Lopullinen ratkaisu virheeseen 'Yhteyden muodostaminen Google -palvelimien kanssa'

Ongelma, joka voi vaikuttaa toistuvasti käyttäjiin, on pelätty viesti "Luotettavaa yhteyttä palvelimeen ei voi muodostaa". Kun näin tapahtuu, Android ei anna meidän muodostaa yhteyttä Google Play -kauppaan. Tästä syystä monet älypuhelimen eduista jäävät käyttämättä, koska he eivät voi käyttää Googlen palvelimia.

Jostain syystä saat varmasti kauniin viestin, joka sanoo jotain samanlaista kuin "Suojatun datayhteyden muodostaminen palvelimeen ei onnistu”. Joillakin Android -puhelimilla voi olla tämä ongelma, ja jos se on tapahtunut sinulle tai tapahtuu sinulle ja haluat tietää, miten se ratkaistaan, kerromme sinulle tässä artikkelissa, mitä vaiheita sinun on noudatettava kirje siitä, ettei tämän draaman tarvitse kärsiä uudelleen.

On tärkeää mainita, että ratkaisu tähän ongelmaan ei ole aina sama. Jotkut ratkaisut eivät toimi kaikkien matkapuhelimien kanssa. Siksi kerromme sinulle erilaisia ​​tapoja käyttää sitä, joka lopulta sallii yhdistä matkapuhelimesi Googlen palvelimiin.

Samoin saatat joutua tekemään lisätoimenpiteen tähän. Se on melko yksinkertainen verrattuna vaihtoehtoihin, jotka näytämme sinulle alla. Mutta jos suoritat sen, voit määrittää Google Play Kaupan oikein ja ratkaista monet sen aiheuttamat ongelmat.

Kuinka korjata viestintäongelma Googlen kanssa?

Toisin kuin jotkut sanovat, et tarvitse pääkäyttäjän oikeutta korjataksesi tätä ongelmaa. Ongelman syistä riippuen on olemassa vaihtoehtoja sen korjaamiseksi. Paras tapa muodostaa yhteys ilman ongelmia on kokeilla erilaisia ​​vaihtoehtoja, kunnes löydämme vian lähteen.

Olet ehkä asentanut äskettäin uuden ROM-levyn ja ilman lisäosia yhteys Googlen palvelimiin. Kokeile ladata .apk Google Play -palveluista. Monissa tapauksissa tämä lataus korjaa ongelman välittömästi.

Toinen hyvin toistuva syy tämän tyyppiselle virheelle on vanhentuneiden tietotekniikoiden käyttö. Jotkut Android -sovellukset ja -työkalut eivät käytä nykyaikaisia ​​suojausstandardeja. Tämä voi johtaa ristiriitoihin käyttöjärjestelmän kanssa. Näissä tapauksissa ratkaisu on käyttää Google Play -tiliäsi tietokoneelta ja antaa pääsy tiettyihin sovelluksiin sieltä. linkki. Kun olet valinnut aktivointivaihtoehdon, yritä käyttää sitä uudelleen matkapuhelimellasi.

Ratkaisuja, joita voit toteuttaa suojatun yhteyden luomiseksi Google

Se voi tapahtua ja useammin kuin luulet. Syitä voi olla useita, ehkä sinulla ei ole hyvää mobiilidatasignaalia, SIM -kortti toimii huonosti, Wifi on katkaistu jne. vaikka joskus tällaiset ongelmat ratkaistaan ​​yleensä erittäin yksinkertaisilla ratkaisuilla. Tässä näytämme sinulle, kuinka ratkaista ja korjata joitakin Android -laitteesi ongelmia.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on, jos käytät mobiilidataa, yrittää tarkistaa, voitko tehdä jotain muuta, joka vaatii internetiä, jos mahdollista, jotain Googleen liittyvää, kuten Gmailin tarkistamista jne. Jos se toimii, käynnistä matkapuhelin uudelleen. Samoin olisi ihanteellista vaihtaa yhteys. Jos sinulla on käytettävissä Wifi, yritä vaihtaa. Jos käytät Wifiä, tee se päinvastoin, vaihda mobiilidataan ja käynnistä laite uudelleen.

Päivämäärä on tärkeä Android -puhelimissa. Vaikka se saattaa tuntua typerältä, päivämäärä on syötettävä oikein, jotta vältetään tällaiset ongelmat ja jopa ongelmat jopa WhatsAppin kanssa. Tarkista siis, että kaikki on oikein.

Toisaalta, jos mobiililaitteellesi ilmestyy sattumalta viesti "Virhe 24 asennettaessa WhatsAppia", on erittäin todennäköistä, että sinun on löydettävä ratkaisu, josta keskustelemme tässä artikkelissa.

Toinen asia, jonka voit tehdä, on tyhjennä Google -sovellusten tiedot ja välimuisti. Jotain, joka toimii monissa sovelluksissa. Jos esimerkiksi Facebook ei näytä kuvia tai se toimii huonosti, tyhjennät välimuistin tai tiedot, kirjaudut sisään uudelleen ja "Pyhä lääke" kaikki toimii normaalisti ja niin kuin pitää. Voit tehdä tämän kohdassa Asetukset> Sovellukset ja valita Google -sovellukset ja poistaa sitten tiedot tai välimuistin tai kaiken haluamallasi tavalla.

Jos olet pääkäyttäjä

Niille, joilla on Super käyttäjä, heidän on ladattava Root Explorer -sovellus Play Kaupasta ja tämän jälkeen heidän on avattava se valitakseen "mount r / w as r / o". Napsauta nyt "Etc File" ja sinun on avattava "Host file", etsittävä IP -osoite ja asetettava # -merkki sen eteen ja se on siinä.

Minun tapauksessani ensimmäiset vaihtoehdot, jotka annoin sinulle tietojen poistamiseksi tai yhteyden muuttamiseksi, ratkaistiin ilman liikaa ongelmia. Testaa yksinkertaisimmasta monimutkaisimpaan.

Nämä kaksi ratkaisua ratkaisevat yleensä ärsyttävän ongelman ”Luotettavan yhteyden muodostaminen palvelimeen ei onnistu”. Jos et edelleenkään pääse, ota meihin yhteyttä viestien kautta ja kerro meille, oletko pääkäyttäjä ja mitä muutoksia olet äskettäin tehnyt puhelimessasi, jotta voimme selvittää, milloin voimme havaita, milloin ongelma alkoi, miksi ja miten se ratkaistaan.

Indeksi
  1. Kuinka korjata viestintäongelma Googlen kanssa?
  2. Ratkaisuja, joita voit toteuttaa suojatun yhteyden luomiseksi Google
  3. Jos olet pääkäyttäjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up