Luo multimediaprojekteja ilmaiseksi Adobe Expressillä

Adobe Express, ilmainen verkkotyökalualusta kuvien luomiseen kirjoittamalla, aikakauslehtien sivuilla ja videodiaesityksellä

Adobe Express on ilmainen verkkosivusto ja PC-sovellus, joka on hyödyllinen kaikentyyppisen online-sisällön luomiseen, käytettäväksi Facebookissa ja Twitterissä, unohtamatta projekteja, jotka on omistettu mainossisällön luomiseen sivustoille ja sähköiseen kaupankäyntiin.

Se on luultavasti paras ilmainen Adobe-sovellus koska se sisältää useita luontityökaluja, jotka ovat erittäin yksinkertaisia ​​käyttää sekä tehokkaita teemoja, malleja ja työkaluja, jotka ovat yhtäläisiä ja parempia kuin muut Internetin ilmaiset ratkaisut.

Tavoitteena on tarjota pienille yrityksille, freelancereille, kouluille ja tavallisille ihmisille sellainen ilmainen työkalu, jonka avulla voit luoda sisältöä verkkoonjota voidaan käyttää myös offline-projekteihin, olivatpa ne mitä tahansa kaunis katsella ja laadukas ikään kuin ne olisivat suunnittelun ammattilaisten luomia.

Katsotaan yhdessä kuinka luoda ilmaisia ​​multimediaprojekteja Adobe Expressilläkäyttämällä sekä verkkosivustoa että erillistä sovellusta PC:lle, Androidille ja iPhonelle.

1) Käytä Adobe Express -sivustoa

Adobe Express se on täydellinen sivusto mainossisällön luomiseen tai tarinoiden ja sisällön luomiseen käyttämällä kuvia kirjoittamiseen, videodiaesityksiä, animaatioita ja lehtien sivuja.

Pääset palveluun avaamalla yllä olevan linkin ja painamalla -painiketta Hanki Adobe Express ilmaiseksi ja kirjaudumme sisään tunnuksella a Adobe ID -tili; nopeuttaaksemme pääsyä voimme myös käyttää Google-, Apple- tai Facebook-tilitjoten voit heti täyttää vaaditut kentät ja kirjautua sisään liittyvän palvelun tunnuksilla.

Projektin kodin avaaminen meillä on valmiita malleja ja teemoja, joista valitajonka jälkeen käytetään hyvin yksinkertaista luontiliittymää, jossa on dioja täytettäväksi ja graafiset työkalut lisätyn kuvan tai tekstin muokkaamiseen.

Aloita uusi projekti painamalla valikon vasemmasta reunasta Projektit ja käytä jotakin ikkunan keskellä olevista pikanäppäimistä: Instagram-tarina, Instagram-postauksia, Facebook-postauksia, Julisteet, Logo tai Flyeri.

Katso muita projekteja napsauttamalla alla Selaa mallejajotta näyttö avautuu kaikilla Adobe Expressin tarjoamilla malleilla (useat on tuotu Adobe Sparkista, palvelun vanhasta nimestä). Kaikki mallit eivät ole ilmaisiamutta ilmainen sisältö on enemmän kuin tarpeeksi minkä tahansa projektin toteuttamiseen.

Jos emme löydä oikeaa inspiraatiota projektiimme, voimme tarkastella jo luotuja projekteja: jatkaaksesi paina vain Kirjakaupat ja paina eteenpäin Yleiset kirjastotjoten voit käyttää muiden alan ammattilaisten yhteisiä projekteja.

Kun olet valinnut työssämme käytettävän projektin tai mallin, avautuu suunnittelusivu, jolla on mahdollista muokata jokaista käytetyn projektin tai mallin yksityiskohtaa.
Muutosten lopussa voimme käyttää jompaakumpaa painiketta Tallentaa (projektin tallentamiseksi kuva- tai PDF-muodossa) on painike Jaa (hyödyllinen projektin julkaisemiseen verkkosivustollasi tai sosiaalisessa mediassa, ystävien tai työtovereiden lähettämiseen, julkaisun suunnitteluun, uusien mukautettujen mallien luomiseen tai projektin tallentamiseen Google Driveen).

2) Käytä Adobe Express -sovelluksia

Verkkosivuston lisäksi voimme käyttää Adobe Expressiä myös sovelluksena Windows PC:lle tai sovelluksena mobiililaitteille (Android, iPhone tai iPad).

PC-version voi ladata suoraan osoitteesta Microsoft Store integroitu Windows 11:een ja Windows 10:een; sovelluksen lataamisen jälkeen voimme käynnistää sen etsimällä Adobe Expressin Käynnistä-valikosta ja kirjautumalla sisään sovellukseen juuri niin kuin sivustolla näkyy. Käyttöliittymä ja työkalut ovat samat kuin sivustolla, mutta etuna on, että projektia voi muokata, luoda tai jakaa erillisessä ikkunassa selaimesta.

Mobiililaitteiden version voi ladata osoitteesta Google Play Kauppa tai alkaenApple App Store; kun sovellus ladataan puhelimeen tai tablettiin, meidän tarvitsee vain käynnistää se kotoa tai sovelluskirjastosta, kirjautua sisään samalla tilillä, jota verkkosivustolla käytettiin ja käyttää samoja työkaluja kuin verkkoversiossa, tehoetun kanssar myös jatkaa jo aloitettuja projekteja selaimesta tai PC-sovelluksesta.

Johtopäätökset

Adobe Express on erittäin tehokas alusta ammattimaisille projekteillekoska se tarjoaa käyttövalmiin ratkaisun kaikentyyppisen multimediasisällön luomiseen käytettäväksi verkkosivustoissa, mainoksissa, esityksissä tai sosiaalisten verkostojen julkaisuissa ilman, että olet välttämättä grafiikan asiantuntija.

Ilmainen versio tarjoaa rajoitetun valikoiman käyttövalmiita projekteja ja malleja: jos käytämme usein verkkosivustoa tai sovelluksia, kannattaa harkitaPremium-tilaus Adobe Expressiinjoten voit käyttää kaikkia Adoben tarjoamia malleja, projekteja ja sisältöä (kuten valmiita mainoskuvia).

Lisätietoja voimme lukea oppaastammeOnline-vaihtoehto Illustratorille vektorigrafiikkaa varten.

Indeksi
  1. 1) Käytä Adobe Express -sivustoa
  2. 2) Käytä Adobe Express -sovelluksia
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up