Luo HTML-allekirjoitus sähköposteille OS X:n Mailissa

HTML-allekirjoituksen avulla voit käyttää monipuolisesti muotoiltua allekirjoitusta, joka lähetetään kaikkien lähtevien sähköpostiesi mukana. Tällaiset allekirjoitukset ovat yleensä tyyliteltyjä (kuten lihavoitu tai kursivoitu), niihin on liitetty hyperlinkkejä, jotka linkittävät sosiaaliseen mediaan tai muille sivustoille, ja niissä on erilaisia ​​kirjasinkokoja. Jos käytät Mail-sovellusta Macissasi, et näe vaihtoehtoa luoda HTML-allekirjoitusta, joka sisältää edellä mainitut tyylit. Alla olevan oppaan avulla voit kuitenkin tehdä sen Mail-sovelluksella.

Jotta voit luoda HTML-allekirjoituksen Mail-sovelluksessa, sinun on käytävä läpi näppärä temppu, joka tekee työn puolestasi. Näin se toimii.

Indeksi
  1. HTML-allekirjoituksen luominen
  2. Johtopäätös

HTML-allekirjoituksen luominen

1. Käynnistä Mail-sovellus Macissasi napsauttamalla Launchpad telakassa ja etsimällä "Mail"-sovelluksen kuvaketta ja napsauttamalla sitä.

2. Kun sovellus käynnistyy, napsauta "Tiedosto"-valikkoa ja valitse "Uusi viesti" kirjoittaaksesi uuden sähköpostin. Vaihtoehtoisesti voit luoda uuden sähköpostiviestin painamalla pikanäppäimiä "Command + N".

Tässä luot sähköpostin, jossa on HTML-allekirjoitus, jonka jälkeen kopioit ja liität tämän tyylitellyn allekirjoituksen Mail-sovelluksen asetuksiin seuraavien vaiheiden mukaisesti. Tässä luomasi sähköposti on vain HTML-allekirjoituksen luomista varten, eikä sitä lähetetä.

3. Kun Kirjoita sähköposti -ikkuna avautuu, kirjoita HTML-allekirjoitus, jonka haluat luoda, ja tyylistä se haluamallasi tavalla.

Voit tyylitellä tekstiä lihavoitamalla tai kursivoimalla, lisäämällä hyperlinkin ja jopa muuttamalla fonttikokoa.

Kun olet luonut allekirjoituksen, valitse koko allekirjoitus ja napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Kopioi" kopioidaksesi allekirjoituksen leikepöydällesi. Liität sen seuraavissa vaiheissa.

4. Napsauta Mail-sovelluksen "Tiedosto"-valikkoa ja valitse "Asetukset...", jolloin pääset asetuspaneeliin, jossa voit lisätä allekirjoituksen sähköpostitileillesi.

5. Kun Asetukset-paneeli avautuu, napsauta "Allekirjoitukset"-välilehteä, jossa kaikki sähköpostisi allekirjoitukset sijaitsevat.

Kun olet siellä, napsauta sähköpostitiliä, jolle haluat luoda allekirjoituksen, napsauta "+" (plus) -kuvaketta, valitse koko allekirjoitus, joka on luotu oletuksena ja napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Liitä" liittääksesi HTML-koodin. aiemmin luomasi allekirjoitus.

6. HTML-allekirjoituksesi on lisätty valittuun sähköpostitiliin, ja voit nyt luoda uuden sähköpostin ja nähdä, että sovellus liittää allekirjoituksen automaattisesti.

Uusi sähköposti -ikkuna näyttää tältä, kun olen luonut HTML-allekirjoituksen.

Olet nyt valmis lähettämään sähköposteja tyylitellyllä HTML-allekirjoituksellasi.

Johtopäätös

Jos olet vain kyllästynyt käyttämään samaa vanhan koulun tavallisen sähköpostin allekirjoitusta ja haluat ainutlaatuisen ja tyylitellyn allekirjoituksen, yllä olevan oppaan pitäisi auttaa sinua luomaan sellainen sähköpostitileillesi Mail-sovelluksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up