Macin .Pages-muodon muuntaminen .Jpeg-muotoon

Ollaan rehellisiä. Vaikka maailmassa on näennäisesti kasvava määrä Mac-käyttäjiä, meidän on silti pelattava hyvin maailman Windows-käyttäjien kanssa. Saatamme olla ylpeitä käyttämästämme alustasta, kuten iWork, iTunes jne., mutta aina syntyy ongelmia, kun yritämme jakaa tiedostoja Windows-käyttäjien kanssa. Tiedämme myös, että paras ratkaisu on jakaminen kaikissa alustoissa tuetussa muodossa.

Tietenkin ongelmasi eivät välttämättä ole niin monimutkaisia. Haluat ehkä yksinkertaisesti näyttää sivujesi asiakirjan sisällön koko maailman kanssa ilman harmia ja turvallisuusriskejä, jos annat kaikkien ladata tiedostosi. Riippumatta tilanteestasi, voit aina muuntaa doc-tiedostot (erityisesti sivut) JPEG-muotoon. Tällä tavalla voit jakaa sen ilman muotohäviöitä tai voit tallentaa sen verkkosivustolle, jotta maailma voi nähdä. Jos olet valmis tekemään tuon muunnoksen, voit saavuttaa tavoitteesi kahdella eri menetelmällä. Valitse vain se, joka näyttää sopivalta tarpeisiisi.

Yksi menetelmä antaa sinulle osan asiakirjastasi, mikä sopii erinomaisesti näytteiden tekemiseen. Toinen tapa muuntaa koko asiakirjasi JPEG-muotoon, mikä sopii erinomaisesti koko asiakirjan jakamiseen.

Kuinka jakaa vain osa asiakirjasta JPEG-muodossa

Tämän menetelmän avulla saat kaiken mahtuvan tekstin yhdelle näytölle.

1. Ota rajoitetun alueen kuvakaappaus asiakirjaosasta, jonka haluat jakaa Macissasi. Voit tehdä tämän napauttamalla komento + vaihto + 4. Kun hiusristikko ilmestyy näytölle, napsauta aloituspistettä ja vedä hiusristikko asiakirjan alaosaan.

2. Avaa kuvasi esikatselussa kaksoisnapsauttamalla sitä. Valitse sitten tiedosto ja tallenna nimellä. Näet avattavan valikon eri tiedostotyypeistä. Valitse luettelosta JPEG ja napsauta Tallenna-painiketta. Siinä se on, rajoitetun alueen JPEG asiakirjasta.

Jos haluat jotain kattavampaa, kokeile alla lueteltuja menetelmiä.

Kuinka jakaa koko asiakirjasi JPEG-muodossa

1. Avaa asiakirja, jonka haluat muuntaa JPEG-muotoon Pagesissa. Valitse Tiedosto -> Tulosta.

2. Kun tulostusruutu tulee näkyviin, näet PDF-pudotusvalikon painikkeen Tulosta-ikkunan vasemmassa alakulmassa. Napsauta tätä painiketta päästäksesi tarvitsemasi valikkoon.

3. Valitse Tallenna PDF iPhotoon -painike. Kun asiakirja muutetaan iPhoto-asiakirjaksi, se muuntaa PDF-tiedoston automaattisesti JPEG-muotoon.

4. Jos haluat löytää tiedostosi, avaa Finder ja kirjoita tiedoston nimi. Kun tämä on tehty, haluamasi tiedosto on valmis ja odottaa JPEG-muodossa, jonka voit jakaa haluamallasi tavalla.

Siinä on kaksi helppoa tapaa jakaa sivusi JPEG-muodossa. Nyt voit tehdä mitä tahansa uudella JPEG-tiedostollasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up