Luo ammattiprofiili Linkedinissä, jotta sinut huomataan

10 kohdassa, kuinka luodaan täydellinen ja ajantasainen LinkedIn-ammattiprofiili, jotta se on huomattu ja näkyvä yrityksille ja työnantajille

LinkedIn voi olla erittäin hyödyllinen luoda ammatillisia suhteita ihmisten välillä, etsiä uutta työtä ja uusia projekteja tai vaihtaa ammattia. LinkedIn-profiilikuin digitaalinen opetussuunnitelmamme verkossasiitä on siksi huolehdittava kunnolla ja pidettävä jatkuvasti ajan tasalla, jos haluamme löytää työtä tai tehdä uraa.

Näkemisen jälkeen kuinka käyttää LinkedIniä työnhakuun tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka luoda ammattiprofiili LinkedInissä ja rikastuttaa sitä sisällölläjoten voit houkutella rekrytoijia profiiliisi löytää ja saada työtarjouksia niiltä, ​​jotka tarvitsevat taitojamme ja voivat palkata meidät yritykseen.

1) Täytä jokainen profiilin osa

Profiili luotu LinkedIn on esitettävä hyvin ja täydellisesti, ilman puutetta tai keksittyä tietoa. Emme siis saa jättää henkilötietoja sivuun, kuten Facebookissa tehdään, vaan ne ovat tärkeitä kirjoittaa mahdollisimman paljon tietoa ammattimaista, jättämättä tyhjiä tiloja.

Uusi ja paranneltu LinkedIn opastaa käyttäjää profiilin täyttämisessä askel askeleelta ja ilmoittaa, kun tämä on valmis. Joka kerta kun kirjaudut sisään, voit painaa sinistä painiketta "Paranna profiiliasi" noudattaa neuvoja ja korjata, päivittää tai lisätä tietoja. Mikä tahansa voi olla hyödyllistä, joten se on myös sen arvoista lisää projekteja, julkaisuja ja taitoja jonka muut voivat vahvistaa.

Uusi LinkedIn auttaa luomaan visuaalisemman ansioluettelon, ei vain tekstistä vaan myös valokuvia, esityksiä ja videoita. Jos tunnet itsesi luovaksi, ei olisi väärin julkaista esittelyvideo tai kuvia ammattitapahtumasta, jota haluat korostaa.

Älä myöskään unohda, että kaikki hakukoneet käyttävät erikoisalgoritmeja, joissa avainsanalla on merkitystä. LinkedIn tekee siitä helppoa löytää ihmisiä heidän nimensä sekä taitojen ja muiden profiilissa olevien sanojen perusteella. Siksi on tärkeää tehdä lista termeistä, jotka liittyvät taitoihin ja kokemuksiin, ja kysyä itseltämme, mitä sanoja jonkun pitäisi etsiä löytääkseen meidät.

Joten ota nämä ehdot ja muokkaa ne a rekrytoija etsii ehdokkaita työhön ja käyttää myös monia synonyymejä jotta meillä on paremmat mahdollisuudet nimemme esiintymiseen erilaisissa hauissa.

Profiilin tehokkuusindikaattori sijaitsee sivun keskellä profiilin oikealla puolella, antaa mielipiteen profiilin täydellisyydestä ja ehdotuksia sen täydentämiseksi ja sisällön lisäämiseksi. Kun saavutat enimmäistason, voit jakaa profiilisi Facebookissa tai Twitterissä.

2) Julkaise ammattimainen valokuva

LinkedIn-profiilissa, kuten Facebookissa, on profiilikuva, jonka on tässä tapauksessa oltava ammattimainen ja puhdas. Siksi ei kuvia eläimistä, parivalokuvia, hauskoja, hauskoja tai turhakuvia. Tärkeintä LinkedInissä ei ole näyttää hyvältä, vaan näyttää ammattimaiselta ja luotettavalta. Valokuva voi olla enemmän tai vähemmän tyylikäs riippuen ammatista tai työstä, jota aiot etsiä.

Muista, että tämä valokuva on ensimmäinen asia, jonka katsot profiilissa, joten se tulee valita erityisen huolellisesti ja vaihtaa vähintään kerran vuodessa.

3) Julkinen ja haettavissa oleva profiili

Vuonna Profiilin muokkaus on tärkeää täyttää yhteydenotto-osio potentiaaliset työnantajat voivat löytää ja jäljittää. Voit määrittää julkisen profiilin painamalla painikkeen vieressä olevaa alanuolta Muokkaa profiilia ja napsauta "Hallinnoi julkisen profiilin asetuksia".

Julkinen profiili on saatavilla osoitteessa Etsi LinkedInistä ja myös Googlesta: helppohakuisuus on siksi yksi tämän sosiaalityön menestyksen salaisuuksista.

4) Mukauta profiilin URL-osoite

LinkedIn-profiili on verkko-opetussuunnitelmamme, joten se on pakollinen on helppo muiden jakaa ja muistaa. LinkedInin avulla voit muokata profiilisivun Internet-osoitetta niin, että se on ainutlaatuinen ja helppo kirjoittaa ja muistaa.

Käytännössä on hankittava tyyppinen osoite linkedin.com/in/pomhey/. Ainutlaatuisen ja personoidun URL-osoitteen määrittämiseksi sinun on avattava Muokkaa profiilia, paina kuvan alla, jossa julkisen profiilin osoite on kirjoitettu, ja katso sitten sivun oikeasta reunasta löytääksesi "Julkisen profiilisi URL-osoite".

Tämän mukautuksen ansiosta on mahdollista saada osoite, joka on helppo muistaa ja jakaa; tämä osoite voidaan syöttää myös henkilökohtainen käyntikortti.

5) Käytä LinkedIn-tunnusta

LinkedIn-merkki on eräänlainen merkki tai logo, jonka voit lisätä henkilökohtaiseen blogiisi, sähköpostin allekirjoitukseksi tai muihin verkkoyhteisöprofiileihin. URL-osion alla on linkki, jonka voit valita erottuva merkki, joka on HTML-koodi, jonka voit kopioida ja liittää minne haluat.

Tämä merkki voi olla hyödyllinen lähettämiemme työsähköpostien personointiin tai ammattimaiseen vastaamiseen blogissa tai sosiaalisessa mediassa.

6) Ammattimainen yhteysverkko

LinkedIn ei ole sosiaalinen verkosto ystäville vaan ammattisuhteille. Siksi on turha lisätä ihmisiä, jotka tekevät täysin erilaisia ​​​​tehtäviä kuin me tai kauniita tyttöjä, ja sinun on valittava hyvin ihmiset, joille yhteydenottopyyntö lähetetään.

Enemmän yhteyksiä on enemmän mahdollisuuksia löytää meidät hakutuloksista. Siksi on tarpeen tunnistaa ihmiset, joihin haluat muodostaa yhteyden, ja lähettää heille henkilökohtainen yhteyspyyntö ilman häiritsevää. Kuten tosielämässä, LinkedInissä sinun on löydettävä yhteistä läheisyyttä ja ehkä esiteltävä itsesi kysymyksellä.

Ryhmät toimivat samalla tavalla ja jos samassa ryhmässä on rekrytoija, he löytävät haun tehdessään nimemme tulosten yläreunasta. Osallistu työelämään liittyviin ryhmiin, joihin myös henkilöstöpäälliköt tulevat todennäköisesti mukaan.

7) Pyydä LinkedIniä koskevia suosituksia esimiehiltä, ​​kollegoilta ja työntekijöiltä

Vanha suosituskirje on olemassa myös LinkedInissä ja sitä voidaan kysyä muilta ihmisiltä, ​​joiden kanssa olet työskennellyt. Tällaista suositusta kutsutaan viittaukseksi, ja ne ovat erittäin hyödyllisiä tarjotaksesi edistyneen tason viittauksia kaikille profiilimme käyttäjille.

Vältämme liian monia läheisiä suosituksia muuten saattaa vaikuttaa siltä, ​​että ne on asetettu sinne tarkoituksella: heiltä pitäisi sitten kysyä vain erityisiä suosituksia alansa ja työnsä kannalta suosien johtajien, toimistojohtajien ja korkean profiilin henkilöitä.

8) Osallistu eturyhmiin

LinkedIn Groups on foorumimainen alusta, jossa voit keskustella muiden kanssa samalla alalla toimivien kanssa. Vuorovaikutus ammattiryhmän jäsenten kanssa antaa meille mahdollisuuden lisätä uskottavuuttamme ja tehdä paremmasta profiilistayhdistettynä vaikutusvaltaisiin kontakteihin ja pysyä ajan tasalla mahdollisista mahdollisuuksista.

Saattaa olla myös hyvä idea liittyä a sponsoroitu yritysryhmä, jos se on osa sinua kiinnostavaa aluetta. Näitä ryhmiä mainostaa LinkedIn, ja ne ovat yleensä korkealaatuisia.

Kiinnitä huomiota ja poista ryhmät, joihin et halua liittyä, koska heidän läsnäolostaan ​​ilmoitetaan profiilissamme.

9) Luo profiileja muilla kielillä

LinkedInin avulla voit luoda kopioita profiilistasi vieraalla kielellä, mikä on hyödyllistä, jos aiot tarjota ammattimaisuuttasi jopa rajojen ulkopuolella. Uuden ansioluettelon tekemiseenpaina painikkeen vieressä olevaa alanuolta Muokkaa profiilia ja napsauta vaihtoehtoa luodaksesi sen toisella kielellä.

Tällä tavalla profiilia voi lukea myös ulkomailla ilman vaikeuksia ja lisäävät mahdollisuudet saada työtarjouksia ulkomaille kasvavat huomattavasti.

Johtopäätökset

LinkedIn on palvelu, jota käyttävät yhä enemmän ammattirekrytoijat, monikansallisten yritysten henkilöstöosastot ja myös teknisesti edistyneet italialaiset yritykset. Täydellinen ja päivitetty profiili LinkedInissä voi edustaa avain päästäksesi työmaailmaan ja se on hyödyllinen myös todellisen opetussuunnitelman luomiseen, tulostettavaksi tai lähetettäväksi yrityksille.

Tältä osin kehotamme sinua lukemaan oppaamme kuinka muunna LinkedIn-profiilisi Curriculum Vitae tulostettavaksi.

Verkkotyön löytämisestä kiinnostuneet voivat myös lukea oppaamme kuinka Luo ammattimainen Facebook-profiili työnhakua varten.

Indeksi
 1. 1) Täytä jokainen profiilin osa
 2. 2) Julkaise ammattimainen valokuva
 3. 3) Julkinen ja haettavissa oleva profiili
 4. 4) Mukauta profiilin URL-osoite
 5. 5) Käytä LinkedIn-tunnusta
 6. 6) Ammattimainen yhteysverkko
 7. 7) Pyydä LinkedIniä koskevia suosituksia esimiehiltä, ​​kollegoilta ja työntekijöiltä
 8. 8) Osallistu eturyhmiin
 9. 9) Luo profiileja muilla kielillä
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up