Mainoksen poistaminen Skype Desktop Client -ohjelmasta

Ennen kuin Microsoft osti Skypen, sen käyttöliittymä pysyi suhteellisen vapaana, eikä siinä ollut nykyaikaisen asiakkaan (sekä monien muiden Microsoftin ilmaisten sovellusten) mainontaa. Tämä on myös yksi niistä syistä, miksi monet käyttäjät päättävät jäädä taakse tai palata vanhaan versioon, mikä estää Skypen automaattiset päivitykset.

Jos käytät edelleen vanhaa Skype-versiota ja sinulla on yhteensopivuusongelmia ja kaipaat jatkuvasti päivityksiä, tämä opas on sinua varten.

Jos käytät Skypen uudempaa versiota ja haluat päästä eroon ärsyttävistä mainoksista ja tehdä käyttöliittymästä selkeämmän navigoinnin… no, olet myös oikeassa paikassa.

Korjataan ensin oletusyhteystietonäkymä.

Tässä on mitä aiomme muuttaa:

Tätä varten sinun tarvitsee vain napsauttaa "Näytä" tehtäväpalkissa ja valita "Compact Sidebar View". Yksinkertainen, helppokäyttöinen ja säästää paljon näytön kiinteistöjä antaen sinulle lisätietoa.

Siirry "Asetukset" -kohdasta kohtaan "Pikaviestit ja tekstiviestit" ja sitten kohtaan "Pikaviestien ulkoasu". Sieltä löydät "Compact Chat View" -valintaruudun - valitse se ja napsauta "Tallenna".

Compact Chat View toimii samalla tavalla kuin Compact Sidebar View, pienentäen avatareja ja pakkaamalla kaiken tekstin lähemmäksi toisiaan. Tämän seurauksena näet enemmän keskustelujasi ilman, että kuplagrafiikka vie aivan yhtä paljon, jolloin saat noin kolme tekstiriviä lisää tyypillisessä käyttöskenaariossa.

Se ei ole millään tavalla vanha Skype, mutta sen avulla näet enemmän näytölläsi. Chat-kuplien määrästä riippuen näet jopa kahdeksan riviä enemmän kuin oletusnäkymässä.

Poista mainokset käytöstä

Nyt käsittelemään mainoksia: huomaat kuvakaappauksissani, että mikään räikeä mainospalkki ei vie pystysuoraa kymmenesosaa näytön pituudesta, ja tämä johtuu siitä, että olen poistanut käytöstä Skypen mainokset ja mainoksen paikkamerkin, joka jää sinne sinun jälkeensi. poista ne.

Itse mainoksille avaa Käynnistä-valikko ja kirjoita "Internet-asetukset" ja paina Enter. Tämän jälkeen sinun kannattaa napsauttaa "Turvallisuus"-välilehteä, valita "Rajoitetut sivustot" ja napsauttaa Sivustot-painiketta, joka avaa luettelon estämistäsi verkkosivustoista.

Lisää apps.skype.com ja g.msn.com rajoitettujen sivustojen luetteloon ja sulje.

Mainokset eivät enää näy Skype-asiakasohjelmassasi, mutta paikkamerkki säilyy chat-ikkunoiden yläosassa, kunnes poistat sen käytöstä.

Poista paikkamerkki käytöstä avaamalla "Windows Explorer" ja liittämällä seuraavat tiedot osoitepalkkiin:

C:\Käyttäjät\[Your Windows Username Here]\AppData\Roaming\Skype

Sen jälkeen sinun on napsautettava kansiota, jossa on Skype-tunnuksesi, napsauta hiiren kakkospainikkeella "config.xml" ja avaa se Muistiossa.

Paina nyt "Ctrl + F" ja liitä AdvertPlaceholder hakukenttään.

Muuta rivi 1 arvoksi 0, käynnistä Skype uudelleen ja sitten olet valmis.

Loppujen lopuksi sinulla on tiukempi ja kompaktimpi käyttöliittymä ilman, että mainokset valtaavat näyttöäsi tai vaarantavat käyttökokemustasi.

Indeksi
  1. Poista mainokset käytöstä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up