Lisää USB-laite VirtualBoxiin

USB-laitteen käytön vaiheet Virtualbox-virtuaalikoneessa

Virtuaalikoneet ovat erittäin käteviä uusien käyttöjärjestelmien toimivuuden testaamiseen ilman fyysistä asennusta levylle, mutta ne voivat myös olla erinomaisia ​​liittolaisia ​​testattaessa USB-oheislaitteita, jotka voidaan lisätä uusina erillisinä laitteina virtuaalikoneeseen.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka näyttää tietokoneeseen liitetty USB-laite VirtualBoxissa, maailman tunnetuin virtuaalikoneen hallinta. Alla kuvattuja vaiheita voidaan soveltaa mihin tahansa virtuaalikoneeseen.

1) Miksi USB-laitteita ei ole saatavilla?

Kun käynnistämme virtuaalikoneen VirtualBoxissa, kaikki pääkomponentit (RAM, prosessori, emolevy, näytönohjain ja levy) virtualisoivat itse ohjelman: tämä selittää, miksi virtuaalikone on heti käyttövalmis alkuperäisen konfiguroinnin jälkeen.

The USB-oheislaitteet niitä ei virtualisoida automaattisesti, koska niiden virtualisointi katkaisisi ne pääkoneesta: jotta niitä voisi käyttää virtuaalisesti, on siksi välttämätöntä, että oheislaite ei enää näy "pohjana" käyttämässämme PC:ssä, jotta se voidaan näyttää oikein virtuaalikoneessa.

Tämä virtualisointi ei sisällä hiirtä ja näppäimistöä, jotka on joka tapauksessa virtualisoitu; USB-laitteiden erottaminen voi sen sijaan koskea USB-verkkokamerat, ulkoiset USB-levyt, USB-tikut ja muut USB-oheislaitteet läsnä laitteessa.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

2) VirtualBoxin olennaiset vaatimukset

Jotta voimme lisätä USB-laitteita oikein VirtualBoxiin, meidän on ensin ladattava VM VirtualBox Extension Packtarvitaan kaikkien USB-komponentteihin liittyvien toimintojen avaamiseen.

Latauksen jälkeen kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa ja seuraa ohjeita lisätäksesi se VirtualBox-asennukseen. Voit tarkistaa, onko laajennus asennettu VirtualBoxiin avaamalla sovellus Käynnistä-valikosta, painamalla valikon yläosassa Tiedostopainamme valikkoa Asetukset ja päästään vihdoin valikkoon Laajennukset; VirtualBox 7:ssä painamme valikon yläosassa Tiedostonapsauta Työkalut ja paina lopuksi Extension Pack Manager.

3) USB-laitteiden lisääminen VirtualBoxiin

Laajennuksen oikean asennuksen tarkistamisen jälkeen voimme seurata kahta eri polkua laitteiden lisäämiseksi VirtualBox-virtuaalikoneisiin: lisääminen käynnissä ja lisääminen, kun kone on sammutettu.

Jos olemme jo käynnistäneet virtuaalikoneen, paina ylhäältä ja paina valikon yläreunasta Laitteetpaina USB-kohdetta ja valitse (näyttöön tulevasta luettelosta) laite, jonka haluamme näkyvän virtuaalikoneessa.

Vaihtoehtoisesti voimme lisätä USB-laitteen lennossa VirtualBoxiin ottamalla meidät mukaan Laitteet -> USB- USB-asetuksetnapsauttamalla USB-liitäntäkuvakkeen reunaa +-merkillä ja osoittamalla, minkä laitteen haluamme lisätä järjestelmään.

Jos haluamme, että USB-laite on käytettävissä ennen järjestelmän käynnistymistä, meidän tarvitsee vain avata ap Oracle VPM VirtualBoxvalitse virtuaalikone, johon haluat lisätä USB-laitteet, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse valikko asetuksetvie meidät USB-näytölle ja valitse välittömästi oheislaitteelle sopivin virtuaaliohjain (yleensä USB 2.0 -ohjaimet on yhteensopivin, joten aktivoidaan tämä kohde, jos emme ole jo tehneet niin).

Näytölle voimme lisätä USB-oheislaitteet kuten yllä näkyy, eli napsauttamalla sivuaUSB-liittimen kuvake + ja valitse lisättävä laite.

Valitsetpa minkä polun tahansa, tulos on identtinen: oheislaite katoaa pääkoneesta ja on käytettävissä vain virtuaalikoneesta niin kauan kuin se on kytketty pistorasiaan. Tietojen häviämisen ja virheiden välttämiseksi suosittelemme aina USB-laitteen poistamista poistotoimenpiteen avulla (kuten näemme seuraavassa luvussa) ja vasta sitten

4) USB-laitteiden poistaminen VirtualBoxista

Jos olemme lisänneet USB-laitteen virtuaalikoneeseen ja haluamme poistaa sen, meidän on oltava erittäin varovaisia: älä vain irrota laitetta sen portista, koska sillä hetkellä se on virtualisoitu ja tietoja voi hävitä!

varten Poista VirtualBoxiin lisätyt USB-laitteet turvallisesti Yritetään käyttää menettelyä, joka muistuttaa eniten sitä, jota käytimme sen lisäämiseen. Jos olemme lisänneet laitteen aktiivisella virtuaalikoneella, paina uudelleen valikon yläosassa Laitteetsiirrytään USB-valikkoon ja poista valintamerkki lisäämästämme USB-laitteesta.

Jos olisimme kuitenkin lisänneet oheislaitteen virtuaalikoneen ollessa pois päältä, avaamme VirtualBox-sovelluksen, valitsemme muokattavan virtuaalikoneen, napsautamme sitä hiiren kakkospainikkeella, napsautamme kohdetta asetuksetavaamme valikon USBvalitse poistettava laite ja paina lopuksi kohdetta Poistaa valitun USB-suodattimen.

Kun USB-laite on poistettu virtuaalikoneesta, voimme poistaa sen fyysisestä järjestelmästä yllä olevan oppaan mukaisesti miten USB-tikku irrotetaan tietokoneesta.

Johtopäätökset

L'ulkoisten USB-laitteiden lisääminen VirtualBox-virtuaalikoneisiin Sen avulla voimme suorittaa lukuisia toimintatestejä itse koneille, sekä päästä käsiksi USB-tikulle tai -levylle tallennettuihin tiedostoihin ja käyttää muita oheislaitteita, kuten web-kameroita, langallisia ohjaimia ja näytönohjaimia.

Ainoa suositus on noudata erittäin tarkkaa menettelyä lisättyjen laitteiden poistamiseksijotta vältytään kaikenlaisilta virheiltä tai tietojen katoamiselta siirtyessä virtualisoinnista todelliseen koneeseen.

Lisätietoja voimme lukea oppaistamme ratkaisuja USB-porttien ja flash-asemien virheisiin, joita ei tunnisteta tai joita ei voida käyttää ja klo vaihtoehtoja Virtualboxille virtuaalikoneiden asentamiseen.

Indeksi
  1. 1) Miksi USB-laitteita ei ole saatavilla?
  2. 2) VirtualBoxin olennaiset vaatimukset
  3. 3) USB-laitteiden lisääminen VirtualBoxiin
  4. 4) USB-laitteiden poistaminen VirtualBoxista
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up