Luo tietokoneellesi suoratoistovideopalvelin

Ohjelmat videoiden ja elokuvien lähettämiseen tietokoneeltasi etänä, jotta voit suoratoistaa niitä muista laitteista

Erilaiset Internet-sivustot, jotka tarjoavat linkkejä suoratoistovideoiden katseluun, eivät isännöi tällaista sisältöä tietokoneillaan, vaan käyttävät ulkoisia alustoja, joissa videot ovat fyysisesti läsnä.

Ne, jotka eivät halua aloittaa riskialtista ja vaativaa verkkotoimintaa, mutta ennen kaikkea jotka eivät halua aloittaa elokuvien tai videoiden lataamista, voivat jakaa suoratoistettavia elokuvia, videoita ja musiikkia tietokoneellasi, lataamatta mitään ulkoisille sivustoille, mutta silti tekemällä resurssin kaikkien saataville, joilla on oikea linkki.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat multimedian suoratoistopalvelimet, jotka voidaan asentaa tietokoneellesi, joten voit jakaa videot ilman, että sinun tarvitsee ladata niitä, vaan luomalla linkin, jonka voit jakaa ystävien kanssa. Suoratoistovirtausta ohjaa Internet-yhteytemme: tämän tyyppistä jakamista varten meidän on varmistettava, että latausnopeus on vähintään 10 megabittiä sekunnissa, jotta voimme hallita hyvän määrän pyyntöjä ilman henkilökohtaista Internet-yhteyttä.

Indeksi
  1. Parhaat suoratoistopalvelimet PC:lle
    1. Johtopäätökset

Parhaat suoratoistopalvelimet PC:lle

Alle olemme koonneet parhaat videon suoratoistopalvelimet, jotka voimme asentaa tietokoneellesi. Nämä palvelimet indeksoivat yhden tai useamman videokansion ja tarjoavat ne suoratoistoa varten sisäisille verkkolaitteille, mutta myös etälaitteille linkkijärjestelmän tai pääsyjärjestelmän avulla käyttäjätunnuksen ja salasanan kautta.

1) Paras palvelin, jonka voimme asentaa tietokoneellemme, on Plex-mediapalvelin, yksi luokan vertailupisteistä. Asentamalla tämän palvelimen voimme indeksoida kaikki tietokoneella olevat videot, käyttää niitä muilta verkkoon liitetyiltä laitteilta (Plex-sovelluksella tai DLNA:lla) ja kirjautumalla Plex-tilille saada etäsuoratoisto PC:llä olevasta sisällöstä, sekä henkilökohtaisiin tarkoituksiin (pidä aina kirjastosi käsillä) että videoiden ja elokuvien jakamiseen perheelle ja ystäville (heidän Plex-tileillä). Tätä varten suosittelemme, että luet viralliset oppaat kuinka etäkäyttö määritetään Ja kuinka jakaa henkilökohtainen video muilla Plex-tileillä. Jos emme ole koskaan käyttäneet Plexiä, voimme lukea myös omamme täydellinen opas Plexille.

2) Muu mediapalvelin, jossa on etäsisällönjako Emby. Asentamalla tämän palvelimen tietokoneellesi voit indeksoida videot, valokuvat ja musiikin tietokoneellasi oleviin kansioihin ja kun olet määrittänyt kaiken tarvitsemasi, voit käyttää videoita toisesta samassa verkossa olevasta tietokoneesta tai etätietokoneesta. Suosittelemme, että luet palvelimen ohjeet palvelimen määrittämiseksi Emby etäyhteys Älä viitsi Emby Connect. Myös Embyssä voimme lukea omamme täydellinen opas Embylle.

3) Hyvä vaihtoehto tähän mennessä nähdyille palvelimille on Uupumus, joka nimensä mukaisesti tarjoaa tietokoneeseen asennettavan mediapalvelimen, joka tarjoaa suoratoistosisällön ilman ulkoisia sivustoja tai palvelimia. Asennuksen jälkeen meidän tarvitsee vain indeksoida PC:n sisältö ja tarkastella sitä lähiverkossa (DLNA:lla tai Stremio-sovelluksella) tai käynnistää etäkäyttö, jotta voimme tarkastella koko luetteloa kodin ulkopuolella tai jaa vain joitain videoita ystävien ja perheen kanssa.

4) OwnCloud on ilmainen ohjelma, joka muuttaa tietokoneesi suoratoistopalvelimeksi. Kun ohjelmisto on käynnissä tietokoneessa, mikä tahansa muu laite, jolla on Internet-yhteys, voi myös katsella mitä tahansa suoratoistopalvelimella jaettua videotiedostoa. Asennus on todella yksinkertaista: lataa vain Emit-ohjelma ja asenna se tietokoneelle, jota haluat käyttää palvelimena (Mac, Windows tai Linux). Musiikki-, kuvat- ja videokansioita voidaan lisätä. Silloin käy selväksi, että jos joku käyttää paljon tietokoneita tai jos hän matkustaa paljon, hän voi määritä kotitietokone mediapalvelimeksi, pidä se päällä ja sitten minne hän meneekin, katso elokuvia, jotka kyseisellä tietokoneella on, suoratoistona tuhlaamatta aikaa lataamiseen.

5) Synkronointi tarjoaa etäkansionjakojärjestelmän, joka voidaan myös määrittää vain suoratoistokäyttöön (ilman sisällön lataamista paikallisesti). Kun olet asentanut palvelimen ja lisännyt videokansiot tai muut multimediakansiot, jaa sisältö suoratoistoa varten käyttämällä erityistä käyttäjätunnusta ja salasanaa. Tälle palvelimelle olemme tehneet oppaan kuinka Luo henkilökohtainen pilvipalvelin tietokoneellesi, rajoittamaton ja ilmainen.

6) Toinen ilmainen ja helppo ratkaisu eräänlaisen suoratoistopalvelimen luomiseen sisältää käytön pCloud. Tämän palvelimen avulla voit jakaa henkilökohtaisia ​​PC-kansioita ja tehdä niihin pääsyn Internetin kautta mistä tahansa, sinun tarvitsee vain tietää jakolinkit ja käyttää etäkäyttöä määritettäessä valittua salasanaa.

7) Tonido on ohjelma, joka asentaa tiedostopalvelimen tietokoneellesi ja antaa sinun jakaa koko tietokoneellasi olevan multimediakirjaston. Me pystymme laita valokuvasi, musiikkisi ja videosi verkkoon tietokoneellasi, mutta lataamatta niitä Internetiin. PC:stä tulee myös tässä tapauksessa a mediapalvelin johon voit muodostaa yhteyden muista tietokoneista.

Johtopäätökset

PC:llemme asennetun mediapalvelimen avulla voimme suoratoistaa videokamerallamme kuvattuja amatöörivideoita, videoita tärkeistä tapahtumista ja niin edelleen LAN-verkon (paikallinen pääsy) ja Internet-yhteyden (etäkäyttö) avulla. Yllä näkyvillä menetelmillä meidän ei tarvitse ladata videota minnekään, koska se tulee striimaustilassa ikään kuin se olisi mikä tahansa verkkovideo, jolloin vältytään siirtoajoista johtuvalta tylsältä.

Samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme kuinka Katso videoita wifi-verkon kautta tai Internetistä iPhonella ja iPadilla ja miten Katso suoratoistovideoita Androidilla verkon kautta tietokoneeltasi tai Internetin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up