Luo kollaaseja valokuvista ja kuvista: parhaat ohjelmat ja verkkosovellukset

Parhaat ohjelmat ja verkkosovellukset valokuvakollaasien luomiseen, jotta ne kaikki asetetaan samaan kuvaan eri järjestelyin

Valokuvakollaasien avulla voit liittää useita valokuvia yhteen luovalla ja hauskalla tavalla erittäin tehokkaan tuloksen saamiseksi joko sosiaalisessa mediassa jaettuna tai valokuvapaperille tulostettuna.

Kollaasi voi olla hyvä idea, joka on hyödyllinen luotaessa henkilökohtaisia ​​onnittelukortteja loman, tapahtuman tärkeiden hetkien keräämiseen tai tarinan laatimiseen.

Tässä oppaassa näytämme sinulleparhaat ohjelmat ja verkkosivustot kollaasien nopeaan luomiseen, mikä täyttää kaikkien tarpeet: perinteisen ohjelman halukkaat voivat asentaa sen PC:lle; kun taas niille, jotka eivät halua käyttää ohjelmia, näytämme sinulle verkkosovelluksia, joiden avulla voit luoda valokuvien ja kuvien kollegion käyttämällä vain verkkoselainta.

1) Kollaasi

Yksi parhaista ohjelmista valokuvakollaasien luomiseen on Kollaasisaatavilla ilmaiseksi Windowsille ja Macille.

Sen avulla voimme luoda upeita valokuvakollaaseja ennalta määritetyistä malleista tai käyttäjän lataamista malleista, joiden tarvitsee vain lisätä kuvat tarjottuihin laatikoihin ja tallentaa tulos levylle. Yksinkertaisen kollaasien luomisen lisäksi sen avulla voit myös muuttaa joitain valokuvan taustan parametreja, jotta saat mukauttamisen.

2) Muotokollaasi

Toinen erittäin hyvä ohjelma kuvien ja kuvien kollaasien luomiseen on Muotokollaasisaatavana Windowsille, Macille ja Linuxille.

Shape Collage -kollaasilla voidaan luoda klassinen kollaasi tai luoda mosaiikki, joka koostuu erilaisista muodoista, kuten sydämistä, ympyröistä tai suorakulmioista, tai mukautetuista muodoista, kuten kirjoitetuista teksteistä tai piirroksista. Muita vaihtoehtoja ovat taustan mukauttaminen, joka voi olla yksivärinen, läpinäkyvä tehoste, liukuväri tai valittu valokuva.

Muiden vaihtoehtojen joukossa voit luoda reunuksia valokuvakollaasi ympärille, mukautettuja kehyksiä, valita lopullisen kuvan koon, valita valokuvan koon, valita käytettävien kuvien määrän ja määrittää niiden valokuvien välisen etäisyyden.

3) Ilmainen Photo Collage Creator

Jos etsimme kelvollista vaihtoehtoa tähän mennessä mainituille ohjelmille, voimme myös kokeilla Ilmainen valokuvakollaasien luojasaatavilla ilmaiseksi Windowsille.

Tästä ohjelmasta voimme valita kollaasimme jokaisen osan, alkaen taustasta (yksi väri tai henkilökohtainen kuva) aina sisälle lisättävien kuvien määrään, ja jokaisen laatikon kokoa voidaan muuttaa.

4) Canva (verkko)

Ensimmäinen sivusto, jota suosittelemme vierailemaan, on Canvavoidaan käyttää ilmaiseksi rekisteröinnin yhteydessä.

Aloita kollaasit painamalla ylhäältä Mallitetsimme Kollaasi ja valitsemme Valokuvakollaasi-kohdan vasemmalla puolella, jotta voimme käyttää jotakin sivuston tarjoamista malleista kauniin kollaasin tai mosaiikin luomiseen kuvista, joissa on mahdollisuus suorittaa nopeita valokuvien muokkaustoimintoja.

Kun olemme luoneet kollaasimme, voimme valita, jaetaanko se sosiaalisessa mediassa vai ladataanko se tietokoneelle kuvatiedostona tulostettavaksi.

5) Photovisi (web)

Jos etsimme kollaaseille omistettua sivustoa, johon voimme luottaa Photovisivoidaan käyttää ilman tiliä ja ilman rekisteröintiä.

Tällä sivustolla voit luoda kollaaseja nopeasti ja hyvällä graafisella laadulla lataamatta mitään; käyttääksesi sitä yksinkertaisesti paina Aloita luominen ja valitse lukuisista jo saatavilla olevista malleista luodaksesi uusia kuvakollaaseja ja mosaiikkeja.

Olemme myös puhuneet tästä sivustosta perusteellisesti oppaassamme luoda online-valokuva-albumeja.

6) Valokuvaaja (verkko)

Valokuvaaja se on yksi kaikkien aikojen parhaista verkkosovelluksista valokuvien muokkaamiseen ja uusien kollaasien luomiseen; verkkosovellus voidaan asentaa myös nimellä sovellus Windowsille).

Photos on erinomainen verkkokuvankäsittelyohjelma, mutta siinä on oma osio (Kollaasi) varten luoda valokuva-albumeja ja kollaaseja yksinkertaisella ja intuitiivisella tavalla ilman rekisteröitymistä. Avaa sivusto ja paina Tee kollaasi avautuu kollaaseille optimoitu editori, jossa on mahdollisuus valita eri mallien välillä ja täyttää ne omilla valokuvillasi.

Fotorissa voimme myös lukea oppaamme Fotor, paras edistynyt kuvankäsittelysovellus Windowsille, Androidille ja iOS:lle.

7) Muut ohjelmat ja sivustot kollaasien luomiseen

Muita hyödyllisiä ohjelmia valokuva- ja kuvakollaasien luomiseen voi tarkastella seuraavasta luettelosta:

 • CollageIt: Kevyt ja helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla voit luoda valokuvakollaaseja välittömästi vain kolmessa vaiheessa.
 • Quick Collage Maker: suhteellisen yksinkertainen ohjelma, jonka avulla voit luoda kollaaseja tietokoneellasi ja yhdistää jopa 10 kuvaa 100 eri ennalta määritetyllä asettelulla.
 • Valokuvamaisema: ohjelma kuvien yhdistämiseen ja valokuvakollaasien luomiseen tietokoneeltasi, jolle omistin erityisen artikkelin.
 • Collaizer: Se on vaikein kollaasiohjelma käyttää, koska sillä on monimutkaisempi käyttöliittymä.
 • Valokuvaseinä: yksinkertainen avoimen lähdekoodin ohjelma, jossa voit yhdistää useita valokuvia yhdellä sivulla hiiren avulla.
 • Kuva kollaasi: Kätevä, helppokäyttöinen Windows 10 -sovellus, joka tarjoaa valmiita malleja kauniin kollaasin luomiseen vaivattomasti.
 • Phototastic kollaasi voit ryhmitellä jopa 25 valokuvaa samaan kollaasiin.
 • Atlantas tarjoaa kaksi kollaasiasettelua: älykäs asettelu, jossa on vähemmän vaihtoehtoja ja erittäin nopea, ja edistynyt asettelu, jossa on paljon enemmän vaihtoehtoja.
 • PhotoJoineryksinkertaisin sovellus, jossa voit vain valita valokuvat ja luoda kollaasin.

Jos haluamme kokeilla muita sivustoja ja verkkosovelluksia valokuvakollaasien luomiseen, voimme kokeilla alla olevassa luettelossa mainittuja:

 • webGobbler on pieni ohjelma Windows PC:lle, Macille ja Linuxille, erikoistunut taiteellisiin kollaaseihin. Itse asiassa voit luoda valokuvamosaiikkeja erilaisilla tehosteilla, jotka sekoittavat kuvat keskenään jopa ilman erityistä järjestystä ja käyttämällä paljon vivahteita.
 • Fotojet on toinen erittäin tehokas ja ilmainen verkkosivu, joka on erikoistunut kollaaseihin, jo mainittiin luoda valokuvakortteja, suunnitteluprojekteja ja grafiikkaa.
 • Google-kuvat Se tarjoaa myös muun muassa toiminnon useista kuvista koostuvan kollaasin luomiseen.
 • Ribbet on helppokäyttöinen ja erittäin esteettisesti miellyttävä verkkosovellus, joka luo valokuvakollaaseja asettamalla kuvia yhdelle sivulle.
 • Valokuvaseura on verkkosivusto kollaasien ja valokuvatarinoiden luomiseen, jossa on helppokäyttöinen koko näytön editori, jossa on suuret painikkeet ja selkeä ja intuitiivinen käyttöliittymä.
 • PicsArtsaatavana myös nimellä sovellus Windowsilleon tehokas kollaasivalmistaja, jossa on kolme tilaa: ruudukko, kehys ja tausta.
 • BeFunky se on yksi yksinkertaisimmista ja välittömimmistä sivustoista valokuvakollaasien luomiseen, joita voidaan käyttää välittömästi ilman rekisteröitymistä ja jossa on monia muokkaus- ja mukautusvaihtoehtoja.

Valitsemme ohjelman tai verkkosivuston, josta pidämme eniten, ja alamme luoda kauniita kollaaseja tulostettavaksi tai jaettavaksi sukulaisten ja ystävien kanssa.

Johtopäätökset

Ilmaisten valokuva- ja kuvakollaasien luomiseen tarkoitetuista sovelluksista ja verkkosivustoista ei varmasti ole pulaa, ja niitä voidaan käyttää ilman aikarajoituksia ja usein ilman, että tarvitsee edes rekisteröidä tiliä. Ne, jotka haluavat toimia Internetin ulkopuolella, voivat kokeilla jotakin yllä tai lopullisessa luettelossa suositelluista ohjelmista, vaikkakin luodakseen kauneimpia kollaaseja suosittelemme aina testaamaan verkkosivustojajotka tarjoavat kauneimpia ja trendikkäimpiä malleja kollaasien luomiseen.

Saat lisätietoja lukemalla yllä olevat oppaat kuinka luoda valokuvamosaiikki ja edelleen tapoja jakaa valokuvia yksityisesti ystävien ja perheen kanssa.

Indeksi
 1. 1) Kollaasi
 2. 2) Muotokollaasi
 3. 3) Ilmainen Photo Collage Creator
 4. 4) Canva (verkko)
 5. 5) Photovisi (web)
 6. 6) Valokuvaaja (verkko)
 7. 7) Muut ohjelmat ja sivustot kollaasien luomiseen
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up