Luo ilmaisia ​​chat-huoneita ilman rekisteröitymistä (sovellukset ja sivustot)

Voimme keskustella ystävien kanssa verkossa ilman, että meidän tarvitsee antaa puhelinnumeroita tai luoda tilejä parempien ilmaisten chat-sivustojen ja sovellusten avulla.

Tällä hetkellä kaikki suosituimmat chat-sovellukset vaatii puhelinnumerosi tai tilin luomisen voidakseen aloittaa keskustelun ystävien kanssa. Tämä tie ei ole aina kannattava, unohtamatta riskiä henkilötietojen välittämisestä sovelluksissa, joista emme tiedä mitään.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset ja sivustot ilmaisten chat-huoneiden luomiseen ilman rekisteröitymistä, jotta voit keskustella ystävien kanssa nopeasti ilman tiliä ja puhelinnumeroasi.

Kaikki mainitsemamme sovellukset ja sivustot antavat sinulle mahdollisuuden lähettää linkkejä yksityisiin chat-huoneisiin sosiaalisen median tai sovelluksen kautta, jolloin saamme mukaan ystävät ja luotetut ihmiset, joiden kanssa puhumme päivittäin; näitä keskusteluja ei ole luotu ensisijaisesti vieraiden tapaamiseenvaikka mikään ei estä meitä luomasta chat-huonetta ja jakamasta pääsylinkkiä verkossa.

Windows-ohjelmat chattailuun ilman kirjautumista

Windowsissa paras sovellus ilmaisten chat-huoneiden luomiseen ilman rekisteröitymistä on epäilemättä mIRC.

Sovelluksen avulla voit muodostaa yhteyden palvelimiin ja "kanaviin", jotka ovat vain oikeita chat-huoneita, joihin kuka tahansa voi käyttää niitä valitsemalla lempinimen. Kun olet valinnut lempinimen ja liittymispalvelimen, voimme luoda yksityisen huoneen kirjoittamalla /liity #roomnamehere viestipalkissa ja luo kanava, jota ei ole valitulla palvelimella.

Huoneen luomisen jälkeen meidän ei tarvitse tehdä muuta kuin viestiä sama yllä käytetty merkkijono ystävillemme, jotta voimme kaikki alkaa chattailla yhdessä ilman rekisteröitymistä ja ilman, että joudumme antamaan liikaa henkilötietoja.

mIRC:n käyttö ei ole helppoa, mutta tämä ohjelma teki historiaa nopeasta viestinnästä 90- ja 2000-luvun välillä, ja jopa nyt se voi olla hyvä viitekohta niille, jotka etsivät nopeaa tapaa luoda ilmaisia ​​chat-huoneita ilman rekisteröitymistä.

qTox

Vaihtoehtoisena sovelluksena mIRC:lle voimme käyttää qToxavoimen lähdekoodin projekti, jolla luodaan pikaviestejä ilman kirjautumista ja täysin nimettömällä tavalla.

Sovellus muistuttaa hämärästi Facebook Messengeriä ja jakaa jälkimmäisen kanssa helppokäyttöisyyden, yhteystietojen hallinnan ja erilliset ryhmäkeskustelut sekä mahdollisuuden soittaa ilmaisia ​​puheluita ja videopuheluita suoraan chateihin.

qTox on suunniteltu anonymiteetiksi ja välttämään viranomaisten seurantaa, koska välipalvelinta ei ole ja yhteydet salataan sisään ja ulos, mikä takaa maksimaalisen yksityisyyden.

Mobiilisovellus keskustellaksesi ilman kirjautumista

Valitettavasti ei ole paljon mobiilisovelluksia, joiden avulla voit keskustella ilman rekisteröitymistä tai tiliä, mutta onneksi voimme muodostaa yhteyden edellisessä luvussa nähtyihin mIRC-chateihin ja ladata mIRC-chat-sovelluksen, esim. IRCCloudsaatavilla ilmaiseksi Android.

Tämä sovellus tuo mIRC-chatit erittäin moderniin ja houkuttelevaan käyttöliittymään, jossa yksittäisten kanavien hallinta on hyvin samankaltaista kuin Telegramilla ja WhatsAppilla. Täsmälleen kuten tietokoneessa näkyy, käynnistä komento liittyä seuraan perässä sen kanavan nimi, jonka haluamme avata (käyttäen puntaa #) ja jaa chatin nimi ystävien kanssa aloittaaksesi heti ilmaisen chattailun ilman rekisteröitymistä.

Jos haluat löytää muita mielenkiintoisia sovelluksia chattailuun, suosittelemme, että luet oppaamme Private Chat -sovellus, jossa on salaus ja suojatut ja salatut viestit.

Sivustot chattailuun ilman kirjautumista

Ne ovat esillä verkossa lukuisia sivustoja keskustellaksesi ilman kirjautumista, hyödyntäen webRTC-tekniikkaa hallitakseen koko keskustelua selainikkunassa. Sivustot ovat niin hyvin tehtyjä, että toistaiseksi ne ovat paras tapa luoda ilmaisia ​​chat-huoneita ilman rekisteröitymistäjopa mobiililaitteella (jossa sinun tarvitsee vain avata integroitu selain ja avata suosikkisivustosi aloittaaksesi chattailun välittömästi).

Chatib

Löydämme parhaiden sivustojen joukossa ilmaisten chat-huoneiden luomista ilman rekisteröitymistä Chatliberittäin yksinkertainen ja välitön chat-sivusto, johon sinun tarvitsee vain syöttää yleiset tiedot (kuten lempinimi, sukupuoli, ikä ja maa), jotta voit aloittaa keskustelun välittömästi.

Vaikka sovellus on suunnattu satunnaisiin kohtaamisiin, on mahdollista välittää lempinimesi ystäville, jotta he voivat keskustella keskenään täysin nimettömästi jättämättä jälkiä.

Yesichat

Toinen kelvollinen sovellus ilmaisten chat-huoneiden luomiseen ilman rekisteröitymistä on Yesichatsivusto, joka tekee anonymiteetistä vahvan puolen, koska sen huoneisiin voi päästä vain lempinimellä.

Kun olet valinnut lempinimen, siirrymme omistettuun huoneeseen, jossa on mahdollisuus lisätä uusia lempinimiä (esimerkiksi ystävien) ja alkaa chattailla nopeasti ilman, että sinun tarvitsee luoda tilejä.

JumpChat

Yksi nopeimmista verkkopalveluista chat-huoneiden luomiseen ystävien kanssa JumpChatyksi yksinkertaisimmista ja turvallisimmista tavata ystäviä etänä.

Jos haluat käyttää tätä palvelua, paina yläreunasta Aloita JumpChat nyttarjoamme kameran ja mikrofonin käyttöoikeudet, paina sivussa Lisää käyttäjä ja saamme linkin jaettavaksi ystävien kanssa.

Tämä palvelu on suunnattu videokeskusteluihin, mutta mikään ei estä sinua vaihtamasta perinteisiä tekstiviestejä, kiitos sivustolla olevan chatin, joka on käytettävissä sivupalkissa heti sisäänkirjautumisen jälkeen.

Volafile.org

Toinen kelvollinen sivusto yksityisten keskustelujen avaamiseen ilman rekisteröitymistä on Volafile.org. Tämä sivusto tarjoaa sekä chat- että tiedostonjakopalvelun: voimme itse asiassa ladata keskusteluun jopa 20 Gt:n tiedostoja yksittäistä tiedostoa kohden nimettömänä (koska ladatut tiedostot poistetaan 2 päivää latauksen jälkeen).

Tämä sivusto on siksi ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät ilmaista chattia ilman rekisteröintiä, mutta jotka etsivät myös palvelua suurten tiedostojen välittämiseksi ystäville ja sukulaisille ehdottoman anonyymisti (chattien kautta vaihdetuista tiedostoista ei jää jälkeäkään).

Johtopäätökset

Nykyään kaikki palvelut ja sovellukset pyytävät tiliä (usein puhelinnumerosi kanssa) aloittaakseen yksinkertaisen chat-palvelun ystävien kanssa. Riippumatta tarpeistasi, yllä olemme koonneet sovellukset ja sivustot ilmaisten chat-huoneiden luomiseksi ilman rekisteröitymistä jakamalla vain yleisiä tietoja, kuten lempinimen, sukupuolen ja alkuperämaan (joissakin tapauksissa vain lempinimen).

Edelleen anonyymien ja yksityisten keskustelujen aiheesta voimme lukea oppaitamme sovellus viesteille, jotka poistavat ja tuhoavat itsensä ja miten niitä käytetään salaiset ja jäljittämättömät signaalikeskustelut.

Indeksi
 1. Windows-ohjelmat chattailuun ilman kirjautumista
  1. qTox
 2. Mobiilisovellus keskustellaksesi ilman kirjautumista
 3. Sivustot chattailuun ilman kirjautumista
  1. Chatib
  2. Yesichat
  3. JumpChat
  4. Volafile.org
  5. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up