Lost Ark, paras ilmainen ja täydellinen toimintaroolipeli

Lostark on todella hauska, laaja ja täydellinen RPG, MMO-roolipeli, jossa on tarinaa ja taistelua, yksin tai seurassa, ilmaiseksi

Kiva raportoida uuden julkaisemisesta MMO pelitäysin ilmainen pelata, joka todella sisältää kaikki genren tyypilliset piirteet RPG tai RPG (Roolipeli). Se on noin Kadonnut arkkiAmazon Gamesin julkaisema , josta tuli heti yksi kaikkien fanien pelatuimmista maailmassa, mikä tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden uusille ja uteliaille pelaajille kokeilla käsiään pelityypissä, joka on kaikkien aikojen kiinnostavimpia.

Lost Arkissa pelaat sankarina fantasiamaailmassa, jossa voit seurata suoritettavista tehtävistä koostuvaa tarinaa ja olla vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa ja organisoida heidän kanssaan killoja ja liittoutumia pitääksesi hauskaa yhdessä.

Se on peli, joka on rakennettu kaikki roolipelin kanoniset ominaisuudet: hahmojen luominen, seikkailut ja tehtävät, jotka suoritetaan yksin jaetussa ympäristössä muiden pelaajien kanssa, asteittainen taitojen kasvu, esineiden kerääminen ja elämä eletään virtuaalisesti kuvitteellisessa maailmassa, jossa sankarit elävät.

Lost Arkin pelaaminen PC:llä juuri tarpeeksi lataa peli Steamin kautta, ilmaiseksi ja ilman tilin rekisteröintiä (pakollinen Steam-tili). Lataus on melko suuri ja asennukseen tarvitaan noin 70 Gt levytilaa.

Kun aloitat pelin, sinun on valittava yksilöllinen nimi ja soturin tyyppi joka voi olla mies tai nainen ja luokan salamurhaaja, taistelutaiteilija, ampuja tai paladiini, velho tai noita ja taistelija. Jokaisella luokalla on erilaisia ​​erityisiä liikkeitä ja ominaisuuksia.

Hahmoa valittaessa on myös mahdollista muokata sen ulkonäköä erinomaisella ja yksinkertaisella editorilla, josta voit valita kasvojen muodon, silmät, nenän, kampauksen, hiusten silmävärit ja paljon muuta.

Kun olet valmis, aloitat prologilla, jonka tarkoituksena on lähinnä oppia pelaamaan ja joka näyttää kaikki pelin toiminnot ja näppäimet niiden aktivoimiseksi. Pelattavuus on todella hyvä ja lähes kaikki näppäimet näkyvät myös näytöllä, joten sanotaan, että navigointi on melko helppoa. Voit pelata myös joypadilla, mutta hiirellä ja näppäimistöllä kaikki on varmasti mukavampaa.

Esimerkiksi opit nopeasti loistava ja hauska taistelujärjestelmä, joka on samanlainen kuin Diablo, jossa voit lyödä kymmeniä vihollisia yhdessä käyttämällä saatavilla olevia aseita ja kaikkia erikoistaitoja, joita voit käyttää kohdattavan hirviön tyypistä riippuen. Erikoisliikkeet aktivoidaan tietyillä näppäimillä ja ne voidaan aktivoida peräkkäin, vaikka niiden uudelleenkäyttö vaatisikin muutaman sekunnin.

Prologin jälkeen astut sankarien kaupunkiin, jossa on todella mukavaa liikkua monien NPC-hahmojen (eli tietokoneen ohjaamana, jonka kanssa voit keskustella saadaksesi tehtäviä ja tehtäviä) ja muiden pelaajien, joiden kanssa voit vaihtaa viestejä, kesken, jos olet haluaa. Karttaa katsomalla voit tunnistaa suoritettavat tehtävät, jotka ovat aluksi kaikki PvE, eli he pelaavat itseään kadonneen arkin tarinan jälkeen. Tarina, jonka pitäisi kestää kymmeniä tunteja, sisältää satoja hyvin erilaisia ​​tehtäviä, opastettuja tutkimusmatkoja ja luolia.

Lost Arkissa on ylhäältä alaspäin 3D-näkymä jonka voit zoomata, kun haluat nähdä hahmosi yksityiskohtaisesti. Grafiikka on melko tarkka, mutta ennen kaikkea pelissä on mukava renderöinti ja sujuvuus taisteluissa, joissa on mahdollista nähdä kymmeniä ihmisiä liikkumassa samaan aikaan, olivatpa he sitten muita pelaajia, vihollisia tai NPC:itä.

PvP Lost Arkissa se avataan vasta, kun tehtävä on suoritettu ja hahmo saavuttaa tason 26 ja hänellä on erilaisia ​​haastetiloja, tiimi tai ilmainen kaikille.

Siinä vaiheessa opastettujen retkien lisäksi, kun suurin osa tarinasta on suoritettu, sinulla on laiva, jolla voit tutustua uusiin paikkoihin, vierailla ylellisillä saarilla, jotka ovat täynnä puhuvia eläimiä ja täysin uusilla alueilla, joilla voit jatkaa arkkien ja erikoisesineiden etsimistä .

Lost Ark -pelin erittäin tärkeä ominaisuus on se maksavilla pelaajilla ei ole kilpailuetua taistelussa, mikä on olennaista, jotta peli voidaan määritellä kaikilta osin vapaaksi. Pelin aikana voit kerätä kokemuspisteitä, erilaisia ​​taitoja, aseita ja jopa esineitä, jotka voidaan purkaa tai myydä markkinoille tai jopa vaihtaa muiden pelaajien kanssa. Lisäksi taitopisteet eivät pysy lukittuina, vaan ne voidaan jakaa uudelleen luomalla erilaisia ​​kokoonpanoja. Tämän esineiden kierrätys- ja resurssien kauppajärjestelmän avulla voit kasvattaa hahmoasi ilmaiseksi.

Peli on todella laaja, täynnä näyttöjä, joissa on luettelot tavoitteista, resursseista ja erikoisesineistä, joita voit kerätä jokaisen pelin aikana. Tärkeää on kuitenkin pitää silmällä inventaariota, jossa on kerätyt ja käyttökelpoiset esineet ja sitten erikoisosaamista, jota voi parantaa ja muuttaa pisteitä keräämällä.

Itse pelasin Lost Arkia useita tunteja ennen tämän lyhyen arvostelun kirjoittamista ja pidin siitä todella. Yrittämättä siirtää kaikkia eri valikkoja (vaikka joskus voisi hetkeksi eksyä), tarinan ohjattua polkua oli helppo seurata kartalle selvästi merkittyjen tavoitteiden ansiosta, ei koskaan liian kaukana toisistaan ​​ja hahmon nopea liike valtavassa maailmassa, jota suosii myös välitön teleportaatio paikasta toiseen.

Lost Ark on todella ainutlaatuinen tilaisuus pelata a joten täydellinen toiminta-RPG (kaikki MMO-roolipelin edut ja haitat), joita sekä genren fanien että jopa kokemattomien pitäisi arvostaa. On myös hieno tunne päästä pelaamaan a todella ilmainen peli laadultaan sellainen, että se ei houkuttele pelaajaa maksamaan etuja. Pelikauppa on helposti saavutettavissa, mutta voit myös sivuuttaa sen kokonaan.

Jos haluamme löytää vikoja, sen lisäksi, että peli on vain englanninkielinen eikä italiaa ole, ehkä taistelut ovat hieman liian helppoja, ainakin PvE:t tarinan aikana, ei niin omaperäisiä ja kiehtovia.

Indeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up