Microsoft kokeilee mainoksia Windows Mailissa

Huomaavaiset Windows-käyttäjät ovat saattaneet nähdä äskettäin Windows 10 Mail -sovellukseen lisäyksen, jota he saattavat toivoa, ettei niitä olisi lisätty ollenkaan. Ilman varoitusta Mail-sovellus alkoi näyttää mainoksia sähköpostien mukaisesti. Windows näyttää sitten viestin, jossa sanotaan, että käyttäjät voivat "ilman mainoksia" hankkimalla kopion Office 365:stä.

Huono uutinen: Mail for #Windows10 saa mainoksia muille kuin Office 365 -tilaajille! https://t.co/xDELzAClJq pic.twitter.com/gXkQXab5Wr

— Aggiornamenti Lumia (@ALumia_Italia) 16. marraskuuta 2018

Käyttäjät suhtautuivat tähän muutokseen erittäin kielteisesti, koska he halusivat saada vastauksia siihen, miksi tämä aiemmin mainokseton palvelu oli tehnyt käänteen ilman varoitusta. Kuitenkin yhtä nopeasti kuin ilmoitukset saapuivat, ne poistettiin jälleen. Microsoft väitti sitten, että koko asia oli kokeilu ja että sitä "ei koskaan ollut tarkoitus testata laajasti".

Käyttäjät eivät tietenkään ole niin varmoja siitä, että tämä oli "vain kokeilu", ja olettavat, että tämä tekosyy on yksinkertaisesti tapa perääntyä sen jälkeen, kun Microsoft on lisännyt mainokset alun perin. Loppujen lopuksi Microsoftilla oli täysimittainen UKK, joka on sittemmin poistettu heidän verkkosivustoltaan. Näiden vuoksi on vaikea uskoa, että kyseessä oli yksinkertainen kokeilu, ja helpottavat oletusta, että Microsoft todella etsi mainoksia Mail-sovelluksessa.

Lue myös: Windows Live Mail -ohje: 5 yleistä ongelmaa ja niiden ratkaisut

Miksi Microsoft lisäisi mainoksia?

Ilmeinen vastaus on "koska se tekee heistä rahaa", mutta jotkut käyttäjät ovat tyytymättömiä siitä, että he saavat mainoksia maksullisessa käyttöjärjestelmässä. Miksi Microsoft katsoo, että Windows 10 kannattaa myydä melko korkealla hinnalla, jotta se tulviisi myöhemmin mainoksilla?

Totuus on, että Windows 10 ei ole koskaan ujostunut näyttämään mainoksia. Olet ehkä jopa nähnyt ne heti, kun käynnistit Windows 10:n ensimmäistä kertaa! Sovellusten mainokset näkyvät Käynnistä-valikossa, ja jotkut sovellukset ovat jopa esiasennettuina, jotta käyttäjät voivat kokeilla niitä.

Voitto-ongelma

Microsoftin tällä hetkellä kohtaama ongelma on löytää tapa saada käyttäjät jatkamaan maksamista sen jälkeen, kun he ovat ostaneet Windows 10:n. Ensimmäinen rahansyöttö, jonka käyttäjä antaa Microsoftille ostaessaan käyttöjärjestelmän, on mukavaa, mutta mitä tapahtuu kaksi, kolme, viisi, ehkä kymmenen vuotta myöhemmin? Jos käyttäjä on täysin tyytyväinen eikä osta mitään ylimääräistä, on täysin mahdollista, että hän käyttää Windowsia vuosia maksamatta Microsoftille toista penniäkään.

On olemassa useita tapoja, joilla Microsoft voi pitää tulot vireinä; Ongelmana on saada yleisö pitämään siitä. Meillä oli lyhyt pelko vuonna 2018, jolloin ihmiset luulivat, että Windows 10:stä oli tulossa kuukausittainen tilauspalvelu. Se osoittautui liiketoimintaan liittyväksi työpöydän hallintasuunnitelmaksi, mutta pelko Windows 10:n muuttumisesta kuukausittaiseksi palveluksi riitti pelottelemaan ihmisiä.

Microsoft ei luultavasti julkaise uutta Windowsia, koska heidän on kerrottu, että Windows 10 on todennäköisesti heidän julkaiseman käyttöjärjestelmän lopullinen versio. Koska horisontissa ei ole uusia julkaisuja ja ihmiset reagoivat negatiivisesti tiettyihin strategioihin, heidän on mietittävä muita tapoja ansaita enemmän rahaa.

Yksi potentiaalisesti hyvä tulonlähde Microsoftille on Office 365. Tämä on heidän tilauspohjainen Office-versio, jota Microsoft mieluiten haluaisi ihmisten käyttävän tekstinkäsittelyyn ja esityksiin. Valitettavasti saatavilla on ilmaisia ​​ja halvempia toimistopaketteja (mukaan lukien vanhemmat Office-versiot!), mikä tekee Office 365:stä suhteellisen vaikean myytävän. Yllä selitetyn "kokeilun" perusteella näyttää siltä, ​​​​että Microsoft yrittää sotkea käteistä kannustamalla käyttäjiä tilaamaan Office 365 päästäkseen eroon mainoksista.

Haitalliset mainokset

Microsoftin äskettäinen "kokeilu" järkytti Windows 10 -käyttäjien ominaisuuksia, jotka eivät ole niin innokkaita uskomaan, että se oli vain testi. Kun Windows 10 leviää ympäri maailmaa ja käyttöjärjestelmän myynti hidastuu, ei ole tietoa, mitä Microsoft yrittää parantaakseen voittomarginaaliaan.

Uskotko, että sähköpostimainoksia ei ollut tarkoitettu yleisön nähtäviksi? Vai onko se vahinkojen hallinta huudon jälkeen? Luuletko, että Microsoft yrittää ansaita enemmän rahaa Windows 10:stä? Jos on, miten? Ääni pois alta!

Indeksi
  1. Miksi Microsoft lisäisi mainoksia?
  2. Voitto-ongelma
  3. Haitalliset mainokset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up