Lisää välilehtiä Microsoft Office -käyttöliittymään Windowsissa

Selaimen käyttäminen ilman välilehtiä olisi nykyään lähes mahdotonta ajatella. Yhden verkkosivuston katselu ikkunaa kohden on jo kauan takana, mutta yksi muista keskeisistä asioista keskivertotietokoneessa on edelleen "yksi per ikkuna" -lähestymistapa.

Tämä on tietysti Microsoft Word. Maailman suosituin tekstinkäsittelyohjelma, joka on keskeinen osa Officen suosiota, pitää kiinni suunnittelustandardista, jonka suosio on laskenut viime vuosina. Ei kuitenkaan kauaa, sillä näytämme sinulle, kuinka välilehdet sisällytetään Wordiin.

Huomaa, että Word-versiosi ei todennäköisesti vastaa tässä artikkelissa esitettyä versiota: Office 2016 julkinen esikatselu. Tämä tarkoittaa, että ohjelmiston tulee säilyttää yhteensopivuus, kun Office 2016 saavuttaa yleisen julkaisun.

Lue myös: Kuinka korjata "Office-lisenssissäsi on ongelma" Windowsissa

Indeksi
  1. Asennus
  2. Räätälöinti
  3. Johtopäätös

Asennus

1. Aloita lataamalla Office Tabs hankkeen verkkosivuilta. Se ei ole erityisen suuri lataus, joten sen suorittamisen ei pitäisi kestää kauan.

2. Asenna Office Tabs. Käyttämäsi Windows-version mukaan saatat nähdä "Suorita"-kehotteen, kuten aiemmin käsitellyt.

3. Valitse ohjelmat, joihin haluat lisätä välilehtiliittymän asennuksen aikana. Vaikka Word on ilmeinen valinta, on mahdollista, että Office-paketissa on välilehtiä muille ohjelmille.

Avaa ohjelma, johon valitsit lisätäksesi välilehtiä; yläreunassa pitäisi olla välilehti, jossa on asiakirjan nimi.

Siinä on kaikki välilehtien sisällyttäminen Wordiin. Se on yksinkertainen muutos, josta monet käyttäjät varmasti hyötyvät.

Räätälöinti

Vaikka oletusvälilehden asettelu saattaa riittää useimmille käyttäjille, lisämuutoksiin on varaa. Riippuen siitä, valitsitko "Muokkaa asetuksia" -ruudun asennuksen lopussa, olet saattanut nähdä ikkunan, jossa on useita vaihtoehtoja.

Jos et nähnyt tätä ikkunaa, pääset siihen hakemalla "Office-välilehti" ja napsauttamalla ensimmäistä tulosta.

Täältä voit muuttaa välilehtien ulkoasua eri Office-ohjelmien välillä. Jos haluat erottaa PowerPointin ja Wordin välilehdet, voit tehdä niin.

Räätälöinti on yllättävän laajaa, ja sen avulla voit hallita välilehtien leveyttä, välilehtien näytössä käytettävää fonttia ja välilehtien sijaintia. Ainoa ehto on, että suljet ja avaat uudelleen kaikki aktiiviset Office-ikkunat.

Lisäksi voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ohjelman välilehtiä saadaksesi lisäasetuksia. Vaikka ne eivät kaikki liity ulkoasun säätämiseen, voit ainakin värjätä välilehdet, joita ei katsota aktiivisesti, erottaaksesi ne toisistaan.

Muut vaihtoehdot, jotka löytyvät napsauttamalla välilehtien luetteloa hiiren kakkospainikkeella, parantavat entisestään Officea, jolloin voit tallentaa kaikki avoimet tiedostot kerralla tai, jos tiedosto on jo tallennettu, avata kansion, johon se on tallennettu.

Johtopäätös

Käsittelimme aiemmin, miten Office 2003:n vanhempi asettelu otetaan uudelleen käyttöön. Tämän ja välilehtikäyttöliittymän antamisen välissä ohjelmaa on mahdollista uudistaa merkittävästi ja luoda yksilöllisesti räätälöity ympäristö. Alla oleva esimerkki näyttää molemmat oletuskokoonpanoilla, mutta voit kuvitella, kuinka paljon se muuttuu Wordin avulla.

Office Tabs jaetaan ilmaista arviointia varten, vaikka sitä ei ole rajoitettu, mikä tarkoittaa, että voit vakavasti arvioida, onko se mielestäsi parannus perusohjelmistoon vai haluatko mieluummin jatkaa ilman välilehtiä, kuten Microsoft on tähän asti päättänyt tehdä. .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up