusten yläpuolella, jotta voimme heti hakea jo vierailtujen sivustojen tunnistetiedot (käyttäjätunnus ja salasana) tietokoneelta tai muilta laitteilta. Puhelimesta voimme myös aktivoida sormenjäljen lukituksen, jotta meidän ei tarvitse muistaa pääsalasanaa joka kerta.

  Puhuimme Bitwardenista oppaassa vaihtoehtoja LastPassille, joka tuli tarpeelliseksi sen jälkeen, kun LastPass tuli maksulliseksi (pääsystä useille laitteille.

  6) MacroDroid

  Aseta Puhelin voi määrittää itsensä sen ajan ja paikan mukaan, missä olemme voimme asettaa sovellukselle automaatiosääntöjä MacroDroid, yksi parhaista saatavilla olevista Google Play Kauppa.

  Jos et pidä MacroDroidista tai jos se on liian monimutkainen, olemme nähneet monia toisessa artikkelissa vastaavia sovelluksia suunniteltu automatisoimaan toimintoja Androidissa.

  7) Automaattinen synkronointi

  Yksi parhaista sovelluksista, jotka voimme asentaa Android -puhelimeen, on Automaattinen synkronointi, sovellus, joka pystyy synkronoi automaattisesti kaikki puhelimesi kansiot pilvipalvelun tai muun etälaitteen kanssa (NAS, henkilökohtainen tiedostopalvelin jne.). Voimme esimerkiksi synkronoida automaattisesti NAS -valokuvakansion ilman, että joudumme käymään Google -valokuvien tai muiden pilvipalvelujen kautta.

  Sovellus on räätälöity versio kaikkiin tarpeisiin; lataa sitten tarpeisiimme sopiva alla olevista linkeistä:

  Sovellukset ovat ilmaisia, mutta joidenkin lisäasetusten lukitus voidaan avata vain maksullisella lisenssillä (kuitenkin valinnainen, jos olemme tyytyväisiä synkronoinnin perustoimintoihin).

  8) Akku -widget uudestisyntynyt

  Toinen mielenkiintoinen widget, jota ei kannata jättää väliin, on Akku -widget uudestisyntynyt, ladattavissa ilmaiseksi Google Play Kauppa. Tämä erikoiswidget näyttää akun nykyisen varauksen ja monia muita hyödyllisiä toimintoja; sovelluksesta löydät myös purkauskaavioita, akun käyttöiän ennusteita ja linkkejä järjestelmäasetuksiin.

  Lisäksi energian säästämiseksi sovellus Se voi automaattisesti kytkeä lentokonetilan päälle yöllä ja sammuttaa sen aamulla, todella hyödyllinen säätö Androidiin.

  9) CCleaner

  Kun Android -puhelinta on käytetty jonkin aikaa, siitä tulee täynnä roskatiedostoja, jotka on poistettava, jotta muistin aiheuttamiin hidastumisiin ei liity ongelmia. Paras puhdistussovellus on CCleaner, samaa, jota monet käyttäjät käyttävät Windows -tietokoneissa ja jotka voidaan ladata osoitteesta Google Play Kauppa.

  CCleaner on tehokas sovellus puhdistaa älypuhelimen tai tabletin muistin ja anna sille nopeus takaisin sekunneissa. Löydämme muita vastaavia sovelluksia lukemalla omamme omistettu opas.

  10) Energiarengas

  Energiarengas on nykyaikaisille puhelimille tarkoitettu sovellus, joka lisää akun merkkivalo etukameran linssissä, väritetään kehä akun varaustason mukaan.

  Tämä ilmaisin toimii myös näytön ollessa pois päältä hyödyntäen monien nykyaikaisten puhelimien Alway-On Display -toimintoa. Se kuluttaa hyvin vähän energiaa ja antaa sinulle mahdollisuuden nähdä lataustaso heti ilman, että sinun tarvitsee avata näytön lukitusta.

  Päätelmät

  Lisäämällä nämä sovellukset ja widgetit Android -puhelimeemme helpotamme jokapäiväistä elämää tekemällä käyttöjärjestelmästä todella täydellinen joka tilanteeseen. Asentamalla kaikki suositellut sovellukset meillä on tehokas puhelin, joka pystyy: nopeuttamaan asennettujen sovellusten etsimistä, tarjoamaan uusia interaktiivisia widgettejä, etsimään nopeasti radiossa tai televisiossa toistettavia kappaleita, tallentamaan pysäköintiasennon automaattisesti, täyttämään käyttöoikeuden automaattisesti kentät sivustot ja sovellukset, automatisoi tietyt puhelimen toiminnot sijainnin tai ajan perusteella, synkronoi puhelimesi kaikki kansiot pilveen ja optimoi jäljellä oleva tila ja akun käyttö.

  Jos etsimme muita sovelluksia ja toimintoja lisättäväksi Android -puhelimeemme, voimme asentaa sovelluksia, jotka tekevät Androidista älykkäämmän tai le parhaat sovellukset Androidin muokkaamiseen ja mukauttamiseen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up