Luo perheelle jaettu kalenteri

Perhetapahtumien järjestämiseen ei ole parempaa kuin jaettu perhekalenteri, jota voi käyttää millä tahansa laitteella

Perheessä jokaisella on oma älypuhelin ja PC ja usein perheasioissa tai päivittäisissä sitoumuksissa käytetään erilaisia ​​kalentereita suhteellisella synkronoinnilla. Tuhansien eri kalenterien sijaan voimme luoda jaetun perhekalenterin, johon kaikki perheenjäsenet merkitsevät omat tapaamisensa ja muistutuksensa, jolloin perheen hallinta synkronoituu yhteen kaikkien saatavilla olevaan kalenteriin.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka luodaan jaettu perhekalenteri kaikissa pääpalveluissa, jotka tarjoavat mahdollisuuden kalenterin jakamiseen. Tätä tarkoitusta varten korostamme mahdollisuutta käytä kalenteria kaikilla laitteilla ja mahdollisuus värittää kalenterin lisäyksiä valitsemalla väri jokaiselle perheenjäsenelle.

1) Luo jaettu perhekalenteri Googlen kanssa

Avaamme sivuston luodaksesi jaetun kalenterin Google-tilillä Google-kalenteri mistä tahansa tietokoneen verkkoselaimesta (esim Google Chrome), paina rataskuvaketta ylös, paina ylös asetuksetmennään osioon Lisää kalenterijatkamme Luo uusi kalenteri ja valitse sille nimi (esim Perhekalenteri).

Sitten painamme eteenpäin Luo kalenterivieritämme vasemmalla puolella, jossa valikot ovat, painamme juuri luomamme uuden kalenterin nimeä, siirrymme osioon Jaa tiettyjen ihmisten kanssajatkamme Lisää ihmisiä ja anna kalenteriin lisättävien ihmisten Gmail- (tai Android-, YouTube- tai Drive-)-osoitteet.

Jokainen lisätty henkilö saa kutsun sähköpostitse tai puhelimeesi: hyväksy se, niin näet saman kalenterin välittömästi kaikille.

Jokainen voi myös lisätä omia merkintöjä kalenteriin; Jotta tapaamiset ja tapahtumat erottuisi, käytämme eri värejä kullekin käyttäjälle. Tätä varten kalenteritapahtumaa lisättäessä valitsemme värimme ja välitämme sen muille perheenjäsenille, jotta jokaisella on oma värinsä.

Jaettu perhekalenteri on valmis, ja se on käytettävissä myös puhelimellasi ja tabletillasi sovelluksen avulla Google-kalenteri ja yhdistämällä tili, jolla on pääsy kalenteriin.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka ajoita tapahtumia Google- ja Gmail-kalenterissasi Älä viitsi kuinka synkronoidaan Google-kalenteri tapaamisia varten.

2) Luo jaettu perhekalenteri Microsoftin kanssa

Jos käytämme usein Outlookia ja haluamme luoda uuden kalenterimme siihen, meidän tarvitsee vain avata sivusto Outlookin kalenteri ja kirjaudu sisään Microsoft-tilillä.

Kirjautumisen jälkeen painamme heti kohdetta Lisää kalenterijatkamme Luo tyhjä kalenterianna kalenterille nimi ja paina lopuksi Tallentaa alas. Ikkunassa painamme eteenpäin Muokkaa kalentereitanivalitse juuri luomasi kalenteri ja paina kohdetta alaspäin Jaa kalenteri.

Lisäämme niiden ihmisten Outlook-, Skype-, Xbox-, Microsoft- tai Exchange-sähköpostiosoitteet, joille haluamme käyttää kalenteria, ja annamme kullekin heistä kalenterin muokkausoikeudet. kutsuttujen ihmisten tarvitsee vain avata kutsu, jotta kalenteri lisätään välittömästi heidän Outlook-sivulleen.

Voit tehdä tapahtumasta erottuvan painamalla kohdetta lisättäessä tapahtumaa Lisää vaihtoehtoja ja käytä valikkoa Luokitella määrittääksesi jokaiselle perheenjäsenelle väriluokan.

Jaettu kalenteri on käytettävissä Windowsista (Mail- tai Outlook-sovelluksen kautta), mutta voimme käyttää sitä myös mobiililaitteella Outlook-sovelluksella (saatavilla Android Ja iPhone/iPad).

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka synkronoida Outlook-kalenteri Windows 10:ssä ja 11:ssä Älä viitsi miten Outlookin määritetään yhdellä tai useammalla sähköpostitilillä.

3) Luo jaettu perhekalenteri Applen kanssa

Jos meillä on perheessä vain Apple-laitteita on parempi luoda jaettu kalenteri kunkin jäsenen Apple ID -tilillä, jotta tapaamiset ja tapahtumat eivät hajoa eri kalentereihin.

Sivustolta voidaan luoda uusia kalentereita iCloudille iCloud.compalvelun avaaminen Kalenteripaina vaihteen vasenta alakulmaa ja valitse Uusi kalenteri. Kun olet määrittänyt kalenterille nimen, paina -kuvaketta Kalenterin jakaminen (aallonmuotoinen) näkyy uuden kalenterin nimen vieressä.

Valitsemme kohteen avautuvasta pudotusvalikosta Yksityinen kalenteri ja lisää niiden ihmisten Apple ID tai osoite, joilla haluamme käyttää jaettua kalenteria. Kun muutokset on tehty, paina OK.

Tästä eteenpäin kaikki näkevät tämän jaetun kalenterin Apple-laitteillaan hyväksytyään kutsun uuteen kalenteriin. Valitettavasti tämäntyyppisissä kalentereissa ei ole mahdollista lisätä tiettyjä värejä yksittäisille ihmisillekoska värin vaihto on sallittu vain eri kalentereiden välillä (siksi perhetapahtumat on järjestettävä kaikki samalla värillä).

Onneksi on aina mahdollista integroida Google- ja Outlook-kalenterit myös Appleen, kuten näet oppaistamme kuinka määrität sähköpostitilin iPhonessa ja iPadissa ja miten Lisää sähköpostitilejä Macissa.

4) Sovellus jaetun perhekalenterin luomiseen

Jos haluamme käyttää erillistä sovellusta jaetun kalenterin hallintaan, voimme luottaa FamilyWallsaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone/iPad.

Sovellus tekee kalenterin luomisesta paljon helpompaa synkronoinnin ansiosta Google- ja Outlook-tilien kanssa; jaetun kalenterin yksinkertaisen hallinnan lisäksi sen avulla voit myös jakaa ostoslistoja tai tehtävälistoja, suunnitella reseptejä, jakaa toimintojen aikatauluja, jakaa valokuvia ja videoita sekä paikantaa perheenjäsenen.

Muita FamilyWallin kaltaisia ​​sovelluksia löytyy artikkeleistamme Esityslista, tapaamiset ja muistutukset Androidille ja iPhonelle ja sovelluksissa seurata lasten liikkeitä sovelluksen kautta.

Johtopäätökset

Kalenterin jakaminen antaa meille mahdollisuuden pitää järjestystä erilaisten perhesitoumusten välillä sekä pystyä suunnittelemaan jokainen tapahtuma ja mukaan myös nuoret ja hyvin nuoret, joilla on siten vastuuntuntoa perhekalenterin pitämisestä ja seurannasta.

Kalenterien jakaminen eri verkkopalveluista riittää enemmän kuin tarpeeksi, mutta todellinen käännekohta tulee, kun keskittyy monipuolinen sovellus, kuten FamilyWalljoka yhdistää siihen synkronoidun jaetun kalenterin, ostos- ja tehtävälistan, koulujen aikataulut, ulkoisten aktiviteettien aikataulut ja jopa henkilökohtaisen chatin perheenjäsenten paikannusjärjestelmää unohtamatta.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka aktivoi perheryhmä Play Kaupassa jakaaksesi ostettuja sovelluksia ja elokuvia Älä viitsi miten lapsilukko ja lapsilukko aktivoidaan PC:ssä ja Internetissä.

Indeksi
  1. 1) Luo jaettu perhekalenteri Googlen kanssa
  2. 2) Luo jaettu perhekalenteri Microsoftin kanssa
  3. 3) Luo jaettu perhekalenteri Applen kanssa
  4. 4) Sovellus jaetun perhekalenterin luomiseen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up