Mi Band 7, täydellisin ja taloudellisin älynauha

35 eurolla voit ostaa Xiaomi Mi Band 6 -kellon, kuntorannekkeen, joka toimii kuin täydellinen älykello

Xiaomi on aina tarjonnut mielenkiintoisia elektronisia laitteita ja muun muassa Mi Band se on hänen halutuin laite!

Puhumme pienestä rannekorusta, josta voi tarvittaessa tulla kello, mutta myös kunto-avustaja (erilaisilla skenaarioilla ja tarkoitukseen omistetuilla sensoreilla), ilmoitusvastaanottimesta (lukemaan välittömästi WhatsApp-chatit tai tärkeimmät sähköpostit), askelmittarijärjestelmä tarkka ja mittaava unen laatua (näyttääkö nukummeko hyvin vai tarvitsemmeko jotain parannusta levon aikana).

Tässä oppaassa näytämme sinulle kaikki laitteen ominaisuudet

Mi Band 7:n ominaisuudet

Tämä rannekoru on pieni, ei tilaa vievä, ja sen akku kestää pitkään (jopa yli 10 päivää) ja ladataan erityisellä akulla. Magneettinen USB-laturi, jonka voimme jättää kytkettynä tavalliseen seinälaturiin tai liittää tietokoneeseen työskennellessämme tai opiskellessamme. Se on vedenkestävä, joten sillä ei ole ongelmia, jos uit meressä tai uima-altaassa.

Xiaomi Mi Band 7 sisältää useita toimintoja, joista monet ovat yhteisiä minkä tahansa modernin kuntorannekkeen kanssa.

Itse asiassa löydämme toiminnon Mi Band 7:stä askelmittari ja kalorien laskenta, unianalyysi ja sykkeenmittaus. Siinä on myös toiminto harjoitusten seurantaan, sykkeen mittaamiseen, saturaatiomittaukseen (SpO2) ja tarkasti tehtyihin liikkeisiin.

Tästä uudesta versiosta löydämme myös mittauksen aerobinen voima (VO2max)tärkeä parametri niille, jotka harjoittelevat jatkuvasti ja harrastavat urheilua ja yleensä saavutettavissa vain Apple Watchilla; kuluttamalla paljon vähemmän kuin puolet Applen älykellon hinnasta pystymme silti mittaamaan aerobista tehoa ja pysymään kunnossa ilman kompromisseja.

Päivän aikana, vaikka et harrastaisikaan fyysistä liikuntaa siellä Mi Band kerää liiketietoja, kulutetut kalorit ja kävellen tai pyörällä kuljetut kilometrit, ilman, että sitä tarvitsee yhdistää älypuhelimeen (vaikka kuten näemme, sen yhdistäminen tarjoaa monia etuja); kaikki nämä tiedot synkronoidaan puhelimen kanssa Bluetooth-yhteyden kautta ja käyttämällä sopivaa sovellusta (joka Mi Band on Zepp elämävanhan Mi Fitin perillinen).

Samoin yöllä se Xiaomi Smartband mittaa sykettä unen aikana ja pystyy kertomaan meille, nukuimmeko hyvin vai huonosti ja kuinka kauan. Unen lisäksi se pystyy seuraamaan stressitasoammejoka yhdistää kaikki eri antureiden keräämät tiedot: jos stressi on korkea, se vaikuttaa terveyteemme ja voi vaikuttaa myös fyysiseen aktiivisuuteen.

Yksi innovatiivisimmista ominaisuuksista löydämme myös soittimen tai musiikkisovelluksen ohjausnäytön käynnissäkyky löytää puhelimesi saattamalla sen soimaan, integroitu ajastin ja sekuntikello sekä mahdollisuus asettaa hälytyksiä, jotka värisevät erillään puhelimen hälytyksistä.

Mi Band 7 tekniset tiedot

Fitband Xiaomi Mi Band 7kuten edeltäjänsä, on julistettu 20 päivän autonomiaylpeilee yhdellä 1,62 tuuman värillinen AMOLED-näyttöpaljon kauniimpi ja värikkäämpi ja myös suurempi kuin aiemmat mallit.

Näyttöä suojaa 2.5D kaareva lasi, joka takaa tietyn iskunkestävyyden. Muotoilu on hyvin samanlainen kuin Mi Band 6:ssa, silikonihihnalla, joka tekee laitteesta melko vakaan ja turvallisen ranteessa.

Mi Band 7 on myös varustettu uudella 6-akseliisella erittäin tarkalla anturilla, joka parantaa liikkeen tunnistamista ja on vedenpitävä 5 ATM ja 50 metriin asti, joten se on täydellinen myös sukeltajille. Näillä ominaisuuksilla Mi Band 7 on paras laite niille, jotka menevät uima-altaalle, kiitos mahdollisuuden tunnistaa uintityylin.

Vastaanota ilmoituksia älypuhelinsovelluksista

Mi Band 7, samoin kuin sen edeltäjät, jotka on varustettu näytöllä, voit vastaanottaa ilmoituksia älypuhelimesta pääsovelluksista kuten tekstiviestit, WhatsApp, Gmail tai mikä tahansa muu ilmoituksia lähettävä sovellus (jopa kotipankki- ja PayPal-sovellukset, jotta voimme hallita, kuinka paljon rahaa käytämme).

Sovellusten lisäksi sen avulla voit vastaanottaa hälytys ja värinä aina kun saamme puhelun. Se toimii myös värisevänä herätyskellona, ​​sekuntikellona, ​​ajastimena ja ajastimena tarkista sääennuste.

Hallitaksemme kaikkia näitä Mi Band 7:n edistyneitä toimintoja oikein meidän on ladattava virallinen sovellus älypuhelimeesi Zepp elämäsaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.
Sovelluksen kautta on mahdollista valvottujen tietojen tarkistuksen lisäksi muokata tunnistustietoja, antaa urheiluprofiili (paino, pituus jne.) ja sitten konfiguroida sovelluksia, jotka voivat lähettää ilmoituksia Xiaomi-kelloon.

Mi Band -sovelluksen asetuksista voit valita, mitkä tiedot näytetään näytöllä, ja voit nähdä kellonajan päivämäärän, askeleet, matkan, kalorit, sykkeen ja jäljellä olevan akun varauksen. Vaihtoehto, joka tekee meistä, on erittäin tärkeä näet ajan nostamalla ranteestasitarvitsematta koskea kellon näyttöön.

Muita epävirallisia sovelluksia Mi Band 7:lle

Jos olemme todellisia urheilijoita tai välitämme paljon kuntoilusta, voimme yhdistää sovelluksen Google Fit Androidissa synkronoida tiedot nähdäksesi parempia ja täydellisempiä kaavioita.
Google Fitissä on kaikki mitä tarvitset fyysisen aktiivisuuden seuraamiseen. Google-teknologian avulla synkronoidaan tiedot (mukaan lukien GPS) ja saadaan neuvoja aktiivisuuden parantamiseen, varsinkin jos harjoittelemme paljon ulkona.

Google Fitin lisäksi voimme käyttää toinen erittäin tehokas sovellus, jota suositellaan kaikille Mi Bandin omistajille: puhumme sovelluksesta Ilmoita Mi Bandille.
Tällä sovelluksella se on mahdollista muokata melkein kaikkeamukaan lukien ilmoituskuvakkeet, ja käyttää myös automaatioita, kuten sellaista, joka aloittaa harjoitukset automaattisesti painamalla näyttöä tietyllä tavalla.

Notifysta huomaamme, että askelmittari ja unikäyrät ovat paljon yksityiskohtaisempia, voimme aktivoida jatkuvan syketunnistuksen, mitata stressitasoa, mitata veren happipitoisuuttavastaanota WhatsApp-ilmoitukset, tekstiviestit ja puhelut, havaita oletetut COVID-19-oireet (sykemittauksen kautta), seuraa kuukautiskiertoasi, tallenna harjoituksiasi, kirjaa painokehitys ja aseta henkilökohtaisia ​​hälytyksiä ja ajastimia.

Tämän jälkeen voit varmistaa, että unentunnistus tapahtuu, vaikka otat päiväunet, että korkeampi yksityiskohta on aktivoitu ja kaikki tiedot synkronoidaan. Sen avulla voimme myös ohjata musiikkia Mi Band -näytöltä.

Jotta saat kaiken irti, suosittelemme ostamaan tämän sovelluksen täysversion (saatavilla sovelluksen sisäisenä ostoksena), joka 3 eurolla todella antaa sinulle mahdollisuuden käyttää mitä tahansa Mi Bandia ikään kuin se olisi oikea älykello.

Johtopäätökset

Tällä hetkellä Mi Band 7 on yksi parhaat kuntoseuraajille omistetut älynauhat mutta se sopii erinomaisesti myös niille, jotka eivät harrasta kilpailua ja haluavat jotain yksinkertaista ja taloudellista (ainakin verrattuna sen inspiroiviin älykelloihin), mutta joka on täydellinen ja helppokäyttöinen.

Erityisesti räätälöintimahdollisuudet ovat erinomaiset jos käytämme kolmannen osapuolen Notify for Mi Band -sovellustajonka avulla voit itse asiassa hyödyntää rannekorun koko potentiaalia (paljon enemmän kuin virallinen Zepp Life -sovellus).

Jos haluamme vaihtoehtoja Xiaomi Mi Bandille, suosittelemme, että luet oppaamme kuinka palaa kuntoon sovellusten ja kuntorannekkeiden avulla seurataksesi fyysistä toimintaa ja parhaimmillaan Kellot askelmittarilla ja ilmoituksilla: vaihtoehtoja Mi Bandille.

Jos sitten haluamme tuotteen, joka muistuttaa paljon enemmän klassista kelloa, mutta jossa on kaikki älykkäät toiminnot, katso artikkeliamme Parhaat älykellot: Android, Apple ja paljon muuta.

Indeksi
  1. Mi Band 7:n ominaisuudet
  2. Mi Band 7 tekniset tiedot
  3. Vastaanota ilmoituksia älypuhelinsovelluksista
  4. Muita epävirallisia sovelluksia Mi Band 7:lle
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up