Lisää naurua Instafun-päiväsi [Mac]

Kuinka monta kertaa sinulle on kerrottu, että sinun täytyy rentoutua ja pitää hauskaa? Jos olet jännittynyt, aina stressaantunut tai työnarkomaani, tauko ja hauskaa ovat luultavasti jotain, mitä et tee tarpeeksi.

Me kaikki tarvitsemme ja ansaitsemme hauskaa elämässämme. Kuten sanonta kuuluu, "kaikki työ ja ei leikkiä tee (lisää nimi tähän) tylsä ​​poika / tyttö". Siksi halusin kirjoittaa Instafunista, uudesta Mac-sovelluksesta, joka muistuttaa sinua hauskanpidosta. Instafun antaa sinulle välittömän pääsyn hauskoihin ja mielenkiintoisiin kuviin ja Internet-meemeihin. Instafun on yksinkertainen, minimaalinen muotoilu, joka vie jonkin verran työtä, mutta saa työn tehtyä.

Indeksi

  esittely

  Instafun on helppo ladata, eikä sen käyttöön tarvita alkuasetuksia. Kun olet ladannut Mac App Storesta ja avannut, näet valikkorivillä hymiöt. Hymiö kasvot ovat aluksi sinisiä (kuten alla selitetään), mutta kun napsautat sovelluksen avaamista, se muuttuu mustaksi.

  Käyttö ja käyttöliittymä

  Instafun tarjoaa tällä hetkellä pääsyn kolmen suositun sivuston mobiiliversioihin: 9gag, CHEEZburger ja LOLsnaps. Jokaisella sivustolla on oma välilehti, ja sinun on käytettävä yläosassa olevaa liukusäädintä vaihtaaksesi välilehtien välillä. Yksi asia, jonka olen huomannut, on se, että jokaisen sivuston kuvakkeet (yläreuna) ovat hieman epäselvät.

  Lisää naurua Instafun-päiväsi[Mac]

  Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta näet, Instafunissa liikkuminen on helppoa. Vasemmassa yläkulmassa on nuolia, joten voit helposti siirtyä edestakaisin sivujen välillä. Oikeassa reunassa ovat painikkeet jakamiseen, nykyisen näkymän avaamiseen selaimessa ja asetukset.

  Jaa-painikkeella voit lähettää kuvia sähköpostiin, Messages / iMessage, Twitter tai Facebook. Asetuksissa voit valita: Käynnistä Instafun automaattisesti (sisäänkirjautumisen yhteydessä), muista pitää hauskaa ja toistaa muistutuksen ääni muistutuksesta. Instafun muistuttaa sinua pitämään hauskaa 15 minuutin välein; valitettavasti ei ole mitään tapaa muokata sitä.

  On mukavaa saada huomaamaton muistutus vain huvin vuoksi. 15 minuutin välein näet kasvot muuttumasta mustasta siniseksi. Jos otat äänen mukaan muistutuksen mukana, kuulet myös lyhyen naurun. Vaikka minun on myönnettävä, että naurun ääni on melkein häiritsevä, varsinkin jos olet yksin kotona, talossa on hiljaisuus ja äänenvoimakkuus on korkea.

  9 gag

  9GAG kuvaa itseään "helpoimmaksi tavaksi löytää ja jakaa hauskaa". Voit rekisteröityä ilmaiselle tilille, mutta se ei ole välttämätöntä. Tarvitset tilin, jos haluat tykätä kuvista tai tykätä niistä ja lisätä kommentteja. Voit rekisteröityä Instafun-sovelluksen kautta. Jos napsautat yläreunassa "Selaa", voit ottaa vikasietotilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Voit myös katsella kuumia teemoja, trendikuvia ja äänestää.

  Lisää naurua Instafun-päiväsi[Mac]

  Jos käytät tätä sovellusta töistä, kannattaa ehkä pitää vikasietotila päällä. Suodatin ei poista vaarallisia kuvia kokonaan, vaan estää ne ja lisää niiden viereen "NSFW" -tunnisteen (katso yllä oleva kuvakaappaus).

  LOLsnaps

  Tilejä ei vaadita tai tueta LOLsnapsissa, koska kuvia ei voida luokitella. Voit kuitenkin nähdä uusimmat, suosituimmat ja satunnaisimmat kuvat käyttämällä ylintä siirtymispalkkia. Valitettavasti LOLsnaps näyttää näyttävän enemmän mainoksia kuin kuvia per sivu, joten se voi olla hieman ärsyttävää.

  Lisää naurua Instafun-päiväsi[Mac]

  CHEEZburger

  Meillä on vihdoin CHEEZburger-verkosto, joka on yksi suosikeistani. Vaikka et tarvitse tiliä, suosittelemme, että rekisteröidyt pitämään ja pitämään kuvista, kirjanmerkkeihin ja jakamaan ne Facebookissa.

  Yritin löytää tapa rekisteröityä sovelluksen kautta, mutta en löytänyt rekisteröintilinkkiä / tunnusta. Minulla on tili CHEEZburger-verkossa, joten tiedän, että se on mahdollista.

  Lisää naurua Instafun-päiväsi[Mac]

  Jos napsautat + (plus) -painiketta oikeassa yläkulmassa, saat avattavan luettelon, joka sisältää linkit kaikkiin hauskoihin kuvasivustoihin CHEEZburger-verkossa. Sen lisäksi, että näytät suositeltuja kuvia kotisivulla ja annat sinun äänestää, voit myös etsiä kuvia avainsanojen mukaan.

  Lopulliset ajatukset

  Olen varma, että jotkut saattavat löytää tämän Mac-sovelluksen hieman kömpelöltä, mutta pidän ajatuksesta pitää hauskoja kuvia katsella suoraan valikkoriviltäni. Instafunilla on hyvät aikomukset, ja mielestäni se toimii hyvin.

  Seuraavan kerran kun tarvitset tauon, napsauta hymiöitä, katso kuvia ja naura - se on ilmaista! Mitä mieltä olet Instafunista?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up